inan banada öyle geldi kışın günler hemen geçerdi yaz başa bela olacak valla:)
bende iyiyim vallahi ne olsun safak sayiyorum ancabitsinnn diyeee
benimki diyarbakır silvanda meslekci uzun dönem benimkisi az kaldı yarılamaya 284 deim
sagol cnm iyiyim, evet tanistigima cok memnun oldum, dogru buralarda yeniyimm. Benim askerimm diyarbakirda komando ve safagim 258seninki nerede askeri gorevini yapiyor ??? safagin kac canim?
erersin tabi ya ermezmisin hiç:) ermek deyince sevgilim geldi aklıma ahh ahh ismi erim de erim varılaşacak ulaşıcal son nokta demek:) cukk diye bu duruma uyuyo
aay canim benimmm ozledin demi cooooookkkk. Ismide anlamliymis. Insallah son nokta evlenme dairesi olur
bende cok memnun oldumkız benimkide diyarbakırda seninki neresinde
valla saçlarından sürükleye sürükleye götürürüm
olsun bitioo yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoppp gelmişlerrr biz iyi olalım ki onlarda iyi olsunlar dimi canım):
hahahahaha tabbbbbbbbbbiiiiii gotuuurrrr yoksaaaa kacirippp gotururuzzzbende sana yardim ederim :82:
aayy oylemii ne guzel tesadufff benimki tugayda yapiyor canimmm seninki?
cabuk geciyoo zaman biz zaten sivilde gibi konusuoruz mesajlasıyoruz bitek görüsemiyoruz
valla ya günler uzadı akşam olmak bilmiyo çok zor geçicek bu yaz çook
farklı bişey yapmıyoruz canım kadeerr
hahahahaha dağlara kaldırırz varyaaa kadın gücündenn korksunlarrrrrrr
demii amaaaabosuna demiyorlar kadinin 99 dusuncesini erkekler bilir ama 100inci seytan bile bilemezzzz
hadi ya biz onu yapamıoruz işte gizli köşelerden mesaj atıo arıo sankiii babasından annesinden korkan kız gibi arayamıo yavrucuğummm
hadi ya biz onu yapamıoruz işte gizli köşelerden mesaj atıo arıo sankiii babasından annesinden korkan kız gibi arayamıo yavrucuğummm
diyarbakırr silvandaaa canım benimki seninki merkezmi
heee kötüymüüss kız seninki üzüldüm valla benimki hic yoklugunu aratmıo saolsun 5 bucukta arar uyku falan bırakmaz sonra mesaj falan kontor dayanmıyoki konuscak bisey kalmadı artık
kesinlikleeee
ne güzel yaa benimki ustalığa gideli 3 gün oldu daha ortamı kokluyo şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?