Yok bea canimmm biten safagina bak sen one :)
Eger izin verirlerse... 21 gun istanbula gelcek
ve ben gidemicem.. gidebilirim aslinda ama 3 ay sonra zaten yanina gidecem..
Bit ton islerimiz var.
Biletler pahali.. gidersemde 2 veya 3 gun ancak gidebilirim..
Mantikli degil yani
Bu gun belli olucak canmmm hayirlisiiiii
Valla bende düşünemiyorum durummm..evet incim geldiğimde yeni ustaya geçmiştik..400lerdeydimm..şükür 300leri bitiriyorum şimdi..Senin bayramın geç olucak ama süper olucak incimm.. sendeki heyecanı düşünemiyorum
Evet 2 ay once izindeydik..Ewet canım zaten izinde kullandınız yakın zamanda değilmi..
Biraz daha sabretcen ozmn cnm 3ayın kalmış ozaman hep yanında kocan.. 3 günlük okadar masrafa giremezsin tabi cnm daha para biriktirecen düğün yapacann
319 canım ....
biten 328
kalan 132
plakalara 51
günaydın kızlar:13:
iyiyim hemde çok iiyiyim süslendim püslendim makyajımı yaptım işime geldimm mutlu hissediyorum kendimi şu anlık
ben mesaj attım saat 3 de dayanamadım napıyosun dşye bu saate mi aklına geld,m dedi baaya sinirliydi
şu 2 gündür maşallahı var kızların yahu dün saat 3 de yeni topicim açıldı sayfa sayımız 45 yani 10,000 gidicez sanırım :)
Ozman girsin tatlım bi gün nolcak ki gider girer sınavınaa
iyiyim benn tatlım valla bende yetişemiyorum yaa kız milleti diilmiyiz işteee
Çok romantiğizdirrr
Yok canım ya hiçbişey hissetmedim alırken nasıl ya bitti mi dedim doktoraa
ama sonrasında acıoo neysem bunuda atlattım 2 de sonuçlarımı alcam öncesinde sevgilimi görcemm
Günaydınn bagümmm.. ben iyiyimm...sen nasılsın cnm?
Günaydın cnm şafağına maşallah
günaydın canımmmm
Valla bende düşünemiyorum durummm..
Şimdiden var o heyecann
Evet 2 ay once izindeydik..
Aynen kiz.. bu ay basladim biriktirmeye..
o parayida harcamim diyom..
Hayirlisi.. insallah eve yollarlar..
iyiyim cnm cok sukur.. sen nassing len :)
Benimkinede 20 gÜn vermisler..
21 gun oluncaa hava degisimi oluyormus
1 gun icin komutani imza atmasi lazimmis..
Atmak istemedimi komutani????
maşllah kız 400lerde burdaydın
neredeyse 300ler bitiyor:13:
babykem sende gelsene para biriktirme topiğine insan çok fena gaza gelio para biriktirio herkes biriktirio çünkü orda çizelgemz var bende bi kaç gündür takılıom orayaEvet 2 ay once izindeydik..
Aynen kiz.. bu ay basladim biriktirmeye..
o parayida harcamim diyom..
Hayirlisi.. insallah eve yollarlar..
yok cnm vermemısler oda zaten ızın almıs yarın saat 4 de burda 20 gun ızın2 gun yol ıznı vermısler 22 gun yanı :26::26: sevınemedın ya 10 ay var dahaa
Ay herkes böyle diyince bi moral geldi bana.. hakkaten geçiyorda benmi farketmiyorum
Ay herkes böyle diyince bi moral geldi bana.. hakkaten geçiyorda benmi farketmiyorum
devrem hayırdır?...nişanlımda izne gelicem dediğinde bende hem sevindim hem üzülmüştüm..çünkü gerçekten daha çok şafağımız...koskoca 10ayyy..Neyseki kendiliğinden vazgeçti gelmekten..
yok cnm vermemısler oda zaten ızın almıs yarın saat 4 de burda 20 gun ızın2 gun yol ıznı vermısler 22 gun yanı :26::26: sevınemedın ya 10 ay var dahaa
babykem sende gelsene para biriktirme topiğine insan çok fena gaza gelio para biriktirio herkes biriktirio çünkü orda çizelgemz var bende bi kaç gündür takılıom oraya
Olsun canım ya bak ne güzel görcen yarini. O burdayken 22 gün geçmiş olcak bile
Biz daha izin kullanamadık nasıl burdumda tütüyo bi bilsennn
kız sen teskerecisin artık teskereci olunca ben artık bitmiş sayıyom o askerliğigeçiyor canım geçiyor sana geçmiyordur belki ama biz bakınca baya olmuş diyoruz=))
bana da benimki geçmiyor,ama başkalarına göre çok geçmiştir=)
bu düzen böyle canım..
sen yarıladığında şafağı bizim 33 günümüz kalıyor teskereye
askerlik hesap yeteneğimi çok güçlendirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?