Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ewet bu düzen zor değişir, kiminin evladı tatil yapar, bizim gibi sıradan vatandaşlarınki de açlıktan pislikten kılıktan çıkar! neymiş, bizim evlatlarımız onların da evlatlarıymışşş. Bırakın bu işleri, kendi evlatlarını da açlık pislik içinde bıraksınlar da, o zaman inanayım ben bu palavralara
sen önce askerine iyi bak ki, o da vatanına iyi baksın

hee talep çok diosun yani, neyse biz de sıramızı bekleriz bakalım. iyi olan kazansın o zaman

öyle canım parası olan sakatlık raporu alır bel fıtığı var die askerlikten yırtar düzen böyle değişmez örnekler ve isimler çok fazla herşey vatan için der askerlerimiz bizi korur o sütü bozukları deil toprağını korur bizim askerlerimiz o fıtık olanları deil
talep fazla sırayla herkeze gidicem herkezi iyi edicem seninde adını yazdım sıraya kurada kaçıncı çıkarsan sanada ona göre gelcem

neyse bende kaçar herkezleri kocaman öptüm az işlerime bakayım fırsat bulursam uğrarım gene

aynen öyle walla
Tamam kuzu, şansımıza artık ne zaman çıkarsa, bekleriz, yeterki askerlik bitmeden iyi et beni

neyse bende kaçar herkezleri kocaman öptüm az işlerime bakayım fırsat bulursam uğrarım gene
Tamam terto, ben buralardayım, görüşürüz

tertibim hoşgeldin nasılsın? sana msj atcaktım ben de, iyi oldu geldiğin, naber, haber var mı hiç? aradı mı askerin?

yok tertibim ya nerde...:2::2: bu haftayı nasıl geçirdiimi bir ben bilirim 1 hafta oldu hala aramadı. işin kötüsü artık ben dayanamıyorum bugün aradım 11833 ü aldım askeriyenin numarasını öğrendim numarasını bölüğünü herşeyini ama aramadım tutuyrm kendimi ama ne yapmam gerekiyo tutmam mı gerekiyo aramam mı gerekiyo bilmiyorum. ararsam ne dcem fln fln fln onlarca soru var kfamda..=((( sen nasılsın

walla tertibim ben olsam arardım ve ne derdin var senin derdim? sonuçta aranızda bariz bi olay geçmedi, onun kendi huysuzluğundan oluyor bunlar. Nie aramıyor, bişey mi var, en azından onu öğrenmiş olursun. Aaa yok canı istemeyip de aramadıysa işte o zman paşa gönlü bilir, sen de bidaha ne arar ne sorarsın

doğru söylüyosun tertip ne olursa olsun herşeyi göze alıp aricam ama şu hafta sonunuda beklicem eer hafta sonu aramazsa p.tesi kesin aricam... çünkü o ararsa deli gibi mutlu olcam ama aramicaını bile bile bekliyorum işte hergn gözüm elefonda:2::2::2:

Niye kendine işkence yapıyorsun ki, ara bir an önce ve öğren derdini. Sen bence 1 hafta çok bile beklemişsin. Ben en fazla 2-3 bekleyebilirdim, hatta çoğu zaman o kadar beklemedim bile...
Bunu o aradı ben aradım fln die gurur meselesi yapma, sen kendini rahatlatmak için arayacaksın, onun gönlünü yapmak için değil.
Ailesiyle fln görüşüo musun?

normalde görüşüyoruz ama onlara kağanı soramıyorum derya alıcağım cevaplardan çok korkuyorum. yani onları hergün aradıını duymaktan korkuyorum. yok öyle gurur hiç bi zaman yapmadım yapmamda ben aradım o aradı fln diye ama bu çok değişik bi duygu yani sadece ben hala kendimi kandırıyoum belki arayamıyordur diye o yüzden çarşamba belki izne fln çıkarsa diye umutlanıyorum salak salak boş boş

tatlım seni çok iyi anlıyorum ama işte ben de sana diyorum ki vakit kaybetme boşa, ya ailesine sor, iyi mi? beni bugün aramadı da merak ettim fln de. Ya da onlara soramıyorsan kendisini ara, en doğru cewabı ondan alacaksın. Böyle kendine üzüntü yaşatıyorsun boş yere. Emin olmadığın birşey için kafanda boşu boşuna birşeyler kuruyorsun. Belki de cidden arayamıyor. Bence sen pzrtsi çrşmb fln bekleme derim ben tertibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…