bıde oyle dusunuorum ama kızlar ya 10 ayım onsuz gecıcek gelemıcek hıc ozaman ya daha kotu olursak :26:ama gelmesıne cok sevındım
bıde oyle dusunuorum ama kızlar ya 10 ayım onsuz gecıcek gelemıcek hıc ozaman ya daha kotu olursak :26:ama gelmesıne cok sevındım
bende 460 larda geldım sımdı 336 yım bıtıcek ınsallah allahın ıznıyle ama ben cok kotuyum daynamıorum bu ayrılıga
geçiyor canım geçiyor sana geçmiyordur belki ama biz bakınca baya olmuş diyoruz=))
bana da benimki geçmiyor,ama başkalarına göre çok geçmiştir=)
bu düzen böyle canım..
sen yarıladığında şafağı bizim 33 günümüz kalıyor teskereye
askerlik hesap yeteneğimi çok güçlendirdi
benımkı kesın yarın burda canım askım amelıyat olduktan sonra hava degısımıne kesın yolarlar dıodu eve gelmeye cok umutluydu bana kıyafet falan aldırdı oyle yanı sonra hava degısımıne yollamadılar oda gttı dılekce verdı 20 gun ızın 2 gunde yol hakkı yarın burda sonuc olarak ve 10 ayyyy var kos kocaaamaaaaan o zaammaaan neolcak neapcaz bılmıoorum yaaa uuuuuffff yaaa
benımkı kesın yarın burda canım askım amelıyat olduktan sonra hava degısımıne kesın yolarlar dıodu eve gelmeye cok umutluydu bana kıyafet falan aldırdı oyle yanı sonra hava degısımıne yollamadılar oda gttı dılekce verdı 20 gun ızın 2 gunde yol hakkı yarın burda sonuc olarak ve 10 ayyyy var kos kocaaamaaaaan o zaammaaan neolcak neapcaz bılmıoorum yaaa uuuuuffff yaaa
hani sen pierre cardinde jartiyer almıştın ya
kullanırsın artıkın
hani sen pierre cardinde jartiyer almıştın ya
kullanırsın artıkın
duru bir an önce şafağı yarıla çok istiyorum bunu
Hayırlı günler herkese:)
Beni bukadar düşündüğün için çok teşekkür ederim hejarr
ahh ne demek canımm
sen yeterki yarıla
şu askerlik ne garip şey bir an önce torunlarım olan 90/4 leri bekliyorum askere
91/1ler gelince de ben uçcam buralardanahh ne demek canımm
sen yeterki yarıla
şu askerlik ne garip şey bir an önce torunlarım olan 90/4 leri bekliyorum askere
91/1ler gelince de ben uçcam buralardan
yarılayımda sende teskereci ol hejarr
bende 90/3 leri çok bekledim en alt devre bizken...
Hepsini kullanmak zorundamıymış izninin. Yarısını kullanma gibi bi şansı yokmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?