ah inşallahhh az kaldı ... askerden gelir gelmez bizde hemen evlenmeyi düşünüyoryuz inşallah inşallah:) millet kısa dönem yapıp hemen geliyo biz 460 gün bekliyoruz adalet mi bu:) malum partiye oy moy yok benden! neyse.... en kısa zamanda bende evlilik hazırlıklarımı paylaşmak istiyorum böyle.... ne mutlu sizlere.......:) gel teskere gel............................
kısmet canım yaa oo sizin herşey hazırlanmış:):) biz seneye eylül düşünüyoruz kısmetse o da herşeyimizi tam yapabilelim diye çünkü daha yeni yeni hazırlanıyoruz
hayırlı zamanda hayırlı bi şekilde olur inşallah hepimizin masal günleri
sizin baya varmış canım bizim 9.10.11 inşallah.ne kadar süredi birliktesiniz canım siz?
ah inşallahhh az kaldı ... askerden gelir gelmez bizde hemen evlenmeyi düşünüyoryuz inşallah inşallah:) millet kısa dönem yapıp hemen geliyo biz 460 gün bekliyoruz adalet mi bu:) malum partiye oy moy yok benden! neyse.... en kısa zamanda bende evlilik hazırlıklarımı paylaşmak istiyorum böyle.... ne mutlu sizlere.......:) gel teskere gel............................
ama tarih süperrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaa 9 10 11bayıldım ben bunaaa biz bir yıldır beraberiz tatlım daha var evet biraz işlerimizde ikimizde oturtmak istiyoruzz ki evlenince geçim derdine düşmeyelim..ben avukat olduğum için çok boşanma görüyorum büyük bir çoğunluğu geçim sıkıntısı inanın o severek evlenen aşktan ölen çiftler birbirine ağza alınmaz hakaretler iftiralar atıyor nedeni para allahım hepimizi korusun öyle şelerden
miracle cnaım eğer hazırlık için istanbula gelmeyi düşünüyorsan birşeyler almak için kapalıçarşı ve eminönünde harika yerler var hemde fiyat olarak daha uygun ve bildiğim iç çamaşırı vs içinde yerler var her zaman ayrdımcı olabilriim bir duşa lıp geliorum
canım ben antalyadayım hazırlık döneminde değil de balayımızda ordayız inşallah filizcim bu arada betül ben
sen duşunu al laflayalım bakalım şu iç çamaşırları mevzusunu
memnun oldum betülcüml:) şimdi istanbulda kom un fabrikası var ben oradan biriktiriorum hem günlük hem çeyizlik hemde evlilik için çok inanılmaz ucuzluk oluyor
bende memnun oldum canım
ooo çok harika ben burda mağazasından alıyorum ama fiyatlar yüksek olduğu için az az ara ara alıyorum balayında da alabilirim öyle değil mi ama
nerede canım tam olarak?
bomontide, yani şişli civarında sizin balayı nerde olmadı size yakın yerlerdeki asresleri bulurum bana cep telini verirsin yahut mesaj atarsın hepsine nasıl gidileceğini söylerim canım
biz ağva da biraz kalmayı düşünüyoruz canım o zaman anlaştık filizcim haberleşiriz o zaman bu arada beklerim düğünüme sevdiceğin gelmiş olucak o zaman çıkın gelin birlikte tatil yaparsınız burda
inşallah cnaım kısmet olursa ne güzel olur:):) yanlış anlamazsan birşey soracağım inan bana kötü niyetli değil bir buçuk yıldır nişanlıyız dedin ya nişan düğün arasını uzun tutunca sorun çıkıomuş öylemi?
inşallah olur canım
aynen öyle canım zira biz kısa dönem askerlik yapıp geçtiğimiz mayısta düğünü yapıcaktık ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve uzun dönem askerlik yaptık ve tam 6 sonra aldılar askere ve ister istemez uzadı ve denildiği gibi pek hoş olmuyo ara çok uzayınca diyenler doğru söylüyo yani filizcim
bende o sebeple askerden gelsinde öyle plan yapalım dedim çünkü uymayabilio bizimde uzun dönem riski vardı çünkü hem nisan celbiydi hemde mühendis genelde uzun oluo ama kısa çıktı işte gelsin mayıs gibi nişan düşünüoruz eylülde düğün kısmet tabi:)
en güzelini yapmışsınız canım herşey gönlünüzden geçtiği gibi olsun inşallah
o zaman yaparsanız çok güzel olur canım hem havalar da tam düğün zamanı olur
saol canım iyi dileklerin için eminim sizin kide çok güzel olacaktır:) ama ben inanamıyorum hayali bile garip..belki beni yadırgarlar bilmiyorum ama ben ne hayatım boyunca yemek yaptım ne ev işi..okul meslek derken elimi sürmedim..tabi içinden gelmeside lazım..hani şu ne hamarat tam evlenmelik kız ben hiç olmadım, hep özenmişimdir öyle kızlara :)
rica ederim canım
biliyo musun aynı durumdayız ve benim 4 ay sonra düğünüm var galiba.Allah'tan benim beymaharetli :87:
işte aynı performans benim bey de dde var:) artık öğretecek bana yapacak birşey yok:) ben öyle tepsilerce börekler keklerr mutfağa girip 2 3 çeşit yemekler falan yapamam çünkü pratiğim yok:) dedim ona tavla oynarız kim yenilirse o yaparçünkü genelde ben yeniorum tavlada:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?