Yarıııııııın hürgeneraliiiiiiimmmmmmmmbu gece uyuyamam
şafak mafak kalmadı
ŞÜKÜR ALLAHA..
darısı tez zamanda tüm askerlerımıze inşallah..
Yarıııııııın hürgeneraliiiiiiimmmmmmmmbu gece uyuyamam
hoşgeldin hatun..
şafak mafak kalmadı..yarın gelıyorlar hayırlısıyla..
ama bende garıp bır durgunluk var
aynennnnn bende uyuyamam,gözümüz aydın :))
Ne guzel herkesın sevdıgı askerden gelıyor hayırlı olsun..benım gunesımın dogmasına daha 374 varvakıt gecmıyor yaptıgım hıc bırseyın anlamı yok butun gun aksam olsada sesını duysam ıcım rahatlasa dıye beklıyorum sureklı takvıme bakıyorum ama zaman degısmıyor ve gecmıyor bu sekıl nasıl gececekse..
kızlar hepınıze Allah sabır versın ınsallah hepınız en kısa zamanda sevdıceklerınıze kavusursunuz ve ömur boyu ayrılmassanız.
Garip durgunluk değil göremeyeceğin için burukluk vardır canım,yinede gözün aydın en azından artık rahat rahat konuşacaksınız ve artık nerde ne yaptığını bileceksin.
Endişe halinden kurtuldun sende
haklısın..gelsınde hayata yön verelim artık..
endışeler yerını guzel hayallerın gerçekleşeceği günlere bıraksın ıstıyorum..
amin hatun..sanada nasıp olsun tez zamanda
Tabiki canım,burda nişan düğün şafakları sayacağız daha değil mi
ınsallah canım senınde gözun aydın hasret özlem bıttıınsallah bende senın yasadıgın mutlulugu 374 gun sonunda yasarım.
o 374 su gibi akıp geçer inşallah,allah bidaha ayırmasınınsallah canım senınde gözun aydın hasret özlem bıttıınsallah bende senın yasadıgın mutlulugu 374 gun sonunda yasarım.
inşallah yaa..AŞKIM bır gelsınde hayırlısıyla..yazın yön vermek ıstıyoruz..çabuk olmayacak ya da göremeyeceğim dıye strese bağladım bugun..
hayırlısı olsun hepimiz için
o 374 su gibi akıp geçer inşallah,allah bidaha ayırmasın
Geç olsunda hayırlısı olsun,ne kadar güzel bir güne gelmişiz bu kadar beklemişiz stresin zamanı mı şimdi... mutlu ol,hayallerin için bir engel daha kalktı
herkez sevdiceğine kavuşuyorr
haklısın hatun..şimdi veterıner hekımlerın ataması var onu beklıyoruz..sonuçlar bu ay sonu gıbı bellı olur..tercıhı bugun yaptım..hepsi bırleştı içimde işte ne bıleyım
yok bızım özlem bıtmedı..bız temmuzda buluşacağız..2,5 yıldırda ayrı şehırlerdeydık..o nedenle bugun durgundum..bır gelsın..
senınde şafağın hayırlısı ıle bıtsın ınşallah
İnşallah ataması istediğiniz gibi sonuçlanır,olmazsa bile üzülmeyin;arkana bi dön bak neler atlattınız Allah bilir. Herşey yoluna girer;Allah sağlık versin yeter...
ne guzel bızımde Allah nasıp ederse nısanımız temmuzda olacak ızıne gelecek ozaman INSALLAH bızde 4 senedır görsuyoruz böyle sevenler kavusunca ben cok mutlu oluyorum cunku bızı desteklemeyen cok oldu aılelerımız ama ASK kazandı sevgının kazandıgını görunce cok mutlu oluyorum ıcıme ferahlık gelıyor rahatlık gelıyor.
ben Norvecte yasıyorum o kadar zorluklar atlattıkkı evlendıgımızde kurban kesecez ınsallah. tekrardan mutluluklarALLAH SEVGINIZI BOZMASIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?