Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

görüşmemiz zor kuzum balayında napcan sen beni kocişin yanındayken başka zaman görüşrüz biz inşallah

canım ben de tesettürlüyüm..biz bursa ve ilçelerini düşünüyoruz nasipse..hergün bi ilçesine gidip gezelim diyoruz ya da karadenizi.

bizde orayı düşündük ama bence balayı gezme değil de sankisessiz sakin başbaşa kalma zamanı gibi

Son düzenleme:

evet tatlım inş hayırlısı olur.
aslında ben de ramazandan sonra istiyorum ama bizimki pek bi meraklı..
bizde herşeye sıfırdan başlıycaz,daha nişanlı bile değiliz..inş herşey yolunda gider..

gel kuzum olmaz mı antalyam'da gezilecek yer hemde çoook ben anlatırım sana detayları

bolu abant hem uzak hemde istanbul'u istiyorum ben kuzum

evet canım bence de ama onunla gezmenin de tadı ayrı olur..biz hemen düğün sonrası düşünmüyoruz..1 ay sonrası falan..

gel kuzum olmaz mı antalyam'da gezilecek yer hemde çoook ben anlatırım sana detayları

bolu abant hem uzak hemde istanbul'u istiyorum ben kuzum

o zamn balayı için kesin antalyadayız nişanlım çok istiyor antalyayı
bende merak ediyorum açıkcası
birde tesettürlüyüm ama gezilecek yer vardır mutlaka
anlatırsın kuzum yerimiz tam belli olsun sorarım ben sana
ağva çok güzel bir yermiş bende gitmedim
ama arkadaşım gitmiş geçen yıl memnun kalmış

ama sıcağına hazırlıklıolun kuzum ömründe görmediğin bir sıcakla karşılaşacaksınız:92:

manevi olarak görecek pek bi yer yok ama tarihi açıdan harika yerler var buyrun gelin kuzum

inşllah bakalım bildiğin iyi bi otel varsa ağva da haberim olsun kuzum

burda değilsinz hiç biriniz ama ben köpürüyorum snirdennn nerdesiniz kızlarrrr :2::2::2::2: şuan benim mutluluktan havalara uçmam lazım ama asker gelse ne olcak anca p.tesi görebilicem ve şuanda yazlığa gitti orda en nefret ettiim insanlr bile bendn önce görüp yılışıklık fln ayhh şuann deliryrmm anlatamam beklemicem geri kalanını p.tesi göriyim sorcam hepsini ben aylardır köpek gibi onu beklyrm ama onun gittiği yere bak ayh inanamıyrm ya bu kadarmıymışım benn :'84::84::84::84::84::2::2::2:

Şafak ne atlet ne don sadece 10 :119::119::118::118:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…