91/1ler gelince de ben uçcam buralardan
günaydın kızlar :) yeni sayfamızı güle güle kullanalım :) şafak 90
hani sen pierre cardinde jartiyer almıştın ya
kullanırsın artıkın
ewet cnm ama 5 gun yanıma yaklasamazmuayyen gunumdeyım
ewet cnm ama 5 gun yanıma yaklasamazmuayyen gunumdeyım
mendeeee mendeeeeatlarım cıbığıma giderim
Bende dayanamıyorum bazen gün boyu ağlıyorumm ama ne fayda canım burda hepimiz katlanıyoruz.. çekiyoruz bu özlemii..birbirimize destek vermek burda sorumluluk haline geldi..onun için bak şafaklarımızda yakın bizim sabır çok zor olsada sabırrr tatlım
ewet canım banada hep başkalarınınki geçiyor benimki yerinde sayıyor gibi geliyorr...
Ay ben yarılayınca senin 1ayın kalıcak ne güzellaskımda şafak saymıyo hep bana soruyo sonra ark.teskere aldı gidio fln diyo bende şu devredir o diyorum aşkım maşallah sende asker gibisin diyorr..
ama canım sanırım mazereti varmış yani kesyiften almamış izin askerin.. belki bu size iyi bi moral olabilir.. Çok geçmiş olsun bu aradaa Allah şifa versin..Sen gidersin çok özlersen dayanamazsan cnm askerin nerde?
anowwww vallahi görmedim cnm ee hem kk hem aşkımla ilgileniom napim affettttttBeni görmuyosun hiççç
tühh yaa tam gününde
süpermişşş şafağınnn
artık benim aşkımda gelsin izne yaaabi türlü kısmet olmadı iznimizi kullanmak
onları ben hala bekliyorum canım benim aşkımın bölüğüne 75 günlük 90/3 gelecekmiş hala aşkım yapıyor her işi gelsinlerde rahatlasa kuşum
anowwww vallahi görmedim cnm ee hem kk hem aşkımla ilgileniom napim affetttttt
nıe gelmıo cnm safak kac
tamam devrem affettim
okula gidiyorum ben iyi günler herkese millet
şafağımız 198 Vallahi biz çok istiyoruz ama geçtiğimiz bayram gelcekti olmadı izin vermediler. kurbanda gelirim dedi yine olmuyo kıbrısa sefere çıkıcaklarmış ordada 45 gün felan kalıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?