şafakkk 73 kızlarrr
herkese iyi gecelrr
günayyyyddınnn kıssslarrr bgunnde cabuk bitmseıı dılegıyleee
şafak 95 90 lardaa bitiyooo allahımınnn izniyleee yahuuu hemencikk geççsinnn ama :86::86::86::86:
Günaydınnnnnnnnnnnn
iyi hafTaLar haTunLarrr
Herkese günaydın kızlar, hepinize iyi haftalar diliyorum
Günaydın canım ben bugüne kötü başladımsabah 5 buçukta kalktım dündne beri can sıkıntısından ölücek gibiyim
Al benden de o kadar incim yaaDünden beri acayip sıkılıyor içim, patlıcam sanki, hayır olsun, acayip gergin ve sinirliyim bir de Askerimi yolladım, yeni yerine daha alışamadı, ben de tabi Sesi çok kötü gelio, sakladığın bişi mi var diorum yok dio ama benim içimde bi sıkıntı var, kesin bişi saklıo benden
Ben aylardır önümüzdeki ayı iple çekmiştim tatlım.. önümüzdeki ay sözüm olucak bi kaç ay sonrada nişan yapıcaktım maddi manevi hep bu şekilde planlamıştım herşeyi.. benimki ailesiyle konuşmuş. beni amcası isticek ya amcasıda kanser ( Allah kimsenin başına vermesin sağlıktır en büyük mutluluk tabiki ) onun kendini daha iyi hissetmesini bekliyorlar.. geziyor dolaşıyor konuşuyor diyor ama bana gelince bi kaç ay sonrası oluyor.. Bi kaç ay sonra isteme olucaksa ben nişanımı hangi ara yapıcam kışın ortasında mı ?
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versinArtık nişanı da geçtim beni her gören bi dedikoduyla geliyor..Daha dün tanıdığım kız sözlenmişsin hayırlı olsun dedi.. Kim bilir daha duymadığım neler konuşuyorlar
gözün aydın şekerim, nasıl mutlusundur şimdi, ahh ahhhh darısı aşımıza inşallahherkese günaydın kızlar
şafak yok artık akşama kavuşuyorum Allahın izniyle
darısı başınıza
Artık kimleri nasıl susturucağımı çok iyi biliyorum tatlımGeçmiş olsun canım, Allah şifa versinBiz de bu dağıtım iznin de yani geçen hafta nişan yapacaktık ama yapamadık. Zaten artık hiç hevesim kalmadı, istemiyorum nişan fln. Sen de üzme kendini, herşeyde bi hayır vardır. Demek ki daha zamanı gelmemiş
Milletin ağzını da malesef büzemiyorsun işte, hep bi şekilde canını sıkacak bişeyler duyarsın. Ben beceremedim ama inşallah sen kafaya takmamayı becerirsin canım
hoşgeldin ulennnnnBen geldim uleeeeeennn
Ne işin var kızım senin burda yawww, gitsene kocanın yanına:26:Ben geldim uleeeeeennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?