Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ne olsun cnm biraz burukum 12 senelik karşı komşumuz taşınıo çok alışmışız birrbirimize yaaa çok zor geldi ayrılmak anne kız gibi idiler annemle çok samimi idik :97::97:
insanların alıştığı şeylerden vazgeçmesi zor oluyo canım görüşürsünüz yine,uzağamı taşınıyolar ?
anladimm canimmm insallah cabucakkk gecer yaaa

inşallah canımm inşallah sen 200lerden bende 300lerden tez zamanda kurtuluruz

Evet vallahi ozaman gobek atariizzz ne guzelll olurduuuu demi yaaaaa Insallah birgun olucakk sabirla bekliyelimm

Şafak atarsa 1 olcak Pazar günü 2:30gibi kavuşcam aşkıma Allah'ın izniyle, Şu an Van'da KTM'de gar,bim, o kadar kalabalıkmış ki bezden sedyede uyuyomuş

Evet vallahi ozaman gobek atariizzz ne guzelll olurduuuu demi yaaaaa Insallah birgun olucakk sabirla bekliyelimm

evet tatlım sabııırr ben buraya geldiğimde şafağım 425 ti

Şafak atarsa 1 olcak Pazar günü 2:30gibi kavuşcam aşkıma Allah'ın izniyle, Şu an Van'da KTM'de gar,bim, o kadar kalabalıkmış ki bezden sedyede uyuyomuş

gözün aydın :) iki gün sonra kendi yatağında yatıcak onu düşün:86:

Sağolun kızlar, darısı tüm asker yolu bekleyenlerin başına inşallah :) Ama ben hiç heyecanlı deilim nedense, şaka gibi geliyo bana Napsam netsem bilemedim :S Bi süpriz falan da hazırlamadım :S Çok şükür biz nişanlı olduğumuzdan ve ailem de çook anlayışlı olduğundan onların evinde kalabiliyorum, o da bizde kalabiliyor, o yüzden gelince 1 hafta ben onlarda kalcam, 1hafta da o bizde kalcak, hiç ayrılmıcaz izni bitene kadar inşallah :) Sonra da taa Kilis'e okuluna gidicek, göreve başlıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…