bittiğinde o gün geliyor ya ah işte beklediğime değmiş diyorsun o kavuşma anında
o yüzden o günü düşünerek dayanmaya çalış canım benim
bitecek inan bana bittiğinde askerlikte nemiş ulen diyeceksin
gördüm tatlım canım benim
kızım bana da öyle geliyo ya sanki alıp götüreceklermiş gidecekmiş gibi geliyor ama yoooooookk
daha da bir yere göndermem
yapıştım yakasına
aah o duygular anlatımlaz ceydam ya burda çok ballandırmak istemiyorum,
bekleyen arkadaşlarımı da üzmek istemiyorum o yüzden anımı anlatmayayım :)
ceydaaaaaaaaaaaaaaaakızım bitti di mi len
offf ben de ilk başından beri biliodum ama kötü düşünmek istememiştim, sonuçta daha başka biyere giden olmamış, herkes orda, sadece savaş olursa gönderiyorlar fln die duydum, ama sesi de kötü gelince korktum, 50 kere sordum kötü bişi mi var die, yok dio ama ne biliyim işte, içim hiç rahat değil tertip...
inşallah kötü bişi olmaz yaaseninki nerdeydi canım, bide şafağın kaç?
walla mı kızzz olur mu dersin?
ALLAH iyiliğini versin kız
ben o 15 ayı hatırlamak bile istemiyorum,hiç düzeleceğimize inancım yoktu.. hep bekle dedi,gelişimi bekle dedi.. ay çok şükür ya şimdi
yani demem o ki ; askerler yarenlerini hep gıcık eder orda,görevleri bu sanki
ama gelince güzel oluyor beeeee
canım yok be bizimki gidince manyamış eski bakışı bile yok gözlerinde bir soğuk konuşuo bekle dio ama ne bilim beklioz işte ot gibi ya yıldönümümüzü bile hatırlamadı bari burdayken biraz gönlümü almayı bilseydi öküz nolcak
ayy valla seninkide öyleymiş bak büyük başlar nolcak ya bütün gün uğraştım hatırlasın die bende bana sürpriz yapcak sandım ama baktım ohooo adam hatırlmıo bilebebeğim o öküzden bende de vardı,tabi askerdeyken öküz oluyo bunlar
benim de doğum günümü unutmuştu,yani diğerlerini geçtim bu doğum günü ya.. çıldırmıştım.. ne günler geçirdik hhepsi kötü..
ama sen sevdiğinin dediğini yap ve bekle.. bana değdi,eminim sana da değecektir
çok yakın tatlım inan banainşallah kötü bişi olmaz yaaseninki nerdeydi canım, bide şafağın kaç?
walla mı kızzz olur mu dersin?
başladı mı bitiyor sedacım merak etmeeeeeeeeeeanlat kız anlat heycanlı olur valla beklioruz bakalım canım askerlik neymiş dicemiz günler gelsin die beklioz zaten
tamam kızım merak etme anlatırıkyapış yapış,hakkındır
sen bana özelden bi dön yavrum,merak ettim ama
bittiiiiiiiiiiii tertip bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yihhuuuuuuuuuuuuuuu
hatta artık eski tertippppppppppppppppp
ayy valla seninkide öyleymiş bak büyük başlar nolcak ya bütün gün uğraştım hatırlasın die bende bana sürpriz yapcak sandım ama baktım ohooo adam hatırlmıo bile
hahaha
yemin ediyorum aynı ya aynı,bende günün son saatlerinde sürpriz yapacak sandım ama fıssssss
inşallah çabuk gelirde küçülür başı,benimkinin gelince küçüldü anca
çok yakın tatlım inan bana
bir yerden sonra tutamıyorsun şafağı akıp gidiyor sen bile inanamıyorsun
başladı mı bitiyor sedacım merak etmeeeeeeeeee
tamam kızım merak etme anlatırık
mailini yazsana bana
başını koparırım ben onun küçülmezse ayvan yaa sinir oldum gene
inşallah canikom, batıda biyer oldu die sevinirken hevesim kursağımda kaldı, galiba usta birliği bizi acemilikten daha çok zorlayacakçok takma canım bakarsın gitmez seninki kaydırma birlik die herkez gidicek diye bişey yoktur inş.
yok yok askerlik bunları daha da bi öküzleştiriyor canım benim, kesin yanicanım yok be bizimki gidince manyamış eski bakışı bile yok gözlerinde bir soğuk konuşuo bekle dio ama ne bilim beklioz işte ot gibi ya yıldönümümüzü bile hatırlamadı bari burdayken biraz gönlümü almayı bilseydi öküz nolcak
canım benim bence kavuşma anınızı anlatmak için çekinme, biz şafak bekleyenler, kavuşanların mutluluklarıyla biraz teselli buluyoruz inan ki, doya doya paylaş sevincini
çok yakın tatlım inan bana
bir yerden sonra tutamıyorsun şafağı akıp gidiyor sen bile inanamıyorsun
başladı mı bitiyor sedacım merak etmeeeeeeeeee
tamam kızım merak etme anlatırık
mailini yazsana bana
yok kız başını koparma,aksine sev.. tatlı dil ile yılan meselesi
doğru söze ne hacet lanet olsun içimdeki ayvan sevgisine
inşallah canikom, batıda biyer oldu die sevinirken hevesim kursağımda kaldı, galiba usta birliği bizi acemilikten daha çok zorlayacak
yok yok askerlik bunları daha da bi öküzleştiriyor canım benim, kesin yani
canım benim bence kavuşma anınızı anlatmak için çekinme, biz şafak bekleyenler, kavuşanların mutluluklarıyla biraz teselli buluyoruz inan ki, doya doya paylaş sevincini
walla aynı, sıkılmaya devamnaber kızlarr
selammm hoşgeldin:80:kızlar selam herkese
duyguu kavuşmadın mı sen askerine :97:
hoşgeldin canummnaber kızlarr
hoşgeldinnkızlar selam herkese
puahaha sen çatlaksın yaaa
tabi tabiii, bilirimayy ben artıkın takmıom off yaz geldi içim kıpır kıpır beni sallamayanı bende sallamıcam artık bu sözümü yerim bilionuz fazla yakılmayın
kızlar selam herkese
tabi tabiii, bilirimben de geçenlerde aynısını demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?