Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bugün benımki şırnak merkezde..

elveda gülyazı :80:

çok sevındım bugun hatun

Selam kızlar
Bende sizler gibi burda safak sayıcam artıkk :)
Hepinizle tanısmak istiyorum
Benimki Dün sülüsünü aldı
Henüz gitmedi ama

Selam kızlar
Bende sizler gibi burda safak sayıcam artıkk :)
Hepinizle tanısmak istiyorum
Benimki Dün sülüsünü aldı
Henüz gitmedi ama

hoşgeldın hatun..
haydı hayırlısı..
askerı sabırla bekleyenı süper hatun ılan edıyoruz,uzun dönemlerde ultrasüper hatun
sonrada kızlar depük gecesı yapıyor

nereye gıdecek askerın?

hoşgeldın hatun..
haydı hayırlısı..
askerı sabırla bekleyenı süper hatun ılan edıyoruz,uzun dönemlerde ultrasüper hatun
sonrada kızlar depük gecesı yapıyor

nereye gıdecek askerın?

Saol canım.
121.NCİ JANDARMA EGİTİM ALAY KOMUTANLIĞI SERİNYOL / HATAY

Nasılmış peki canım rahatlık acısından bazı formlarda hiç iyi seyler yazmamışlar.
Benimkininde doguya gidecegi kesin

hatay serınyoldan hiç memnun kalmadık..ama çarşı ıznnı şansınızı ıyı değerlendırın..
hatayda banyo sorunu vardı benımkı arkadaşlarıyla hamama gıtmiştikünefe yemeden ve kaleye çıkmadan ayrılmasın zıra doğuda sıkılacaktır..bırlıkte kantınde herşey mevcut..

şırnak gulyazı köyu doğu dıye korkutmasın..orası dığer bırlıklerın ortasında kalıyor o nedenle guvenlı..yemeklerı ve sık şebeke gıtmesı sorunu yaşadık..çarşı ıznıde yok..eskıden bırlkte net kafe varmış ama kaldırılmış şu an..ptt vardı sokakta..o da taşınmış bu ay..

2 saat gördüm aşkımı nette kızlaaar ne kdar özlediğimi bir kez daha anladımmm offffff bitsiiiiin artık deniz gözlüme kavuşayıımmmm :97:

Cok cok tsk ederim üsenmeyip o kadar yazmışşın cok saol.
Kimse memnun degilmişş ya neyse zaten gecici katlanıcak artık :)
Önemli olan oradan nereye gidecegi
Senin safak kac bu arada

Saol canım.
121.NCİ JANDARMA EGİTİM ALAY KOMUTANLIĞI SERİNYOL / HATAY

benim aşkım şuan orada ve pazartesi evinde olucak
çok zor geçirdik askerliği canım tuvaletler banyolar hep sorun oldu
tuvaletini yaparken üst tuvaletten lağam damlıyormuş üstlerine
aşkım kilo verdi yemekleri beğenmedi
genel olarak kantinden yiyor ve gececi
karacı mı oluyor ne ismi hatırlamıyorum ama :26:

Nasılmış peki canım rahatlık acısından bazı formlarda hiç iyi seyler yazmamışlar.
Benimkininde doguya gidecegi kesin

benim aşkım da acemiliğini de orada yaptı
denildiği gibi hiç iyi bir yer değil canım allah tüm askerlerimizin yardmcısı olsun

kavga bile etmeye değmez ztn canım yok sadece içimi kırdı beni çok üzdü kendi rahat gidicek ama beni burda böle kırgın bırakıcak

Sedacım üzme kendini 1 sene katlancaksın artık,zaten son 2 3 ay kala biteceğine inanmaya başladıkları için bayağ rahatlıolar aynı zamanda sende rahatlıosun tabii onun için takma kafana çünkü şu anki davranışları eminimki normal dışıdır tahmin edebiliorum

Cok cok tsk ederim üsenmeyip o kadar yazmışşın cok saol.
Kimse memnun degilmişş ya neyse zaten gecici katlanıcak artık :)
Önemli olan oradan nereye gidecegi
Senin safak kac bu arada

nette araştırıpta ıkı satırı zor bulmuştum..rıca ederım..

genelde ya hatayda kalınıyor ya da şırnak'a..hatayda çok az kışi kalıyor..benımkı veterıner hekım olduğu halde kalamadı..ihtıyaca bağlı deişiyor..

haa bırde hatayda sıkı eğitım var..komutanlarda oyle..telefonla konuşma sansımz ılk zamanlarda olmamıştı cepten..sonlara doğru olmuştu..gırışte alıorlar dıye çarşı dönuşu..
ama bolca ankesor var..

şafak 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…