Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlımmmm hoşgeldin..çok sağol bidaha hiiç ayrılmayız inş.

seninde düğünün yaklaşıyorr..

nasıl gidiyo bakiim düğün hazırlıları

haftaiçi aşkım balayı oteli ayarlicak
galiba yani büyük ihtimal alanyadayızzz
evimiz tutuldu 15 mayısta anahtarı teslim alıcaz
sonrada eşyalar tutulacak
çok işimiz var daha ama ben çok rahatım

haftaiçi aşkım balayı oteli ayarlicak
galiba yani büyük ihtimal alanyadayızzz
evimiz tutuldu 15 mayısta anahtarı teslim alıcaz
sonrada eşyalar tutulacak
çok işimiz var daha ama ben çok rahatım

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum benim şehirime geliyo şah inn e geliyorsunuz o zaman kuzum bizde ağva'ya gelicez balayına
sen benim memlekete ben senin memlekete

en güzeli rahat olman kuzum yoksa hiç anlamazsın nasıl geçtiğini bu heyecanların

ayy kızlar ne güzel balayı yeriniz belli olmuş..biz deniz düşünmüyoruz..gezebileceğimiz yerler olsun diyoruz..denize zaten giremem..

ayy kızlar ne güzel balayı yeriniz belli olmuş..biz deniz düşünmüyoruz..gezebileceğimiz yerler olsun diyoruz..denize zaten giremem..

bizimde tam kesinleşmedi ama ağva bize çok uygun.zaten antalya'da deniz kum güneşten bıktık bide tesettürlü olunca zaten iç açıcı olmuyor canım siz nereleri düşünüyorsunuz?

Ayy çok özendim size valla hepiniz evlilik telaşındasınız herşey gönlünüzce olsun hepinize mutluluklar
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar:80:

canım salon bulabilirsek ve hazırlıkları yetiştirebilirsek temmuz inş..yoksa eylüle kalacak..ama aşkım illa temmuz olsun diyor..

hangisi hayırlıysa o olsun tatlım
ama askerlikten sonra hemen düğün telaşına girince biraz gerilebilir
benim aşkımda olmuştu çok şükür toparladık
ama bizim herşey sıfırdan..
evimiz belli değildi salon falan belli değildi
birde maddi durum var tabii..
sormak istediğin birşey olursa seve seve yardım ederim tatlım

inşallah görüşebiliriz kuzum belli olmaz yani
hayırlısıyla görelim bu günleri
hiç heyecan yok ki bende aşkım daha heyecanlı

Ayy çok özendim size valla hepiniz evlilik telaşındasınız herşey gönlünüzce olsun hepinize mutluluklar

sende yaşıcaksın canım hepbirlikte senin detayları da dinlicez iyi bak kendine görüşürüzzz

bizimde tam kesinleşmedi ama ağva bize çok uygun.zaten antalya'da deniz kum güneşten bıktık bide tesettürlü olunca zaten iç açıcı olmuyor canım siz nereleri düşünüyorsunuz?

canım ben de tesettürlüyüm..biz bursa ve ilçelerini düşünüyoruz nasipse..hergün bi ilçesine gidip gezelim diyoruz ya da karadenizi.

bende denize giremem ama yinede merak ediyorum biz zaten 4 yada 5 gün kalıcaz etrafı falan gezeriz
gezilecek yerler varmış

kuzum senin memleketi merak ediyorum mutlaka gezilecek yer vardır
bolu abantta güzel kuzum aklında bulunsun

darısı başına canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…