Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bıde oyle dusunuorum ama kızlar ya 10 ayım onsuz gecıcek gelemıcek hıc ozaman ya daha kotu olursak :26:ama gelmesıne cok sevındım

hani sen pierre cardinde jartiyer almıştın ya
kullanırsın artıkın

bende 460 larda geldım sımdı 336 yım bıtıcek ınsallah allahın ıznıyle ama ben cok kotuyum daynamıorum bu ayrılıga

Bende dayanamıyorum bazen gün boyu ağlıyorumm ama ne fayda canım burda hepimiz katlanıyoruz.. çekiyoruz bu özlemii..birbirimize destek vermek burda sorumluluk haline geldi..onun için bak şafaklarımızda yakın bizim sabır çok zor olsada sabırrr tatlım

ewet canım banada hep başkalarınınki geçiyor benimki yerinde sayıyor gibi geliyorr...
Ay ben yarılayınca senin 1ayın kalıcak ne güzell askımda şafak saymıyo hep bana soruyo sonra ark.teskere aldı gidio fln diyo bende şu devredir o diyorum aşkım maşallah sende asker gibisin diyorr..

ama canım sanırım mazereti varmış yani kesyiften almamış izin askerin.. belki bu size iyi bi moral olabilir.. Çok geçmiş olsun bu aradaa Allah şifa versin..Sen gidersin çok özlersen dayanamazsan cnm askerin nerde?

üzülme tatlım bak yarın yanında olacak sen gidersin yanına askerinin hiç izin kullanmamış arkadaşlar var burda onlar nasıl dayandı yarın aşkın yanında olacak 22 gün seninle olacak ama

duru bir an önce şafağı yarıla çok istiyorum bunu

Beni bukadar düşündüğün için çok teşekkür ederim hejarr

ahh ne demek canımm
sen yeterki yarıla
şu askerlik ne garip şey bir an önce torunlarım olan 90/4 leri bekliyorum askere

yarılayımda sende teskereci ol hejarr
bende 90/3 leri çok bekledim en alt devre bizken...

onları ben hala bekliyorum canım benim aşkımın bölüğüne 75 günlük 90/3 gelecekmiş hala aşkım yapıyor her işi gelsinlerde rahatlasa kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…