o 374 su gibi akıp geçer inşallah,allah bidaha ayırmasın
ınsallah ınsallah senınde gözun aydın bır ömur boyu mutluluklar darsı bekleyenlerın basına
hoşgeldin hatun..
şafak mafak kalmadı..yarın gelıyorlar hayırlısıyla..
ama bende garıp bır durgunluk var
amin..hakkımızda hayırlısı olsun..olmazsada özelde çalışır..yeterkı sağlık olsun söyledığın gıbı
o da bendekı durgunluğu farkettı nıye sevınmıyorsun ne oldu dedı..sorun oldu bıraz..
Bence senin bütün durgunluğun yarın göremeyecek olduğun için bittiğine ikna olamaman.
Tam bir kavuşma olmadığından biraz buruk bi sevinç oldu senin için ama üzülme artık serbest,mutlu mutlu konuşki sevinci içinde kalmasın ve seni yanlış anlamasın.
Hadi bakim gül biraz :)
amin hatun..ALLAH hepimize huzur sağlık versın..gerısı gelıyor..ne bıleyım işte bugune özel bır durgunluk çöktü..yarına kalmaz ınşallah..
evlenıverınde sıra bıze gelsın
Yedik askerliği kuzummm nie inanamıosun dimi bittiğine hala benm gibiaz kaldı temmuza kıyamam sana
ınsallah canım tum sevenler kavusur evlenır ıcınde de bızler bu mutlulugu yasarız ınsallah Allahım hepımızın sevgısını hayrılara vesıle eder.
evet artık ıstedığımızde görüşeceğiz..hayırlısı olsun..ama temmuz yolcusuyuzo sıkıyor..
Bıcı bıcı yapym birazda kitap okuym belki uykum gelirde uyuyabilirimöpüorum siziiiii ii geceleeeeer bacılaaar
burda temmuz şafağınıda beraber sayarız canm benim sen hiç merak etme hemen geçer günler sonra sende kavuşma anınızı anlatırsın bize
aynı evı paylaşıp mutlu yaşayalım..sağlığımız geçinecek paramız olsun daha ne ısterım..
tez zamanda herkese nasıp olsun yüreğindeki..
ayrı şehırde olmaz çok zor :85:
o gunlerde gelır gunler akıp gıdıyor bır bakmıssın dugununuz olmus sen sıkma guzel yuregını sen hangı sehırde yasıyorsun evlenınce nerde yasıcaksınız?
ben manısa o konyaydı..onun ataması var bu ay..ona bağlı aslında..nerede olacağımız bellı değil..eş durumu ısteyeceğim buyuk ıhtımal..
hepsı bırıkınce böyle oldu işte..belirsizlığı sevmıyorum..
Amin canım teşekkür ederimo 374 su gibi akıp geçer inşallah,allah bidaha ayırmasın
ınsallah ınsallah senınde gözun aydın bır ömur boyu mutluluklar darsı bekleyenlerın basına
gözlerım bugun doldu doldu durdu..bu hafta hep böyle geçtı..gelsın şu temmuz..yarım saate bıle razıyım..
Gelecek canım temmuzda gelecek,üzülme bu kadar,yarının sevicini yaşa şimdi
Bıcı bıcı yapym birazda kitap okuym belki uykum gelirde uyuyabilirimöpüorum siziiiii ii geceleeeeer bacılaaar
İyi geceler canım:80:
hersey olacagana varıyor canım bunlar ıcın uzulme, günü geldımı her sey kendılıgınden tek tek oluyor bıze kar kalan uykusuz kaldıgımız geceler Allahım gönlundekı dua ve dıleklerı hakkınızda hayır eyler ınsallah... bu arada bende konyalıyımsende muahafazakar bı aıleye gelın gıdecen anlasılan bıde konyanın kaynanaları cok osmanlı oluyor cok şanslıyız bu konuda bıraz gul kafana bısı takma temmuz ayına ne kalmıs.. sızın dugun bu senemı olur?
Amin canım teşekkür ederim
Gelecek canım temmuzda gelecek,üzülme bu kadar,yarının sevicini yaşa şimdi
İyi geceler canım:80:
haklıısn o sevıncı ona yaşatmam lazım..burukluk onada geçmıştır..gıdeyım ben..
kalın sağlıcakla kızlar..
hepinize ayrı ayrı teşekkur ederım
hepinıze ıyı geceler..kalın sağlıcakla:80:
amin hatun inşallah..
benımkı adanalı..temmuz gelse keşke..bızım düğün değil ama nışan belkı bu sene olur..1 sene içinde evlenme nıyetımız var ama bellı değil..hayırlısı olsun hakkımızda
haklıısn o sevıncı ona yaşatmam lazım..burukluk onada geçmıştır..gıdeyım ben..
kalın sağlıcakla kızlar..
hepinize ayrı ayrı teşekkur ederım
hepinıze ıyı geceler..kalın sağlıcakla:80:
Hadi iyi geceler tatlım:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?