- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
normal canımm ya aynı işte değişen bişey yok günleri sayıyorum
valla saymak istemiorum hiç dile kolay 12 ay yani 1 yılımız var bizim 1 yıl ondan uzak olmak var 4 yıl yanımdaydı artık yok napalım bunada katlanıoruz işte allah daha beterinden saklasın
amin canım amin mecburi bir ayrılık bu 1 yıl dayanıcaz sonra hep yanyana diz dize olucaz :)
benim aşkım acemilik haricinde nöbet falan tutmadı hiç çok şükürr
Zaten artık çavuşş baya rahat yaniii
o sıkıştırmadan bende de nişanlımda da fazlasıyla var devo....
Şafağın şu zamanlarında çok normal bu durumm
selam kızlar ben geldim ama şafak attırmaya fln değil sadece sizi görmeye.. çünkü benim sewgilim fln yok artık malesef ki...
ben dee
şişşşt napıosun bakiiim
len sendemi burdaydıııncanım eline sağlık sende olmasan şafağımı bilmicem
Kızlar bir arkdaşımın yazısal oalrak birileriyle olan atışmasına şöyle bişey yazmış densiz erkek
Herkes atarı kadar sıkıntı yok Milletin gideri bizim hoşumuza gider. Hoşuna gitmeyen giderlerde bazılarının zoruna gider.
Bende arkadaşıma destek çıktım şunu yazdım arkadaşımda kendi ağzındanmış gibi yazdı
Giden gittiği yoldan belli olur -ki "giderini" de "giden" bilir. Ne durağım siz ne yolum yolunuz.. Gitmeyenlerin durağında iniyorum ben size giderlerin yolunda mutluluklar..
Şimdi onların yazdığıyla olayı kötü bir yere vurmuşlar benim zavallı kızımda anlamamış..Şu densiz erkeğin yazısı gerçekten art niyetli yazılmamışmı
len sendemi burdaydııın
laflara bak yaa gider falan kim gider nereye gider kafam karıştı seda alayına gider bu erkeler salak anladım valla kesin
burdayım kanka benden kaçıcağınmı sandın sen uyuscan
Kızlar bir arkdaşımın yazısal oalrak birileriyle olan atışmasına şöyle bişey yazmış densiz erkek
Herkes atarı kadar sıkıntı yok Milletin gideri bizim hoşumuza gider. Hoşuna gitmeyen giderlerde bazılarının zoruna gider.
Bende arkadaşıma destek çıktım şunu yazdım arkadaşımda kendi ağzındanmış gibi yazdı
Giden gittiği yoldan belli olur -ki "giderini" de "giden" bilir. Ne durağım siz ne yolum yolunuz.. Gitmeyenlerin durağında iniyorum ben size giderlerin yolunda mutluluklar..
Şimdi onların yazdığıyla olayı kötü bir yere vurmuşlar benim zavallı kızımda anlamamış..Şu densiz erkeğin yazısı gerçekten art niyetli yazılmamışmı
:26:bu nasıl bir atışma :26:
tatlım karmakarışık bi durum hani okusan bunlar nasıl gelmiş bu noktaya dersiniki tarafta birbirini tanımıyor üstelik sadece ortak bir arkadaşları var onun fotoğrafı altına yapılan yorumlardan sonra gelinen nokta
o zaman tartışmayı uzatmaya gerek yok
söyledim anlamıyorum seni bu hareketlerini neye bağlıcam blemiyorum dedim askerliğe dedi. bende öyle düşünmek istiyorum ama kendimide kandırmak istemiyorum dedim. oda bende bilmiyorum belkide bende askerliğe sığınıyorum bilmiyorum dedi. ya bi çok iyi konuşuyo çok iyi sonra hiiç aramıyo sormuyo takmıyo cevap vermiyo :S giderken sarıldı ama o ilk gördüğüm gün kü gibi her zamnki gibi içten sarılmadı. ve gerçekten çok çok çok fazla üzüldüm :'( c.tesi öğlen uçağı vardı cuma akşamı gece 12de hiç bişi demeden çıkmış taksime gitmiş sabah saat 5e kadar içmiş 5buçukta ewe gelip uyumuş 8de kalkmış 10dada yanıma geldi. ama hala ayılamamıştı içki kokuyodu fln çok kötüyd ya bilmiyorum ya hiç bişi bilmiyorum :2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?