hoşgeldinnnn melekkkk
kavuşun artık amaaaaaa sıra bize geliyooooo
iyiyim kuzum sen nasılsın?
11.10.9 nişanımızdı düğünde bu tarihte olsun istedik ve tuttuk salonu
hemde nasıl iş dışındaki zamanlarım çarşıda geçiyooo
hoşbulduk sıra hemencecik size gelicek inşlhson 9 günüm
amin kardelenim amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn
eee düğün ne zaman bakiiiim?
iyiyim çok şükür bende canım
eminim çok güzel telaşlardır bunlar eviniz düğününüz için uğraşıyosun sonuçta
Selam şafakçı güzeller şafak bugünü de saymasak 7:))
canım haftaya inş. isteme merasimi olacak..ardından da söz hayırlısıyla..temmuzda da düğün düşünüyoruz..
kızlarrrrrrrrrrr ben geldim
kardelenim bitanem gözünaydın canım benim
Allahım başka ayrılık vermesin size..
hayırlısıyla önünde şimdi isteme söz nişan var
hepsi sorunsuz mutlu geçsin inşallah
canım haftaya inş. isteme merasimi olacak..ardından da söz hayırlısıyla..temmuzda da düğün düşünüyoruz..
bizim şafağımızda 57
nasıl gidiyo bakiim düğün hazırlıları
hayırlısı olsun canımm
sende benim gibi temmuz gelini olcan kardenim
3 temmuz bizim
haftaiçi aşkım balayı oteli ayarlicak
galiba yani büyük ihtimal alanyadayızzz
evimiz tutuldu 15 mayısta anahtarı teslim alıcaz
sonrada eşyalar tutulacak
çok işimiz var daha ama ben çok rahatım
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum benim şehirime geliyo şah inn e geliyorsunuz o zaman kuzum bizde ağva'ya gelicez balayına
sen benim memlekete ben senin memlekete
en güzeli rahat olman kuzum yoksa hiç anlamazsın nasıl geçtiğini bu heyecanların
ayy kızlar ne güzel balayı yeriniz belli olmuş..biz deniz düşünmüyoruz..gezebileceğimiz yerler olsun diyoruz..denize zaten giremem..
canım salon bulabilirsek ve hazırlıkları yetiştirebilirsek temmuz inş..yoksa eylüle kalacak..ama aşkım illa temmuz olsun diyor..
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kuzum benim şehirime geliyo şah inn e geliyorsunuz o zaman kuzum bizde ağva'ya gelicez balayına
sen benim memlekete ben senin memlekete
en güzeli rahat olman kuzum yoksa hiç anlamazsın nasıl geçtiğini bu heyecanların
Ayy çok özendim size valla hepiniz evlilik telaşındasınız herşey gönlünüzce olsun hepinize mutluluklar
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar:80:
bizimde tam kesinleşmedi ama ağva bize çok uygun.zaten antalya'da deniz kum güneşten bıktık bide tesettürlü olunca zaten iç açıcı olmuyor canım siz nereleri düşünüyorsunuz?
ayy kızlar ne güzel balayı yeriniz belli olmuş..biz deniz düşünmüyoruz..gezebileceğimiz yerler olsun diyoruz..denize zaten giremem..
bizimde tam kesinleşmedi ama ağva bize çok uygun.zaten antalya'da deniz kum güneşten bıktık bide tesettürlü olunca zaten iç açıcı olmuyor canım siz nereleri düşünüyorsunuz?
Ayy çok özendim size valla hepiniz evlilik telaşındasınız herşey gönlünüzce olsun hepinize mutluluklar
Kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?