Evet aslinda zaman cok cabuk geciyor ama biz bir gunu bekledigimiz icin cok yavas geciyor. Insallah birgun bizimde safagimiz 1 olur ya canim.
ıyıı gecelerr herkezeeee benn kacımmmm canlarımmm
şafak atarsaa 97
hoşgeldiiiinn kavuştunuz demek gözün aydın canım normaldir zayıflaması yakızlarr çok güzeldi.. zayıflamış sevgilimmm yaaa:82::82::82:
hoşbulduk canı tez hatun..nasılsın
önce biz seni depükleriz sonra sen beni depüklemeye gelirsin canım o günlerde gelicek
iyi geceler selincim
hoşgeldiiiinn kavuştunuz demek gözün aydın canım normaldir zayıflaması ya
iyiyim saol sen nasılsınnn
Selammmmm kızlarrr...
Şafak atarsa 187..
ıyıdır yaa ne olsun hatun..haftalık savaştan geldım
önce biz seni depükleriz sonra sen beni depüklemeye gelirsin canım o günlerde gelicek
Hahaha evettt o gun gelsindeseninki nerde askerlik yapiyor canimm?
hey maşallahhoşgeldın hatun..
hoşgeldiiin
Hahaha evettt o gun gelsindeseninki nerde askerlik yapiyor canimm?
haftalık savaş ? öğrencilerindenmi bahsediyosun yoksa
Hoşbulduk cnm. Bugünlerde çok zor gelmeye basladı askım daha dayanamıyorum dıyıp duruyo bu askerlık bıtermı ya :/
Hoşbuldukkkk
Allahın izniyle sağsalim dönerler inşallah :)Benimkide Diyarbakirda
başka var mı benı hoplatıp zıplatan cephe karıncası
ne zor haftaydı yaw..gözyaşı,öpücük,tekme,tokat,saç çekme,öğretmenım cıyaklamaları,bana baktı ağlamaları..vallaha gözlemledım yarı kaçık olduklarını öğrendım
benımkı şırnakta ıdı..çarşı ıznı yoktu..deli oluyordu..sabır arkadaşım..moral vermeye devam et..gerısı gelır..
Allahın izniyle sağsalim dönerler inşallah :)
merhaba kızlar benım safak dogan gunes:) yanı 1 gun kaldı... bebegıme pazar gunu kavusuyorum... oyle heyecenlıyımki... allah tum bekleyenlere ve beklenenlere ganı ganı sabır versın....
Allahın izniyle sağsalim dönerler inşallah :)
Doğru tahmin etmişimöğretmenlik zor iş ya herkes yapamaz çok büyük sabır gerektiriyo.Allah yardımcın olsun valla hele ki bunlar küçük çocuklar anasınıfı öğretmeniydin dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?