Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bence senin bütün durgunluğun yarın göremeyecek olduğun için bittiğine ikna olamaman.
Tam bir kavuşma olmadığından biraz buruk bi sevinç oldu senin için ama üzülme artık serbest,mutlu mutlu konuşki sevinci içinde kalmasın ve seni yanlış anlamasın.
Hadi bakim gül biraz :)

gözlerım bugun doldu doldu durdu..bu hafta hep böyle geçtı..gelsın şu temmuz..yarım saate bıle razıyım..

amin hatun..ALLAH hepimize huzur sağlık versın..gerısı gelıyor..ne bıleyım işte bugune özel bır durgunluk çöktü..yarına kalmaz ınşallah..

evlenıverınde sıra bıze gelsın

ınsallah canım tum sevenler kavusur evlenır ıcınde de bızler bu mutlulugu yasarız ınsallah Allahım hepımızın sevgısını hayrılara vesıle eder.

ınsallah canım tum sevenler kavusur evlenır ıcınde de bızler bu mutlulugu yasarız ınsallah Allahım hepımızın sevgısını hayrılara vesıle eder.

aynı evı paylaşıp mutlu yaşayalım..sağlığımız geçinecek paramız olsun daha ne ısterım..
tez zamanda herkese nasıp olsun yüreğindeki..
ayrı şehırde olmaz çok zor :85:

burda temmuz şafağınıda beraber sayarız canm benim sen hiç merak etme hemen geçer günler sonra sende kavuşma anınızı anlatırsın bize

o gun gelsede destan yazsam ben buralara..
inşallah buluşacağım..kokusunu özledım..

öf yıne doldu gözlerım..anlattıkça takılıyorum..

aynı evı paylaşıp mutlu yaşayalım..sağlığımız geçinecek paramız olsun daha ne ısterım..
tez zamanda herkese nasıp olsun yüreğindeki..
ayrı şehırde olmaz çok zor :85:

o gunlerde gelır gunler akıp gıdıyor bır bakmıssın dugununuz olmus sen sıkma guzel yuregını sen hangı sehırde yasıyorsun evlenınce nerde yasıcaksınız?

o gunlerde gelır gunler akıp gıdıyor bır bakmıssın dugununuz olmus sen sıkma guzel yuregını sen hangı sehırde yasıyorsun evlenınce nerde yasıcaksınız?

ben manısa o konyaydı..onun ataması var bu ay..ona bağlı aslında..nerede olacağımız bellı değil..eş durumu ısteyeceğim buyuk ıhtımal..

hepsı bırıkınce böyle oldu işte..belirsizlığı sevmıyorum..

hersey olacagana varıyor canım bunlar ıcın uzulme, günü geldımı her sey kendılıgınden tek tek oluyor bıze kar kalan uykusuz kaldıgımız geceler Allahım gönlundekı dua ve dıleklerı hakkınızda hayır eyler ınsallah... bu arada bende konyalıyım bıraz gul kafana bısı takma temmuz ayına ne kalmıs.. sızın dugun bu senemı olur?

Son düzenleme:

amin hatun inşallah..

benımkı adanalı..temmuz gelse keşke..bızım düğün değil ama nışan belkı bu sene olur..1 sene içinde evlenme nıyetımız var ama bellı değil..hayırlısı olsun hakkımızda

sımdı daha ıyı anladım anladım canım az kalmıs canım ıkı bucuk ay dedıgn nedırkı bırden gecer gunler ya dusun bızım askerlıgın bıtmesıne daha 12 ay var. sız kavusuyorsnuz yakın zamanda atama olayları cok sıkıyor ınsanın canını ama olsun bır sure ayrı kalsanızda sevgınız ıcın mucadele etmıs olacaksanız bu gunlerı ılerde kucuk bır tebessumle anarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…