herkeze selamlar uzun aradan sonra geldim
hoşgeldin canım
Hoşbulduk canım saol sende hoşgeldinnn yoktun ne zamandır
nasıl geçiyo mehtapp
evet canım pek uğramıorum bu ara eh işte idare edio kavga dövüş geçio canım sen nasılsın nasıl gidio
Hala didişiyomusunuz canım ya güzel değerlendirin bu günlerii
Bende idare ediyorum tatımm çook özledim onun dışında iyiyim
evt canım ondan kaynaklı şeyler var ama o bişey bulup çıkıo işin içinden bilmiorum artık
gitmeden çözersiniz inşallah kavgalı gitmesinn
kavga bile etmeye değmez ztn canım yok sadece içimi kırdı beni çok üzdü kendi rahat gidicek ama beni burda böle kırgın bırakıcak
ya neden böyle yapıyo hiçmi acımıyo sana sen burda onun yolunu gözledin o kadar zaman gelmesini bekledin bumu karşılığı yani,yine ailesiyle ilgili sorunlarmı tatlım?
yanıma gelmek için zorluorum ztn kaç gün senleydim dio ayak üstü yalan atıo kendini haklı çıkarıo ben pişman oluorum sonra yalanı çıkıo ama ben genede sölemiorum ya bir msjı bile bana çok gören adam benim yanımda deli gibi msjlasıo milletle şuan bile uyuyorum dio ama kimbilir nerde ne yapıo
ciddimisin sennYalan söylediğine eminsin dimi canım gerçekten hiçbir anlam veremedim yaptıklarına ne demek yanına gelmemesi ya aksine her dksını seninle geçirmek istemesi lazım şimdi askerlik psikolojisi dicem ama bu kadarı biraz fazla gibi geldi canım bana oturup konuşsan öğrensen derdini ?
oturduk konuştuk kaç sefer cnm bir sorunu yok ama yaptıkları çok saçma yaa bende biliorum benle vakit geçirmesi gerek ama o benim zorumla gelio resmen yaa çok kötüyüm gene
canım haklısın üzülmekte bende dicek bişey bulamıyorum herşey onda bitiyo inşallah düzelir gitmedenn
Selam asker yarenleri nasılsınız bakalım
son mesajları okudum sadeceCADIKAZANI sekerim ne olur sıkma canını
Askerlik onları biraz nankörlestiriyo galiba..
minnetleri artacagına sımarıyolar sen sevgısınden emınsen saglam durman gerekır.
Dıger turlu bas edemezsın hem kendın cok uzulursun hemde karsı taraf senı uzmeye devam eder.
sen Sevgısınden emınsen kı bu cok onemlı gerısı zaten duzelır
canım çok saol yorumun için ben sevgimden eminim bu kadar zorluğa bu yüzden katlanıorum allah yardımcımız olsun
Onun sevgısınden emın oldugun surece katlanıyosun zaten
bız yedık askerligi darısı basınıza
amin canım askerlikte herseyın bası sabır.
sabır etmekten sogutabılıyo bu ınsanı ama ask ıste beklemekte guzellesıyo zorluklarıyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?