- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
kayseri talass canm sağol herkese hayırlı teskereler çok zormuş beklemek yaa daha çook var
iyiyim tatlım, alışmaya çalışıyor işte, bugün tam 1 hafta oldu gideli:85: ama çok uzun geldi inan ki...
izmir'i çok arıyoruz şimdi, keşke hep orda kalsaymışo kadar ki sesine bile hasretim artık, tlflar hep arızalanıyor, konuşamıyoruz, konuşunca da sesi çok derinden ve cızırtılı geliyor, nefret ediyorum kırklarelinden,
uykuya dalmak üzereydim baktım sallanıoz anlamadım deprem olduğunu gözümü açtım başım dönüo sandım yok baktım başım dönmüo bizim deprem çanı var oda çalıo başladım bağarmaya baba yeter ya yatağımı nie sallıon sen die ben sallamıom dio adam ben hala bağrıom neyse anladım deprem oluo dışarı çıkarken apartmanda herkezin ziline basıom çıkın dışarı die 5. kat komsuda camdan bağrıo sen çık yukarı dizi izlioz diye bende dedim in başımıza düşcen die inmedi die 5. kata taş atmaya kalktım oda diğre komşunun camına vurdu mahalleyi ayağa kaldırdım arkadaşlarla telde komedi yapıodum manyadım gece gece
kayseri talass canm sağol herkese hayırlı teskereler çok zormuş beklemek yaa daha çook var
hoşgeldin canım hayırlı tezkereler
ya tek iletişim kurabiliceğimiz şey telefonlar onlarda arızalı oluyo biraz sabredin ortamı görsün telefon sokabilir belki sonra, canım seni çok iyi anlıyorum sanki ilk defa askere gönderiyomuş gibi oluyo insan tam ona alışıyoken tekrar göndermek çok zor.Allah hepimize sabır versin ben ustaya göndereli 3 ay oldu
kızım gece gece bu ne enerji böyle yaabiz hiç aşağıya inmedik bile o kadar gamsızız yattım uyudum ben:86:
hoşbuldummm nasıl gidiyor asker yolları beklemek ? sağol bu arada hepimize tüm askerlerimize hayırlı teskereler allah korusun onları
bende annem korkuo die indim yoksa hiç kalkmıcaktım bide arkadaşın kocasıyla dalga geçiodum parmak arası terlikle sokağa inmişler ama iyi oldu çekirdek fln çitledik çay fln içtik dışarda ayy deprem oldu die sevinen bir deli bendim galiba ama sabah haberleri görünce ölen varmış üzüldüm tabi ama arada milleti deprem oluo die kandırıp aşağa çağarcam iyi oluomuş
o kadar yataktan kalkıp aşağıya inmişsin olurmu öyle hemen yukarı çıkmak o kıyafetlerle bi yerlere gitseydin bak o daha güzel olurdu
ayy ne güzel walla, yapabiliyorsan ne güzel, ben yapamıyorum işte böyle katı olmayı tertom yaa, hep kendimi üzüyorum böyleaynen yapsın gelsin giderken bile eski ben yoktu ağlamadım hiç halada öyle taş kalpli oldum galiba
ben de öyle düşündüm walla, arayamıo pek konuşamıyoruz ya, heralde o yüzden kavga gürültü sorun olmuo bizde deayy bu tel sorunu aşkımın ordada var sanırım gerçi 1 haftadır 2 kez aradı aman aramasında ben böle iyiym kafam rahatladı be
ewet gerçekten çok zor, Allah yardımcımız olsun:26: şafak kaçtı?kayseri talass canm sağol herkese hayırlı teskereler çok zormuş beklemek yaa daha çook var
ewet yaa, nie tamir etmezler ki, birliği bombalayacağım hee, o kadar sinir oluyorum...ya tek iletişim kurabiliceğimiz şey telefonlar onlarda arızalı oluyo biraz sabredin ortamı görsün telefon sokabilir belki sonra, canım seni çok iyi anlıyorum sanki ilk defa askere gönderiyomuş gibi oluyo insan tam ona alışıyoken tekrar göndermek çok zor.Allah hepimize sabır versin ben ustaya göndereli 3 ay oldu
dimi ya ayy yok öle eşofmanla olmazdı bir ara parka gitmeyi düşünmedik deil ama orasıda beni sarmadı uykum geldi ilaçlar çok ağır oluo hemen sızıveriorum bir ara rüyadaymışım gibi oldu ztn komşumuzun omzuna tünedim ama bir bardak çay içince açıldım hafiften kaplumbağamıda gezdirmiş oldum gece gece
bombamı bende varım len hemen gidip bombalayalım en azından aramış haber etmiş benimki aramaya tenezzül bile etmio bende o aradığında konuşmaya tenezzül etmicem açmıcam teli oh olsunayy ne güzel walla, yapabiliyorsan ne güzel, ben yapamıyorum işte böyle katı olmayı tertom yaa, hep kendimi üzüyorum böyle
tertom üzülme be aman yapıcaklar adam olup gelcekler üzülmen neye fayda kendini yıpratmaktan başka gel yanıma staja sen anam valla ne dert kalıo ne tasa gör manyağım ben azcuk bilion
ben de öyle düşündüm walla, arayamıo pek konuşamıyoruz ya, heralde o yüzden kavga gürültü sorun olmuo bizde de
ewet gerçekten çok zor, Allah yardımcımız olsun:26: şafak kaçtı?
