benm sevgılım dıyarbakırda ayda bır ancak görüyoruz bırbırmızın yüzünü carsı ıznı olmuyo canım cok nadır cıkabılıyo.. ama dayanmaya calısıyoruz işte zorda olsa mecburuz...
selam kızlar bende asker yolu beklıyorum 376 gunumuz kaldı (Hatay)
ınsallah secımlerden sonra askerlık duserde herkes bıran önce sevıdgıne kavusur
Allah tum bekleyenlere sabır ve tum askerlere hayırlı teskereler nasıp etsın.
benm sevgılım dıyarbakırda ayda bır ancak görüyoruz bırbırmızın yüzünü carsı ıznı olmuyo canım cok nadır cıkabılıyo.. ama dayanmaya calısıyoruz işte zorda olsa mecburuz...
busra benimkide diyarbakirda aynen benimkininde carsi izni yoktelefondan anca konusuyoruz ama oda herzaman olmuyo cunku hep biryerlere gidiyorlarr
hoşgeldin :) allah kavuştursun,seçimleri bende bekliyorum bir umut diye ama bir yanda da asla düşmücekmiş gibi geliyor:44:
hoşgeldin :) allah kavuştursun,seçimleri bende bekliyorum bir umut diye ama bir yanda da asla düşmücekmiş gibi geliyor:44:
bizim yerımız merkezde cnm bıraz rahatız o bakımdan yerı sabıt zorluk cekmıyo cok ..
sizin sanırım daha zorAllah sabır versın hepımıze bıran evvel bıtsın su şafaklar...
Hosbulduk canım. Amınn ınsallah duserde herkese buyuk moral olur. senınkı nerde askerlık yapıyor safak kac bu arada ?
bizim yerımız merkezde cnm bıraz rahatız o bakımdan yerı sabıt zorluk cekmıyo cok ..
sizin sanırım daha zorAllah sabır versın hepımıze bıran evvel bıtsın su şafaklar...
amin inşallah bir kaç aya görücez artık
çanakkalede benim askerimm şafak atarsa 333 canım[/QUOTE
Insallah canım Allah kavustursun evlımısın yoksa askerlıkten sonra mı dugun.
Insallah canım Allah kavustursun evlımısın yoksa askerlıkten sonra mı dugun.
haydi hatunlar,ahretlikler..
kalın sağlıcakla..
söndüürn kandilleri tez yatın
luppa yemek tumba yatak
Hayır evli değilim keşke evli olsamda direk evimize gelseeeeekısmetse askerlikten sonra olucak.Siz evlimisiniz ?
ınsallah canım gun gelır ısten evınıze gelır esın kapıda karsılarsın.
sayılı gun cabuk gecer derler sen sevdıgın askerden gelene kadar guzel guzel hayller kur ben öyle yapıyorum yoksa vakıt gecmıyor. bız evlı degılız sözluyuz Allah nasıp ederse 7 ayda nısanımız olacak herseyımız ayarlandı. bende Norvecte yasıyorum ınsallah dugunumuz 2012de olacak Allah nasıp ederse. ıyı sen sanslısın valla doguda degıl daha az korku olur ıcınde.
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görün:98::98:
kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler rüyanızda askerlerinizi görün:98::98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?