ayy napiim işte, dolu dolu bi hafta geçirdik, kavga kıyamet de oldu, aşk da heyecan da... hepsi vardı yani, çok yoğun bi haftaydı mervişim
ahh be canım, çok öküz oluolar wallahi, sen takma kafana. Askerlik acayip değiştirmiş benimkini de. Peki bariz bi olay bi kavga bişi oldu mu aranızda? Yani nie böyle davranıomuş, sordun mu?
Belki fırsatı olmamıştır aramaya. Ama giderken sarılmaması affedilir gibi değil walla
tatlım zamana bırak.. düşme üzerine sık sık arama hatta hiç arama sabırlı ol.. emin ol arıcak o senin bu ilgisizliğini görünce daha çok düşücek üstüne
atarsa inş 2
o dengesiz orda telefon numaramı bile unutmuş olabilir yani şaşırmam.
yok hiç aramadım aramicamda 5 ayda aramasa aramicam kızlar gerçekten haketmedim ben bu davranışalrı kaç aydır o diye yatıp o diye kalkıyorum.. gördüüm karşılık işte bu
ben geldim ayu gibin yedim geldim
hoşgeldin tatlım afiyet olsunn nasılsınn gönderdinmi askerini ?
tatlım yaşadıklarına üzüldüm askerlik psikolojisinin arkasına çok sığınmış belli..
uçaktan inince arıcaltı demişsin ama ustaya giderken onları askerler karşılıyo
benimkide arayamamıştı otobüsten indiğinde ordan almışlar onları çünkü belki öledir
gerçi ilk gün arayamasa bile bu zamana kadar aramış olması lazımdı :44:
beggy tertip noldu böle yaa askerlik dicem ama ne bilim sizinkide baya fazla olmuş sanırım bende benimkine öküz diodum yaa çok üzüldüm senin adına düzelir inş.
gönderdim canım cuma sabahı gitti
yani canım bunun hiç affedili bi tarafı yok. izmirde arkadaşları karşılıcaktı onu ama sonuçta öyle olmasa bile telefon kartıda var herşeyi var bu zamana adr aramamasının hiç bi bahanesi olamaz. kendi bilir ben elimden gelen herşeyi yaptım içim çok rahat ama bu saatten sonra yaptıı herey kendisine bişeyler kaybettirrir. seninde dediğin gbi asker psikolojisine çok sığınıyor. girmicek olsa bile kendi kendini sokuyor o psikolojiye cidden kızgınım yani aramamak için kendimi tutmuyorum çünkü zaten içimden gelmiyr artık
ya yok canım öküz falan az kaldı. yani askerden önce okadar düşünceli üstme düşen kiba herşeyden önce ilk beni düşünen insan şuan yaptıklarına bak yani değişikliği inanılır gibi değil şaka gibi geliyor. tanıdığım o erkekten en ufak bi iz bile yk okadar çaresiz kaldım ki anlatamam ne yapcam ne etcem hiç bilmyrm. ama benim erkek arkadaşım yok yani ben bunu anladım çok güzel anlattı. yüzüğüde çıkardım zaten görmek bile istemiyorum!!!
allah kavuştursun canımm
bekle bakalım biraz canım akışına bırak biz çok üstlerine düşüyoruz bence üzülmesinler sıkılmasınlar diye ama sonra olan bize oluyo,aradığında ne dicek nasıl davranıcak bakalım sende ona göre davranırsın.
allah kavuştursun canımm
bekle bakalım biraz canım akışına bırak biz çok üstlerine düşüyoruz bence üzülmesinler sıkılmasınlar diye ama sonra olan bize oluyo,aradığında ne dicek nasıl davranıcak bakalım sende ona göre davranırsın.
hakkınızda hayırlısı olsun canım ne bilim bu erkekleri anlamak gerçekten zor ama bide şu tarafından bak benim bir çok arkadaşım asker yolu bekledi okadar zor zamanlar yaşadı ama 15 ay bekledikten sonra ayrıldı belki böylesi senin için daha az yara açar gerçi ayrılıkk bu ne olursa olsun çok zor bişey ama rabbim hakkında hayırlısın nasip etsin sen fazla üzme kendini sana verdiği değer buysa o kadarını hakeder
amin canım saol cümlemizi inş. sen nasılsın bakalım nasıl gidio
zaten ona değer vermek içimden fln gelmiyo tabi! ve uan gittiği için üzlmyorum bile burda değil diye üzülemiyorum bile çnü yüzünü görnce sinirim bozuluyo. 1 hafta önce naısldım şimdi nasıl oldum hayat gerçekten tuhaf ama bu erkekler dahada tuhaf!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?