özlemekte güzel sevdiğini uzaklarda onun kokusunu alamasanda bir yerlerde iyi olduğunu sana ait olduğunu ve geldiğinde artık hiç ayrılmayacağınızı düşün iyi gelir iyi geceler
saol tatlım, tost makinası 199tl, fön makinası 149tl burcum, bunlar indirimli fiyatları.Deryacım çk güzeller kaça aldınn?
Saol duygucum, ben de maşa ve düzleştiricisini kullanıorum, çok memnunum. O yüzden fön makinesini de remington aldım canım
tost makinesini bilmiyorum da
remington fön makinesi harika bir seçim tatlım
güle gülle kullan inşallah
tavsiye ederim, remington süper. Adamlar sadece saç sakal üzerine çalışıyorlar, uzmanlık alanları bu. Başka bişi üretmiolar. O yüzden gerçekten çok iyi bi marka.benim düzleştiricim saç kurutma mak. falan philips ...
remington kullanmadım ama pek övülüyorr... Du bakayım benim bitiyor önümüzdeki ay beyaz eşya taksitlerimm... o zaman gelsinn alışverişlerrr
canımmm, gözün aydın, darısı başımıza.. Allah sizi bir daha ayırmasın hiçŞAFAKKKKKKKKKKK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bitti sonunda allahıma çok şükür artık şafak falan yok allah tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin
:79::79::79::79::79::79:
ŞAFAKKKKKKKKKKK DOĞAN GÜNEŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bitti sonunda allahıma çok şükür artık şafak falan yok allah tüm bekleyen arkadaşlarıma nasip etsin
:79::79::79::79::79::79:
günaydınnn şekerrr:80:günaydın hatunlarrr
Tabi yaa, bitmez mi? Azcık kaldı duygucum
ooh yarısı bitmiş maaşallah deryacım
günaydınnn şekerrr:80:
Tabi yaa, bitmez mi? Azcık kaldı duygucum
ama şaka bi yana 460dan sonra 369u görmek çok iyi geldi, sanki şafağımız azalmış epey
Aman maşallah, nazar değmesin
bugün nedense mutlu hissediyorum kendimi yaa Allah bozmasın diin bakıym
çalışma buuucuuum yaa, boşver yat dinlen, yarını da ekiverya ben hiç çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmmm bu haftaaaaaaaaaa
yarında bitsede koca 4 gün tatil yapsammmm dinlensem,ders çalışsammm
Ayyhhh inşallahhh canım
azaldı tabii bitecekte merak etme :)
ee dün nerde kalmıştık ayol
Çok güzel hava var dışarıda yaaAman maşallah, nazar değmesin
Benim de içimin sıkıntısı birazcık azaldı gibi
Günaydınlarrrrrrrrrrrrr
Şafak : 1-2-3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?