hehehehehe bunlar bizi kalpten götürecekler vallabanada tuvalete gidip telini açıp mesaj atıo..ama çok komik oluo
iyi akşamlar, seni gün içinde çok abıyorum:):) gece nin kollarında cenneti gördüm şarkısını duydukça aklıma sen geliyosun valla:):)
hahahahahahahahhahahaa oda iyiymiisssstuvaletlerde ise yariyoorr yaaa... off filizcimmm su gunlerr bir gecsinn yaaa sabrim zorlaniyo
geçer canım yaa geçer:) ben bazen sanki bebek bekliyormuşum gibi düşünüorumdiyorum ki farzedeyim hamileyim oradada sabretmek lazım, diyorum onun antremanı bu
valla bende dusunmedim degil kuzummm:26: aslinda gercekten oyle dusunmek gerek seninkine ozaman az kalmiss ben daha yeniyimmm
iyi aksamlar canim nasilsin??
çok güzel evet şarkı:) iyiyim kuzucuğum saol sen nasılsın
benim bebek erken gelio tatlım 6 aylıklardan benim ki çok duramıo anne karnında demekki
iyiyim canım saol sen nasılsınn ?
merhaba sibellllll
merhabaa sibell :87:
Demiii yaaaa bebisinnn acelesi varsabredeeenn devrisss muradinaaa ermis insalllah bizde ererizzz
nasılsınızz sizinle tanısmak nasip olmadı askeriniz nerede ne görevde safagınız kac yenisiniz galiba
nasılsınızz sizinle tanısmak nasip olmadı askeriniz nerede ne görevde safagınız kac yenisiniz galiba
benim şafağım bugünden sonra 119 askerim kahramanmaraşta:) gittiği yerde çavuş kısa dönem birde asker alma şubesinde senin askerinin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?