Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

:92: 16.05.2011:92:

Şafağında yanlışlık olanların
veya
listeye eklenmek isteyenlerin özel mesajla bana bildirmesi rica edilir

KARANLIKTAN AYDINLIGA

Plakaları Saymayı Bekleyen Yarenlerimiz

...90 mentol ...

...95 organiik ...

...98 minnaksultan...

...123 flzbkr ...

...124 Latilokum ...

...142 zeynelim ...

...185 busra3...

Şafaklarını yarılayan ve 100’lere koşan yarenlerimiz

...209 sewwde...

...209 cagla22...

...209 mmeerraall...

...210 sevgilim_benim...

...210_kvsr_...

...211 umursuna...

...211 mesutugba...

...211 pembe_ojem...

:119:Safaklarini yarilamaya az kalan yarenlerimiz:119:

...262 AskimAskerim...

...263 ebruliebus...

...264 bubabur...

...287 ftmgl06...

...287 fatsib...

...287 daisygirl...

...288 smsyh ...

...289 10_nefise_10...

...289 minnne...

...289 subat10...

...289 tuana_lalin...

...293 madambonus...

...293 merdiyet...

...298 diptisdiptis...

Dört gözle 200Lerin gelmesini bekleyen yarenlerimiz

...317 miracletly...

...331 ecm...

...335 mujuum...

...336 parlayanyildizim...

...369 beggy_...

...370 deryaW...

...371 AYSIZGoKYuZu...

...373 cadikazani23...

...373 sultan90...

...386 yudum2602...

Hasretin kucagina yeni düsen yarenlerimiz

:92:

:78: umutla mehtaP bekLeyenLer :78:
kavusmaya son:

...HERSEY VATAN IÇIN...

BIRGÜN GELECEK BIRGÜN KALACAK

günayyyyddınnn kıssslarrr bgunnde cabuk bitmseıı dılegıyleee
şafak 95 90 lardaa bitiyooo allahımınnn izniyleee yahuuu hemencikk geççsinnn ama :86::86::86::86:

Günaydın canım ben bugüne kötü başladım sabah 5 buçukta kalktım dündne beri can sıkıntısından ölücek gibiyim

Al benden de o kadar incim yaa Dünden beri acayip sıkılıyor içim, patlıcam sanki, hayır olsun, acayip gergin ve sinirliyim bir de Askerimi yolladım, yeni yerine daha alışamadı, ben de tabi Sesi çok kötü gelio, sakladığın bişi mi var diorum yok dio ama benim içimde bi sıkıntı var, kesin bişi saklıo benden

Ben aylardır önümüzdeki ayı iple çekmiştim tatlım.. önümüzdeki ay sözüm olucak bi kaç ay sonrada nişan yapıcaktım maddi manevi hep bu şekilde planlamıştım herşeyi.. benimki ailesiyle konuşmuş. beni amcası isticek ya amcasıda kanser ( Allah kimsenin başına vermesin sağlıktır en büyük mutluluk tabiki ) onun kendini daha iyi hissetmesini bekliyorlar.. geziyor dolaşıyor konuşuyor diyor ama bana gelince bi kaç ay sonrası oluyor.. Bi kaç ay sonra isteme olucaksa ben nişanımı hangi ara yapıcam kışın ortasında mı ?

Artık nişanı da geçtim beni her gören bi dedikoduyla geliyor..Daha dün tanıdığım kız sözlenmişsin hayırlı olsun dedi.. Kim bilir daha duymadığım neler konuşuyorlar

Artık nişanı da geçtim beni her gören bi dedikoduyla geliyor..Daha dün tanıdığım kız sözlenmişsin hayırlı olsun dedi.. Kim bilir daha duymadığım neler konuşuyorlar
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin Biz de bu dağıtım iznin de yani geçen hafta nişan yapacaktık ama yapamadık. Zaten artık hiç hevesim kalmadı, istemiyorum nişan fln. Sen de üzme kendini, herşeyde bi hayır vardır. Demek ki daha zamanı gelmemiş
Milletin ağzını da malesef büzemiyorsun işte, hep bi şekilde canını sıkacak bişeyler duyarsın. Ben beceremedim ama inşallah sen kafaya takmamayı becerirsin canım

herkese günaydın kızlar
şafak yok artık akşama kavuşuyorum Allahın izniyle
darısı başınıza
gözün aydın şekerim, nasıl mutlusundur şimdi, ahh ahhhh darısı aşımıza inşallah

Artık kimleri nasıl susturucağımı çok iyi biliyorum tatlım
Ben geldim uleeeeeennn
hoşgeldin ulennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…