Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selaaam güzel hatunlarrrrrrrrr

bütün güzel hatunlar toplanmış maşallah

heeeeeeeeeeeeeeeeey üst devre hürgenerallerim anlatın uleyn kavuşma anlarınızı bakiiim

tertip buda bizim askerlik psikolojimiz
kesinlikle tertom
Benimki geçen gün bana dedi ki, sen askerlik psikolojisini anlayamazsınnn!
Bir an gülme krizine gireceğim sandım, ama çabuk atlattım çok şükür

selaaam güzel hatunlarrrrrrrrr

bütün güzel hatunlar toplanmış maşallah

heeeeeeeeeeeeeeeeey üst devre hürgenerallerim anlatın uleyn kavuşma anlarınızı bakiiim
selammm hoşgeldinn:80:

kesinlikle tertom
Benimki geçen gün bana dedi ki, sen askerlik psikolojisini anlayamazsınnn!
Bir an gülme krizine gireceğim sandım, ama çabuk atlattım çok şükür

selammm hoşgeldinn:80:

biz daha feci askerlik yapıoz be onlar yat kalk sürün ya biz ya biz

walla aynı, sıkılmaya devam

selammm hoşgeldin:80:

hoşgeldin canumm

hoşgeldinn

buyrun biri banamı seslendi çatlaklık far hemde fena derecede

hoşbuldum kızlarrr

kavuştum canım benim çok şükür
darısı başınıza

yaaa duygu mutluluktan uçtuğumuz haberler topiğinden baktım sana hep var mısı diye göremeyince daha kavuşmadı mı yoksa dedim. Hadi gözün aydın gelmiş geçmiş olsun cnm yaa :81:
ee kavuşma anınızı anlatmadın mı sen yoksa
:82:

selam fıstıklaaar...hürgeneral olan kıscelerım Allah başka ayrılık göstermesin..

nasılsınız kk güzelleri...

oyy ben hasta olcam fena gerginimm..dün trip attım yarimeee gerçi sonra toparlamaya calıstım ama ne kadar başarılı oldum bilmiyorum...

şafağımız 27 geçmio sanki artıııık :97:

safak 141
amaaaan su 100 ler artık benı cıldırtı he:95: gecmıoo artık :95:

çok sıkıldım ben çokk sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmm

devooooooooooooooo nasılsıııııııınnnnnnn leeeen bnm askerımın taburunda 90/1 ler bozulunca direk kral devre oluomussun bızde dun hem torun sahıbı olduk hemde kral devre olduuuk

devooooooooooooooo nasılsıııııııınnnnnnn leeeen bnm askerımın taburunda 90/1 ler bozulunca direk kral devre oluomussun bızde dun hem torun sahıbı olduk hemde kral devre olduuuk

HAdi BEEE
nişanlımın orda daha bi kaç 90/1 kalmışşş onlar gitsin bizde olcez diyooo aşkımmm
Kara görünmeye başladımı ne devoooo

HAdi BEEE
nişanlımın orda daha bi kaç 90/1 kalmışşş onlar gitsin bizde olcez diyooo aşkımmm
Kara görünmeye başladımı ne devoooo

galıba ole olduuu heee sole bır 99 desek sonracıma 81 desek gerısı su gecseee dımı bende dun baya sevındım bız bırde arık sadece kogus nobetı tutuoz dısarda tutmuoz ondan baya rahat sımdılık hıc bır sıkıntı yok ama bnmkını sımdıden safak sıkıstırıo galıba :26::26::26: bır tuhaf daha 140 var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…