- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
cadikazani geçmiş olsun benimde sıkıntım var o konuda dikkat et ilaçların zamanında al bakk allah korusun bebişin olmaz evlendiğinde zaten böle hastalar hamile kalmadan önce tedavi görüyorlarmış ama en güzeli vaktinde müdahale etmek geçmişş olsunn tekrar
gel valla terto bekliom stajabenimki de annesine ulaşamamış, arayıp onlara da söyle dediama tabi yine de aradı haber verdi sağolsun, ama kızgın olsa aramayabilirdi de benim psikopatım
ayy arasın anasını danasını ben saldım çayıra
inşallahhh canım, dün akşam arkadaşından tlf bulmuş, kartını takıp aradı beni ama yakalanmamak için de çok sessiz konuştu, yine anlayamadım:26:daha bi 6 ay kadar tlf kullanamayız dio
bizimkilerin orda ustalarda dahi tel yokmuş telsiz geçicek 12 ay sanırım
oyy yesinler tospağaanı senin
yime kız teyzesi fatmagülüm o benim suçu ne onun
heee bravo walla terto, okudum, gelcem staja
evet canım, nerde merkezde mi askerin? hangi bölük?
ehh bizden az yine, şükret haline canım
evet canım, nerde merkezde mi askerin? hangi bölük?
ayyy al kedi al benimde kediciğim varr çok sevimli oluyolar..alcam kerim ama o kedi olcak annemi ikna çabasındayım şu ara sorma tüm hastalıklar bende çok üzerime düşüolar ağarlıklarından hastalanıom sakınan göze çöp batar misali bizimkilerin gözüne sayemde odun girio ayy nasıl bir ağrı oluo sorma arada vuruo
benimki de annesine ulaşamamış, arayıp onlara da söyle dediama tabi yine de aradı haber verdi sağolsun, ama kızgın olsa aramayabilirdi de benim psikopatım
inşallahhh canım, dün akşam arkadaşından tlf bulmuş, kartını takıp aradı beni ama yakalanmamak için de çok sessiz konuştu, yine anlayamadım:26:daha bi 6 ay kadar tlf kullanamayız dio
bence de, her eve lazım senden walla, hele bizim eve kesin lazımgel valla terto bekliom stajaher eve lazım benden
ayy ne güzel az kalmış walla, benimki merkezde canım, pek rahat değiliz ama buna da bin şükür tabibenimki kırklareli dereköyde canım bulgaristan sınırında askerlik yapıyor ama rahatı çok iyi çok şükür şafak da azaldı 68 oldu :92:
ayyy al kedi al benimde kediciğim varr çok sevimli oluyolar..
ilaçlarını falan aksatma canım iyi bak kendine güçlü olmalısın biliyosun
bari şu telefonları yaptırsalar işkence ediyolar insanlara ya hapisteler sanki
bu gidişle olmaz zaten canım allah korsun benimde çok derdim var valla bu yönden fenalardayım artık ilaç kullanmayı sevmiorum hiç zorlana zorlana içmeye çalışıorum bütün gün sarhoş gibi gezip duruorum işte
bence de, her eve lazım senden walla, hele bizim eve kesin lazım
ayy ne güzel az kalmış walla, benimki merkezde canım, pek rahat değiliz ama buna da bin şükür tabi
allah korusn kız öyle deme sevdiğin adamdan bi bebişin olsun ne güzel işte bir sen bir o birde bebekhahaha iç iç ilaçlarını sağlıklı karşıla sevdiceğini
aynen yaa, resmen bir suç işlemeden hapise tıktılar insanları... Neymiş vatan borcuymuş... Vatan borcu böyle ödenmezzz! Askeriyenin ziyaretçi kantininin duvarlarında posterler var "Evlatlarınız bizim için değerlidir. Bize emanetlerdir" fln die. Hepsi yalan! değer verdiklerine böyle insan dışı mı davranılır, ben akıl sır erdiremiyorum artık askerin işinebari şu telefonları yaptırsalar işkence ediyolar insanlara ya hapisteler sanki
aynen yaa, resmen bir suç işlemeden hapise tıktılar insanları... Neymiş vatan borcuymuş... Vatan borcu böyle ödenmezzz! Askeriyenin ziyaretçi kantininin duvarlarında posterler var "Evlatlarınız bizim için değerlidir. Bize emanetlerdir" fln die. Hepsi yalan! değer verdiklerine böyle insan dışı mı davranılır, ben akıl sır erdiremiyorum artık askerin işine
güle güle canım, öptümmmşekerler ben çıkıyorum sonra yine gelirim öpüyorum hepinizi
deli yaaaayy annem heryeri pisletir koltukları tırmalar dio yoksa çok istiom ben kediciğim olsun ona kimlik bile çıkartırım evlat edinirim adı kerim soyadı osman olur anammm
bağımlılık yaparsan biz de nüfusumuza alırız senitamam adersi ver geliom 10 gün takılırım ama alışırsanız orasını bilemem bağamlılık yapıomuşum çünküm
tickerlardan bahsediosun heralde canım. site kullanımı hakkında anasayfada bilgi veriliyor canım, istersen bi oku. ya da ticker yapan siteler var, oradan kendin hazırlayıp kısa yolunu kendi sayfana kopyalıyorsun, öyle oluo:128:kızlar yeni üye olduğumdan özel mesaj atamıyorum o yüzden buradan sormak zorundayım formu kullanmayı tam olarak bilmiyorum henüz mesaj sonlarındakii şafak panosundan bende yapmak istiyorum ama
kesinlikle tertibim, dediklerinin hepsi o kadar doğru ki........söyleyecek çok sözüm var da, yerim darallah yardımcıları olsun canım onlara emanet olan vatanı koruyan askerlere gösterdikleri önemi ben çok iyi anlıorum herşey ortada aslında asker bu millet için canını verio ama görüoruz aç kalıolar ailelerini arayıp iyi olduklarını dahi söyleyemiolar parasızlar banyo yapamamaktan mikrop kapıp hasta oluolar bu sadece benim askerim için deil bütün askerler için böyle bizimki 25 yaşında ama diğerleri henüz 20 yaşında bu kadarı çok fazla
allah yardımcıları olsun canım onlara emanet olan vatanı koruyan askerlere gösterdikleri önemi ben çok iyi anlıorum herşey ortada aslında asker bu millet için canını verio ama görüoruz aç kalıolar ailelerini arayıp iyi olduklarını dahi söyleyemiolar parasızlar banyo yapamamaktan mikrop kapıp hasta oluolar bu sadece benim askerim için deil bütün askerler için böyle bizimki 25 yaşında ama diğerleri henüz 20 yaşında bu kadarı çok fazla
hatta az bile anlatmışsın, dahası da var yani, yazık bu çocuklara çok yazık, zorla askerlikten soğutuyorlar...
aman boşver kız bebek istmiom ben 1 hafta oldu vazgeçeli düşündümde yok yok olmaz o adama bebek falan ben evlenmektende korkuom iyi böle herkez evinde olsun
Bende istemiyorum bebek ama bebeksiz olmaz, senin evlenmeye gönlün yok galiba bebişim ben bir an önce gitmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?