Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Ewet canım zaten izinde kullandınız yakın zamanda değilmi..
Biraz daha sabretcen ozmn cnm 3ayın kalmış ozaman hep yanında kocan.. 3 günlük okadar masrafa giremezsin tabi cnm daha para biriktirecen düğün yapacann

ay sağolun kızlar

teşekkür ederim...

bende iki dakka kahvaltı yapp geliyim bari

Evet 2 ay once izindeydik..
Aynen kiz.. bu ay basladim biriktirmeye..
o parayida harcamim diyom..
Hayirlisi.. insallah eve yollarlar..

biten 328
kalan 132
plakalara 51

günaydın kızlar:13:

günaydın canıııımmm, maaşallah tezkereci devrenin bir diğer parçası

ben de yetişemiyorum valla yaa..

Günaydınn bagümmm.. ben iyiyimm...sen nasılsın cnm?

Günaydın cnm şafağına maşallah

günaydın canımmmm

günaydın durum :) iyilik işt ebildigin gibi

Valla bende düşünemiyorum durummm..
Şimdiden var o heyecann

Olmazmı incim yaa...Ben bile şimdiden Eylül ayını düşünüyorum daha çok var ama.. yinede düşününce bile heyecanlanıyorum...
E.. napcanız siz şimdi gelince isteme söz fln olucakmı?

Geç bile kalmışın babykem biriktir.. valla biz askımla telde düğün hesabı yapıoz bazen ooooo çok para lazımm...ben de birikim değilde çeyiz alıyorum ama daha bisürü eksiğim var..Sen çeyiz falan varmı beyaz eşya vss..

iyiyim cnm cok sukur.. sen nassing len :)

Benimkinede 20 gÜn vermisler..
21 gun oluncaa hava degisimi oluyormus
1 gun icin komutani imza atmasi lazimmis..
Atmak istemedimi komutani????

yok cnm vermemısler oda zaten ızın almıs yarın saat 4 de burda 20 gun ızın2 gun yol ıznı vermısler 22 gun yanı :26::26: sevınemedın ya 10 ay var dahaa

babykem sende gelsene para biriktirme topiğine insan çok fena gaza gelio para biriktirio herkes biriktirio çünkü orda çizelgemz var bende bi kaç gündür takılıom oraya

yok cnm vermemısler oda zaten ızın almıs yarın saat 4 de burda 20 gun ızın2 gun yol ıznı vermısler 22 gun yanı :26::26: sevınemedın ya 10 ay var dahaa

devrem hayırdır?...nişanlımda izne gelicem dediğinde bende hem sevindim hem üzülmüştüm..çünkü gerçekten daha çok şafağımız...koskoca 10ayyy..Neyseki kendiliğinden vazgeçti gelmekten..

Ay herkes böyle diyince bi moral geldi bana.. hakkaten geçiyorda benmi farketmiyorum

geçiyor canım geçiyor sana geçmiyordur belki ama biz bakınca baya olmuş diyoruz=))
bana da benimki geçmiyor,ama başkalarına göre çok geçmiştir=)
bu düzen böyle canım..
sen yarıladığında şafağı bizim 33 günümüz kalıyor teskereye
askerlik hesap yeteneğimi çok güçlendirdi

devrem hayırdır?...nişanlımda izne gelicem dediğinde bende hem sevindim hem üzülmüştüm..çünkü gerçekten daha çok şafağımız...koskoca 10ayyy..Neyseki kendiliğinden vazgeçti gelmekten..

benımkı kesın yarın burda canım askım amelıyat olduktan sonra hava degısımıne kesın yolarlar dıodu eve gelmeye cok umutluydu bana kıyafet falan aldırdı oyle yanı sonra hava degısımıne yollamadılar oda gttı dılekce verdı 20 gun ızın 2 gunde yol hakkı yarın burda sonuc olarak ve 10 ayyyy var kos kocaaamaaaaan o zaammaaan neolcak neapcaz bılmıoorum yaaa uuuuuffff yaaa

Olsun canım ya bak ne güzel görcen yarini. O burdayken 22 gün geçmiş olcak bile
Biz daha izin kullanamadık nasıl burdumda tütüyo bi bilsennn

Olsun canım ya bak ne güzel görcen yarini. O burdayken 22 gün geçmiş olcak bile
Biz daha izin kullanamadık nasıl burdumda tütüyo bi bilsennn

bıde oyle dusunuorum ama kızlar ya 10 ayım onsuz gecıcek gelemıcek hıc ozaman ya daha kotu olursak :26:ama gelmesıne cok sevındım

kız sen teskerecisin artık teskereci olunca ben artık bitmiş sayıyom o askerliği ama keşke devlet baba da öle sansa erken yollasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…