Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar ben bugünlerde bir garip bir haldeyim..en başlarda bu kadar zorlanmazdım ama günler geçtikçe neden böyle duygusallaştım bilmiyorum günler geçmek bilmemeye başladı..

bugunlerde ben hep ağlıyorum artık cok zor dayanıyorum..

bugun aşkımda bende cok kötu olduk artık dayanmakta cok zorlanıyorum dedi artık dayanmak cok daha zor cok...

iyiiii akşamlarrrr kuzularrrrrrrr geldimmm eveee :87::87: sonunda
şafakk 89 :119::119::119::119::119::119::119::119::119::111::111::111::111::111::111::111::111::111: sonunnndaaa 90 larda bitttiii

POPOSUNA DEPÜĞÜ VURMAK ÜZERE OLDUKLARIMIZ

:123:... ChoqSeqeR = 66 yozgat :123:
:123:... miracre07 = 81 düzce :123:

-----------
-----

:98:şafak listesine katılmak isteyenler özel mesaj atabilirler kızlarrrr hadi bekliyorum arkamdan gelinnnn

Son düzenleme:
valla özledim azcık moral istiyorum sendenn

ayyy ayyyy tickerini sevem senn ben 3 aycığın kalmış ne üzülüosun kız son 81 var ya plakalar o kadar hızlı geçioki anlamıorsun bile şurda sana ne kalmış plakalara gelmeye sora bi bakacaksn julia sana bir depük topiği açmış ve aşkına seni depüklemişim cnm

dimi dimi dimiiiii saol saol saol

iyi geceler kızlar ben kaçıyorum bugün piknik yorgunuyum benn

kızlar ben bugünlerde bir garip bir haldeyim..en başlarda bu kadar zorlanmazdım ama günler geçtikçe neden böyle duygusallaştım bilmiyorum günler geçmek bilmemeye başladı..

aynen canım bana da zaman geçmio sanki..ve dokunsalar aglıcam modundayım bi kaç gündür..sürekli böle kavga etme modundayım..

şafağımız 21

Allah'ım hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle balım hemen gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…