Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

benm sevgılım dıyarbakırda ayda bır ancak görüyoruz bırbırmızın yüzünü carsı ıznı olmuyo canım cok nadır cıkabılıyo.. ama dayanmaya calısıyoruz işte zorda olsa mecburuz...

busra benimkide diyarbakirda aynen benimkininde carsi izni yok telefondan anca konusuyoruz ama oda herzaman olmuyo cunku hep biryerlere gidiyorlarr

hoşgeldin :) allah kavuştursun,seçimleri bende bekliyorum bir umut diye ama bir yanda da asla düşmücekmiş gibi geliyor:44:

benm sevgılım dıyarbakırda ayda bır ancak görüyoruz bırbırmızın yüzünü carsı ıznı olmuyo canım cok nadır cıkabılıyo.. ama dayanmaya calısıyoruz işte zorda olsa mecburuz...

haklısın..beklemek çok zor ama beklenen olmak dahada zor..desteğimız çok önemlı..sesımızde farklı bı tını olsun akılları kalıyor..

busra benimkide diyarbakirda aynen benimkininde carsi izni yok telefondan anca konusuyoruz ama oda herzaman olmuyo cunku hep biryerlere gidiyorlarr

bizim yerımız merkezde cnm bıraz rahatız o bakımdan yerı sabıt zorluk cekmıyo cok ..

sizin sanırım daha zor Allah sabır versın hepımıze bıran evvel bıtsın su şafaklar...

hoşgeldin :) allah kavuştursun,seçimleri bende bekliyorum bir umut diye ama bir yanda da asla düşmücekmiş gibi geliyor:44:

Amın Ececım butun bekleyenlerı ınsallah duserde herkese buyuk moral olur. senınkı nerde askerlık yapıyor safak kac bu arada ?

Hosbulduk canım. Amınn ınsallah duserde herkese buyuk moral olur. senınkı nerde askerlık yapıyor safak kac bu arada ?

haydi hatunlar,ahretlikler..

kalın sağlıcakla..

söndüürn kandilleri tez yatın

luppa yemek tumba yatak

Hayır evli değilim keşke evli olsamda direk evimize gelseeeee kısmetse askerlikten sonra olucak.Siz evlimisiniz ?

ınsallah canım gun gelır ısten evınıze gelır esın kapıda karsılarsın.
sayılı gun cabuk gecer derler sen sevdıgın askerden gelene kadar guzel guzel hayller kur ben öyle yapıyorum yoksa vakıt gecmıyor. bız evlı degılız sözluyuz Allah nasıp ederse 7 ayda nısanımız olacak herseyımız ayarlandı. bende Norvecte yasıyorum ınsallah dugunumuz 2012de olacak Allah nasıp ederse. ıyı sen sanslısın valla doguda degıl daha az korku olur ıcınde.

ahh ahh hep hayaller kuruyorum zaten sonra onları hayatıma anlatıyorum onlar destek oluyo zaten bize hayaller ayakta tutuyo..
hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin darısı benim başıma
doğuda olmaması çok büyük bir şans haberlerde görüyorum yine başladı insan müsvetteleri allah bütün askerlerimizi korusun

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görün:98::98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…