Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Evet aslinda zaman cok cabuk geciyor ama biz bir gunu bekledigimiz icin cok yavas geciyor. Insallah birgun bizimde safagimiz 1 olur ya canim.

önce biz seni depükleriz sonra sen beni depüklemeye gelirsin canım o günlerde gelicek

ıyıı gecelerr herkezeeee benn kacımmmm canlarımmm
şafak atarsaa 97

iyi geceler selincim
kızlarr çok güzeldi.. zayıflamış sevgilimmm yaaa:82::82::82:
hoşgeldiiiinn kavuştunuz demek gözün aydın canım normaldir zayıflaması ya
hoşbulduk canı tez hatun..nasılsın

iyiyim saol sen nasılsınnn

Son düzenleyen: Moderatör:

ıyıdır yaa ne olsun hatun..haftalık savaştan geldım

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:...15/05/2011 ssule07= 1 adana :123:

:123:...15/05/2011 duygu.c= 2 adıyaman :123:

:123:...19/05/2011 melekkkkk = 3 afyon :123:

:123:...19/05/2011 julia__ = 4 ağrı :123:

:123:... ChoqSeqeR = 75 ardahan :123:

-----------
-----

Son düzenleme:
haftalık savaş ? öğrencilerindenmi bahsediyosun yoksa

başka var mı benı hoplatıp zıplatan cephe karıncası

ne zor haftaydı yaw..gözyaşı,öpücük,tekme,tokat,saç çekme,öğretmenım cıyaklamaları,bana baktı ağlamaları..vallaha gözlemledım yarı kaçık olduklarını öğrendım

Hoşbulduk cnm. Bugünlerde çok zor gelmeye basladı askım daha dayanamıyorum dıyıp duruyo bu askerlık bıtermı ya :/

Hoşbuldukkkk

benımkı şırnakta ıdı..çarşı ıznı yoktu..deli oluyordu..sabır arkadaşım..moral vermeye devam et..gerısı gelır..

selam kızlar bende asker yolu beklıyorum 376 gunumuz kaldı (Hatay)
ınsallah secımlerden sonra askerlık duserde herkes bıran önce sevıdgıne kavusur
Allah tum bekleyenlere sabır ve tum askerlere hayırlı teskereler nasıp etsın.

Benimkide Diyarbakirda
Allahın izniyle sağsalim dönerler inşallah :)

Doğru tahmin etmişim öğretmenlik zor iş ya herkes yapamaz çok büyük sabır gerektiriyo.Allah yardımcın olsun valla hele ki bunlar küçük çocuklar anasınıfı öğretmeniydin dimi ?

merhaba kızlar benım safak dogan gunes:) yanı 1 gun kaldı... bebegıme pazar gunu kavusuyorum... oyle heyecenlıyımki... allah tum bekleyenlere ve beklenenlere ganı ganı sabır versın....

benımkı şırnakta ıdı..çarşı ıznı yoktu..deli oluyordu..sabır arkadaşım..moral vermeye devam et..gerısı gelır..

benm sevgılım dıyarbakırda ayda bır ancak görüyoruz bırbırmızın yüzünü carsı ıznı olmuyo canım cok nadır cıkabılıyo.. ama dayanmaya calısıyoruz işte zorda olsa mecburuz...

merhaba kızlar benım safak dogan gunes:) yanı 1 gun kaldı... bebegıme pazar gunu kavusuyorum... oyle heyecenlıyımki... allah tum bekleyenlere ve beklenenlere ganı ganı sabır versın....

AMIN canım darsın bızlere ozaman senınde gözun aydın sımdıden.

amin..hepimize yardımcı olsun..anasınıfı öğretmenıyım..5 yıl oldu ama saçlarım ağardı be kardeşim kendım yapsam çocuğu bu kadar olmazdı..ısyanlardayım getırın vezıri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…