ewet yaa, nie tamir etmezler ki, birliği bombalayacağım hee, o kadar sinir oluyorum...
zaten topu topu 2 ankesör vardı kullanabildikleri, bitane de bizim arayabildiğimiz vardı, o da bozulmuş, aradı az önce akşama arayamam, siz de ulaşamazsanız merak etme dio. zaten sadece bu dediklerini anladım, başka da bişi konuşamadık, sesi gelmio çünkü, çok sinirliyim çok
ayy ne güzel walla, yapabiliyorsan ne güzel, ben yapamıyorum işte böyle katı olmayı tertom yaa, hep kendimi üzüyorum böyle
ben de öyle düşündüm walla, arayamıo pek konuşamıyoruz ya, heralde o yüzden kavga gürültü sorun olmuo bizde de
ewet gerçekten çok zor, Allah yardımcımız olsun:26: şafak kaçtı?
ewet yaa, nie tamir etmezler ki, birliği bombalayacağım hee, o kadar sinir oluyorum...
zaten topu topu 2 ankesör vardı kullanabildikleri, bitane de bizim arayabildiğimiz vardı, o da bozulmuş, aradı az önce akşama arayamam, siz de ulaşamazsanız merak etme dio. zaten sadece bu dediklerini anladım, başka da bişi konuşamadık, sesi gelmio çünkü, çok sinirliyim çok
ne ilacı kullanıyosun canımm ? kaplumbağanmı vaaaar
iyiyim tatlım, alışmaya çalışıyor işte, bugün tam 1 hafta oldu gideli:85: ama çok uzun geldi inan ki...
izmir'i çok arıyoruz şimdi, keşke hep orda kalsaymışo kadar ki sesine bile hasretim artık, tlflar hep arızalanıyor, konuşamıyoruz, konuşunca da sesi çok derinden ve cızırtılı geliyor, nefret ediyorum kırklarelinden,
idrar yollarımda iltihap olmuş canım baya fazla antibiyotiklerim var feci uyku yapıo evett kaplumbağam var fatmagülüm var obez bişiy
yaa çok geçmiş olsun canım ağrı yapar çok dikkat et kendine hastalıklarda hep seni buluyo valla :44:
adını fatmagülmü koydun kızz yanınada kerim al bari bide
idrar yollarımda iltihap olmuş canım baya fazla antibiyotiklerim var feci uyku yapıo evett kaplumbağam var fatmagülüm var obez bişiy
benimki de annesine ulaşamamış, arayıp onlara da söyle dedibombamı bende varım len hemen gidip bombalayalım en azından aramış haber etmiş benimki aramaya tenezzül bile etmio bende o aradığında konuşmaya tenezzül etmicem açmıcam teli oh olsun
inşallahhh canım, dün akşam arkadaşından tlf bulmuş, kartını takıp aradı beni ama yakalanmamak için de çok sessiz konuştu, yine anlayamadım:26:canım inşallah en kısa zamanda telefon sokar ozaman yoksa bu kadar ay sizin işiniz zor valla
oyy yesinler tospağaanı seninidrar yollarımda iltihap olmuş canım baya fazla antibiyotiklerim var feci uyku yapıo evett kaplumbağam var fatmagülüm var obez bişiy
heee bravo walla terto, okudum, gelcem stajaterto bu arada yazdıklarımın yarısı alıntı kısmına geçmiş ordanda oku nasıl becerdimse
evet canım, nerde merkezde mi askerin? hangi bölük?canım selam askerin kırklarelinde mi benimki de orada canım hayırlı teskereler merak etme o da alışır kısa zamanda
ehh bizden az yine, şükret haline canım259 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?