Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ayyy akşam akşam güldürdün beni filizzz sen haline sükret benimkinin henüz teli bile yok onu bırak ankesörlüden aramaya bile vakit bulamıyor iki üç gündür

benimkide uyanıklık yapmış 30 tl ye telefon almış albay teli isteyince onu vermişşşşş bizim şanslı olduğumuz konuda tek çavuş o olduğu için bir gün nöbet teftişi yapıo, birgün çarşıda postahane ve adliye işleri adliyelere alışık zaten yanımda gelirdi benim daha gideli 3 gün olduğu için bu düzen başlamadı şimdi başlıo işte 3 gün dışarda 3 gün içerde bir günde çarşı izni güzel olacak valla

ne güzel canım ya rahat geçicek askerliği desene

süper hatunlaar, ben yatar sabah iş var hepinizee iyi geceler dilerimmm..bugünde bitirdik şafağı güzel bir uykuyu hakettik:)

normalde yoktu carsı ama gecen hafta cıktılar bu hafta cıkarlarmı belli degil cok rahat sivil gibi aynı telefon elnde rahat rahat konusuoz mesajlasıoz hic sorun yok yani

iyimis ozaman canim. Benimkinin malesef carsi izni yok. Bizde ordaki sabit telefon hattindan gorusuyoruz. ama iste simdi merkeze gittiler 2 3 hafta orda kalacaklarmis.. belki hergun gorusemiyecegiz

iyimis ozaman canim. Benimkinin malesef carsi izni yok. Bizde ordaki sabit telefon hattindan gorusuyoruz. ama iste simdi merkeze gittiler 2 3 hafta orda kalacaklarmis.. belki hergun gorusemiyecegiz

üzüldüm canım size bizim hic bir sorunumuz yok o açıdan 400 dkyı 5 günde bitirioruz konuscak bisey kalmadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…