evet az kaldı canımm bitiyoo
hemde çoook güzel ahh ahh şimdi hayatımm olcaktı yanımda
ay kızlarrrrrrr şimdi yemek tkaımı ve kahvaltı takımı seçmeye gittim biraz sonra seçip alıcaaammm bir takımım vardı ama bir tane daha olsun dedikk çok heyecanlandımmm
ne komık dmı cnm =) önceden kıyafet almaktan dolaplarım tasardı sımdı ceyız almaktan koyucak yer bulamıyorum ama bunun heyecanı bambaşka :)))
aldıgın modelı eklersın göruruz bızde
seçemedim ki bende öyle bir olay var seçemiorumalamadım o yüzden
:) ne kadar cok seye bakarsan o kadar cok kafan karısıyo . en ıyısı tamam bu dedıgını alıp kenara koyup daha farklı modellere bakmamak :)
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
dışarıda hava tam gezilecek güzellikte
ama bnm başım derslere gömülü
1 haziranda kendimi dışarı atıp bol bol alışveriş yapmayı düşünüyorumm
kızlar aldımmmmmmmmmm karacadan yemek takımı square bone collection seri nosu 9003 bununla aynı desenli cam bardak setleriii aldımmm sonra stoneware kırmızı kahvaltı takımı seti aldıkkkkkkk birde romance tekli ürünleri puanlı takımın hepsini aldımmmmmmmmmmm süperrr:)
canım hepsini sevdiceğinle güzel günlerde kullan inşallah
ben hala araştırma aşamasındayım porselen konusunda
canım öneririm aldıklarımı katalog katalog gezdim ince eledim valla:):) bir çatal bıçak kaldı onuda jumbo dan alcam biraz fazla para veririm ama olsun jumboya hiç bişi olmuo tencereleride çok iyi işte ikisini alcaz haftayada
bu arada daha evlenmeme bir sene var:) ama ilerde sıkışmak istemiyorum ama zevkliymiş böyle alışveriş hep annem almıştı bugüne kadar ben hiç heves etmezdim
ben sormadan sen cevaplayıvermişsin canım
valla uzun süredir ben bu alışverişlerin içindeyim bi yerden sonra zevkini kaybediyo olsun bitsin kavuşayım sevdiğime deyip seçim yapmak bile istemiyorum artık
hehe ama sizler uzun zamandır evlilik düşünüyordunuz sanrıım:) benim durum çok farklı ben hayatımda hiç evlilik düşünmedim lafını bile ettirmedim o yüzden hiiiiiiçç merak etmedimm birde genelde herkesin nişanlıyken askere gidio sevdiği bende öyle bir durumda yok:) ama işte en güzeli olsun diye ilerde sıkışmamak için şimdiden almaya çalışıorum..
inanırmısın o kadar çok güzel işlenmiş havlulaırm varmış ki ben yeni gördüm..yahut işte elişlerim sanırım doğru insanla ilgili birşey bu
biz 1.5 yıldır nişanlıyız ama askerlik saolsun evlenmeyi pek düşünmeye fırsat vermemişti ama geçen ay düğün salonumuzu tuttuk eşyalarımızı aldık gelinliğime karar verdim çeyizler danteller havlular bir sürü şeyde karar verdik ama dediğin gibi bu hazırlıklar seni doğru insana kavuşturacağına inandığın zaman her bişey pek güzel oluveriyo gözünde
eee seni bu kadar kararlar almana sebeb olan insan belki hemencik nikah masasına oturma kararı da aldıverir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?