Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selam kızlarr
Ayy ne yorucuymuş topuklular yaaa :44:
Oturduğum yerde yordu beni
Cadıkazanım canım sıkma canını yaa Askerlik bunları biraz ucubeleştirio

hoşgeldin canım boşverdim ben kendi haliyle takılsın artık o topuklumu ayyy bende giyemiorum ayaklarım kopuo resmen

darısı başımıza inş. canım kafam karışık çok nerdeyse sevgisindende şüphe edicem

amın..
aslında herkes kendı ılıskısını bılır ama şöyle oluyo sevgısınden suphe edıyosun cok bunaldıgında ama genede senı cok sevdıgını bılıyosun cok garip bi his oluyor.
yanı yasadıgım zaman öyleydı hem sevmıyo dıyosun hemde sevdıgını bılıyosun.
bu asker bekleme işi zor zanaat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlarr
Ayy ne yorucuymuş topuklular yaaa :44:
Oturduğum yerde yordu beni
Cadıkazanım canım sıkma canını yaa Askerlik bunları biraz ucubeleştirio

Şekerim topuklular zor filan ama cokta şık oluyo be
sonra düze gecınce ayaklar damdan dusmus gıbı oluyo rahat ve saskın

aşkım hafta sonu iki gün çarşıya çıkıcak nasıl geçtiğini bile bilmicem ve çarşamba günüde yanımda olucak allahın izniyle

sevqılım subatın 20sınde teskeresını aldı geldı ılk baslarkn beklemye gecmıo dıe dert yanıodum sımdı bakıorum kı sadece gelelı 3 ay olms zamn cabuk akıyor sadece kıymetını bılın ve sabredın..

cadıkazanı tatlım sıkma canını sen sevgisinden emin olduğunu söylemişsin gerisi önemli değil zamanla düzelir onlar içinde kolay değil askerlik gerçekten zor umarım gitmeden düzelirsiniz

organikkuzummm benimm hadi bakalım bu geceden itibaren plakalardasın ve şimdiden plakaların hayırlı uğurlu olsun tez zamanda geçiversin

birde ben şafağımı yazayım 294

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…