Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar ben geldim ama şafak attırmaya fln değil sadece sizi görmeye.. çünkü benim sewgilim fln yok artık malesef ki...

benim aşkım acemilik haricinde nöbet falan tutmadı hiç çok şükürr
Zaten artık çavuşş baya rahat yaniii

o sıkıştırmadan bende de nişanlımda da fazlasıyla var devo....
Şafağın şu zamanlarında çok normal bu durumm

bizde onbaşı olduuukkk havamı atııoon amaaan bıtırseler hayırlısıyla bızde kurtulsak onlarda
selam kızlar ben geldim ama şafak attırmaya fln değil sadece sizi görmeye.. çünkü benim sewgilim fln yok artık malesef ki...
neolduuuu anlat bakem :44:
ben dee

şişşşt napıosun bakiiim

neapııım asıl sen neapıon neler ettın

nasıl yaaaaaaaaa? hayır olamaz, neden yaaa:26:

valla tertip hiç sorma ben ölüp biterken burda izni için ne hayaller kurarken kabus g,bi bi hafta geçirdim. okadar okadar çok değişmişki sana anlatamam yani anlatılamaz derecede tuhaf dengesiz ne yaptığı ne istediği belli olmayan bi insan vardı karşımda ne yapcaımı nasıl davrancaımı ne düşünceğimi ilk defa bilemedim ama kendimi onun için okadar sıradan öylesine biri gibi hissettim ki anlatamam yani öyle böyle deil ama çok ciddi. :2: giderken uçağa binmeden önce geldi yanıma 3 dk gördü okadar ama ne bi sarılma ne bişey ruhsuz tuhaf sonra izmire gidince ararım dedi c.tesi saat 13.30da izmirde olcaktı ama bugün bu saate kadar hiç aramadı ne geldim ne gittim hiç bişi yok...

yuh aartık yani tatlım bu kadarıda olmaz benimkide izmir de yaptı askerliğini ama bunları yapmak mı aslaaa hakkını yiyemem valla uçak bileini bile ben alırdım ailesine süpriz yapardı ailesinden önce benim haberim olurdu ailesinden önceb benim yanıma geldiği bile oldu.. son günlerinde son gecesinde bile benim yanıma gelmiştir ki farklı şehirlerdeyiz üstelik aramızda 2 saat var.. sakın ama sakın canım taviz verme askerlik psikolojisidir geçer diye düşünme.. bak biz bitirdik askerliği askerliktir geçer diye verdiğim tavizlerin cezası yeni yeni bitiyor ki geleli 6 ay bitiyor..

ya ben anlamıyorum bu naısl psikolojidir. ya insan daha çok özlemezmi ya bu ne gereksiz tripler gerçekten inanamıyorum. ama seni diyosun ya önce benim haberim olurdu bizimde öyleydi. gelceğini tarihi gidiceği yeri ben biliyodum bitek fln çok iyi konuşuyoduk ama bi geldi ya inanamıyorum gerçekten hala inanamıyorum çok kötüyüm. ona okadar hevesle hazırladığım mektupları bile vermedim ki acem birliğinde kamerada gösterdiğimde ne kadar sewinmişti 2 gün o mektupları söyledi okucam çok merak ediyorum çok merak ediyorum diye ama öyle bi davrandı ki vermek istemedim okadar hevesle yazdığım şeyleri oda sadece sen bilirsin dedi!!! kızlar nasıl bi psikoloji olabilrki bu şaka gibi :'(

neapııım asıl sen neapıon neler ettın
ayy napiim işte, dolu dolu bi hafta geçirdik, kavga kıyamet de oldu, aşk da heyecan da... hepsi vardı yani, çok yoğun bi haftaydı mervişim

ahh be canım, çok öküz oluolar wallahi, sen takma kafana. Askerlik acayip değiştirmiş benimkini de. Peki bariz bi olay bi kavga bişi oldu mu aranızda? Yani nie böyle davranıomuş, sordun mu?
Belki fırsatı olmamıştır aramaya. Ama giderken sarılmaması affedilir gibi değil walla

beggy
siyah_inciye katılıyorum,kesinlie askerlik psikolojisidir diye alttan alma ,öle yaptıkça daha çk tepemie çıkıyorlar..
üzülen hep biz oluyoruz birazda onlar üzülsünn odunlar

tatlım bundan bende çok şikayetçi oluıyordum ki düşün o kadar izinlerde görüştüğümüz halde.. üstelik benimkisi her ay izne gelmişti. Askeriyede inanılmaz ilgili oluyolar tabi yalnız kalıyorlar sürekli onlarla ilgilenicek konuşucak ağlıcaz kahırlarını çekicek birtek biz varız çünkü ama gelince böyle bi salıyorlar kendilerini.. seninkiyle konuştunmu :26: bu kadarı fazla çünkü cumartesiden beri aramamak olmaz

ben dee

:44::44::44::44:
şişşşt napıosun bakiiim

çok şaşırdııım cnm :44:nıye boyle oldukı kotu bıyere dustuyse onun stresı vardır belkı ıı dusun sen yınede

söyledim anlamıyorum seni bu hareketlerini neye bağlıcam blemiyorum dedim askerliğe dedi. bende öyle düşünmek istiyorum ama kendimide kandırmak istemiyorum dedim. oda bende bilmiyorum belkide bende askerliğe sığınıyorum bilmiyorum dedi. ya bi çok iyi konuşuyo çok iyi sonra hiiç aramıyo sormuyo takmıyo cevap vermiyo :S giderken sarıldı ama o ilk gördüğüm gün kü gibi her zamnki gibi içten sarılmadı. ve gerçekten çok çok çok fazla üzüldüm :'( c.tesi öğlen uçağı vardı cuma akşamı gece 12de hiç bişi demeden çıkmış taksime gitmiş sabah saat 5e kadar içmiş 5buçukta ewe gelip uyumuş 8de kalkmış 10dada yanıma geldi. ama hala ayılamamıştı içki kokuyodu fln çok kötüyd ya bilmiyorum ya hiç bişi bilmiyorum :2::2::2::2::2:

ben dee

şişşşt napıosun bakiiim

yok be ne hava atıcamm
rahatladı dedinya ondan söledim bendeee...
Yoksa askıma diyom senin çavuşluğun bana sökmezz

aynennn bana da sökmüooo

ben dee

şişşşt napıosun bakiiim

ayyy olsun o tadı tuzu bosveeer

hayır aramadı cumartesinden beri ve bende inat ettim bende aramıyorum. yani burdayken neler yaptım bana yaptıı hareketlere bakın daha neden arıyım ki. aricam uçaktan inince dediği halde aramadı. ben acemi birliğinde hiç bişi demedim beklemedim hep ben yaptım üzülmesin rahat olsun dye duymamazlıktan geldim hep ben yaptım izne geldi o bana kötü davransada ben asker psikolojisidir dedim yine iyi davrandım ama son gün o öylesine sarlması ve bu saate kadar aramaması çok dokundu kızlar!!

tatlım zamana bırak.. düşme üzerine sık sık arama hatta hiç arama sabırlı ol.. emin ol arıcak o senin bu ilgisizliğini görünce daha çok düşücek üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…