Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Şafakları doğannnnnnn güneş olan arkdslrm göznz aydnnnnnnnnn darısı bzlere olsn inşallah

selam kızlar Allah herkese sabır versin tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin beklemek cok zor valla Allah izin verirse pzt geliyo aşkım ama son günler geçmiyoooooooooo

S A F A K 264 gecmiyorrrrrr gunleeerrrrrrrrrr arkadaslarrr
geçer geçer bak yarılamaya az kalmış buarada hoşgeldin :)
selam kızlar Allah herkese sabır versin tez zamanda sağlıkla kavuşmayı nasip etsin beklemek cok zor valla Allah izin verirse pzt geliyo aşkım ama son günler geçmiyoooooooooo

amiiiiin amiiin seninde gözün aydın canım

Şafak atarsa 2+2

aşkım gelmeden gitmesi ni düşünüyorum off çok çabuk geçecek zaman

böle saçma sapan şeyleri düşünmemeliyim
aşkımla yaşadığım zamanın tadını çıkaracağım
:18 zaman hemen biter 3 gün

amiiiiin amiiin seninde gözün aydın canım[/QUOTE]

teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına nasıl heyecanlıyım anlatamam bütün duyguları birarada yaşıyorum kaç gündür şimdi uyuyuyup sevgilim gelince uyanmak istiyorum:84::84:

nereye gidiyoo :44:

teşekkür ederim darısı bekleyenlerin başına nasıl heyecanlıyım anlatamam bütün duyguları birarada yaşıyorum kaç gündür şimdi uyuyuyup sevgilim gelince uyanmak istiyorum:84::84:
ne kalmış ki şurda pazartesiye az daha sabır

Son düzenleyen: Moderatör:
iyiyim canım saol sen nasılsın

ne olsun cnm biraz burukum 12 senelik karşı komşumuz taşınıo çok alışmışız birrbirimize yaaa çok zor geldi ayrılmak anne kız gibi idiler annemle çok samimi idik :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…