Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

olsun olsun 300 ler çabuk geçer bi bakmışsın yarılamışsın inş.

şükür hallettik düğün salonumuzu tuttuk eşyalarımızı falan aldık canım?

sizde var mıydı nişan falan?

Çok sevindim canımmm ya hayırlısı olsun
Bizde nişan falan yok askerden döndüğünde söz olucak hemen kısmetse
Ama onunda benimde bütün akrabalar biliyo

evet kızlar anlatıyorum..

aslında öğleden sonra görüşecektik..dayanamamış sabah evden çıkmış,bana aşağı in dedi..ben de bi bahane uydurup çıktım dışarı apar topar.süslenemedim bile..biraz ilerde park vardı..ben ordayım bekliyorum seni dedi..yolda giderken kalbim nasıl çarpıyor,böyle bi heyecan yok yani..gittim baktım yok,aradım diğer tarafındaymış meğer,ellerimizde telefonlar,,karşıdan gördüm onu..Allahım nasıl bi mutluluktur bu..gözlerinin içi gülüyordu..donduk kaldık ikimizde..bitti mi yani şimdi diyoruz..şoka girmiştik.benim yüzüme bakamadı bile,çok masum,çok tatlıydı..askerlik yaramış aşkıma kilo almış,gençleşmiş sanki..çok seviyorum yaa...

Çok sevindim canımmm ya hayırlısı olsun
Bizde nişan falan yok askerden döndüğünde söz olucak hemen kısmetse
Ama onunda benimde bütün akrabalar biliyo

çok saol canım arkadaşımm

oohhh seni daha güzel heyecanlar bekliyo desene isteme söz nişan falan

canım arakadaşım beniimmm tekrar tekrar gözün aydın rabbim bi daha hiiiiiç ayırmasın hep buluşun parkalarda çifte kumrular siziiiiii

ahh canım yaa ne mutlu size dayanamamış gelmiş
ben olsam bende bekleyemezdim öğlene kadar
Çoookkk mutlu olun hiç ayrılmayın bundan sonra yapışık ikiz olun
anlattıkların sanki ben ve aşkımmış gibi gözümde canlandı eminim çok büyük bir heyecandır

yaa kızlar darısı en kısa zamanda başınıza..inan çok güzel bi duygu..liseli aşıklar gibiyiz aynen..

Evet tatlım geldiğinde de nişan düğün şafağı sayıcam ama öyle şafağa can kurban sizin düğün ne zaman ?

kızlarrrrrrrrrrr ben geldim
kardelenim bitanem gözünaydın canım benim
Allahım başka ayrılık vermesin size..
hayırlısıyla önünde şimdi isteme söz nişan var
hepsi sorunsuz mutlu geçsin inşallah

kuzum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

selam kızlar

atarsa şafağımız sadece 9

kardelencim gözün aydın allahın izniyle yakında bende aşkıma kavuşuyorum çok heycanlıyım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…