Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşgeldinnn

tertip bende seni özledim yaf şükür geldin idare ediom işte sennapıosun bakalım ne zman gitti enişte
tatil yaptım azcıkın, bugün işe başlamak çok zor geldi Askerim cuma sabahı gitti:85: O gittiği günden beri de içimde acayip bi sıkıntı var, sesi hiç iyi gelmio. Bizimkinin orası kaydırma birlikmiş, oradan doğuya bile yollayabiliolarmış. Ortam da pek iyi değilmiş galiba, bişi anlatmıyor ama ben sesinden anlıyorum, yolunda gitmeyen bişiler var
Neyse boşver, sen neler yapıosun, sen de cuma mı gönderdin enişteyi? Şimdiden Allah kavuştursun

günaydın kızlarrr.şafak 378
Selamlarrr, günaydın:80:

evet canım bende cuma gönderdim oranın kaydırma birlik olduğunu bende duydum ama senin keyfin bozulsun istemedim sölemedim sana merveye dedim geçen gün bizimkide öle sesi berbat geliodu ama bana belli etmiodu

selam canm.ya sıkma kendini bukadr ii olur inş

selam hatunlar

artık şafakçı olmasamda yine sizin yanınıza geldmmmmmmmmmm özlerim beeeeee
peheeeeeeyyyy tertiiiiippp
kızım gözümüz aydın kavuştuk uleeeeennnnnnnnnnn
mavim ceydam ya nasıl bir duygu anlatılmaz yaşanır di mi
geldim baktım yoktun akşamları
konuşamadık ya
nasılsın ben bomba gibiyim 460 gündür hiç bu kadar iyi olmamıştım
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn duygucum
selam, senin de gözün aydın şekerim
deryaaaaaaaa bi bakmışsın plakara düşmüşsün bilem
sağol sedacııımmmmmmm
canım benim darısı başınıza artık

ayy gözün aydın canım yaa evt aynı şehirde nefes almak bile heycan veriodur eminim darısı başımıza artıkın allah başka ayrılık vermesin sizede

gerçekten çok farklı oluyor ya,sabahları uyanmak istemiyordum önceden..
şimdi kuş kadar hafif hissediyorum kendimi ve hemen uyanmak istiyorum onun yanına gidip görebilmek için
teşekkür ederim tatlım,amin..
darısı en tez zamanda sizlerin başına inşh

amin canım saol geçmio saatler günler ama katlanmak zorundayız
amin canım çok saol inş. bizde görürüz o günleri

yavrum selam attım önceki sayfalarda,eski tertip diye bağırdım ama duymadın kiiiii
ayyyy ne diyorsun sen yaaaa dünyanın en en en harika duygusu,kesinlikle anlatılamayacak birşey,ve yaşaması da paha bçilemez
kavuştuk resmen lennnnnnnnnnnnnnn
tertip ben hala inanamıyorum,sanki yine gidecek gibi geliyor ama göndermem artıkkkkkk sonsuza kadar benim inşh
anlat kız nasıl oldu hadi gözün aydın seninde

amin canım saol geçmio saatler günler ama katlanmak zorundayız
amin canım çok saol inş. bizde görürüz o günleri
bittiğinde o gün geliyor ya ah işte beklediğime değmiş diyorsun o kavuşma anında
o yüzden o günü düşünerek dayanmaya çalış canım benim
bitecek inan bana bittiğinde askerlikte nemiş ulen diyeceksin

gördüm tatlım canım benim
kızım bana da öyle geliyo ya sanki alıp götüreceklermiş gidecekmiş gibi geliyor ama yoooooookk
daha da bir yere göndermem
yapıştım yakasına
aah o duygular anlatımlaz ceydam ya burda çok ballandırmak istemiyorum,
bekleyen arkadaşlarımı da üzmek istemiyorum o yüzden anımı anlatmayayım :)
ceydaaaaaaaaaaaaaaaa kızım bitti di mi len

evet canım bende cuma gönderdim oranın kaydırma birlik olduğunu bende duydum ama senin keyfin bozulsun istemedim sölemedim sana merveye dedim geçen gün bizimkide öle sesi berbat geliodu ama bana belli etmiodu
offf ben de ilk başından beri biliodum ama kötü düşünmek istememiştim, sonuçta daha başka biyere giden olmamış, herkes orda, sadece savaş olursa gönderiyorlar fln die duydum, ama sesi de kötü gelince korktum, 50 kere sordum kötü bişi mi var die, yok dio ama ne biliyim işte, içim hiç rahat değil tertip...

selam canm.ya sıkma kendini bukadr ii olur inş
inşallah kötü bişi olmaz yaa seninki nerdeydi canım, bide şafağın kaç?

deryaaaaaaaa bi bakmışsın plakara düşmüşsün bilem

walla mı kızzz olur mu dersin?

öyle canım zaten çok kırgınım ona o yüzden fazla takmıorum şuara giderken çok ağlamadım bile iki damla gözyaşı anca döktüm

ALLAH iyiliğini versin kız

ben o 15 ayı hatırlamak bile istemiyorum,hiç düzeleceğimize inancım yoktu.. hep bekle dedi,gelişimi bekle dedi.. ay çok şükür ya şimdi

yani demem o ki ; askerler yarenlerini hep gıcık eder orda,görevleri bu sanki

ama gelince güzel oluyor beeeee

anlat kız anlat heycanlı olur valla beklioruz bakalım canım askerlik neymiş dicemiz günler gelsin die beklioz zaten

çok takma canım bakarsın gitmez seninki kaydırma birlik die herkez gidicek diye bişey yoktur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…