Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sende aynen ben gibisin canım ya bende sevmiyorum ev işlerini

filizcim çokşekerim

oooo hürgeneral gelmiş naber fıstık nasıl geçiyor askerinle günlerin

yaa ben yemek ii işindede iyi değilim bir tane artım yok neyimi sevdi bu adam benimDD

oooo hürgeneral gelmiş naber fıstık nasıl geçiyor askerinle günlerin

ay ben hürgeneralim demi hala alışamadım valla hürgeneral olmaya süper geçio günler cnm darısı en en en kısa zaman da senin başına

ecm ne oldu canım nazar mı değdi
moral bozmakta üstlerine yok zaten
tertibim bnde sevmiyrum ev işlerini ayınıyız
filizcim güzel yüreğini sevmiştir güzel gözlerinide vurulmuştur

yaa ben yemek ii işindede iyi değilim bir tane artım yok neyimi sevdi bu adam benimDD

maşallah çok güzelsin canım neyini sevmesin senin

ay ben hürgeneralim demi hala alışamadım valla hürgeneral olmaya süper geçio günler cnm darısı en en en kısa zaman da senin başına

aminnnnnnnnnn bende hür general olcam demi ya hayal gibi

bilmiyorum artık nazarmı ne canım dışarı çıkmamı sorun etmeyen adam bir haftadır sorun ediyo çok gezsem bişey demicem ama valla çok sinirim bozuldu ya

aaa ama bişi deme canım kıskanıo seni orada neler duyuyo kimbilir düşünsene kaç tane erkek var orada neler duyuyordur kim bilir o yüzden aklı sende kalıyordur e yanındada olamıyo diye kıskanmasııı çook çoook normal tatlım

ecm ne oldu canım nazar mı değdi
moral bozmakta üstlerine yok zaten
tertibim bnde sevmiyrum ev işlerini ayınıyız
filizcim güzel yüreğini sevmiştir güzel gözlerinide vurulmuştur
canım dışarı çıkıyorum diye sorun çıkarıyo anlamıyorum niye böyle yapıyo çok gezen biri olsam kimbilir ne olucak:44:

ya tamam kıskansında hakkımı yemesin ben zaten ailemle çıkıyorum aklı bende kalmasın diye
gecen hafta arkadaşlarımla çıktım diye sorun etti sanırım kızlarla çıktım bide erkek olsa falan tamam dicem

canım haklısında orada o olay oluyor..çünkü aklı sende kalıyor işte kız arkadaşlarınla çıktın ama işte o kıskanıo sevdiğinden seni

canım haklısında orada o olay oluyor..çünkü aklı sende kalıyor işte kız arkadaşlarınla çıktın ama işte o kıskanıo sevdiğinden seni

bak canım bugün aradı dedim ki çarşamba günü kardeşimin dans gösterisi var onu izlemeye gidicem haberin olsun vs
iyi dedi zorla sonra sen gitte perşembe günü seninle gezmen hakkında konuşalım dedi iyi dedim bende gülerek sonra vazgeçtim dedi
bende ısrar ettim biraz konuşalım çözelim vs diye hayır dedi iyi hayatım sen bilirsin ozaman dedim kapatmam lazım iyi eğlenceler diyip yüzüme kapattı
Şimdi ben bu adama napıyım yaaaa
ay uzun oldu biraz ama çok doldumm kusura bakma kuzumm

Son düzenleyen: Moderatör:

yahu anlat tabi dök içini çoook ama çook haklısın..ama şimdi onun açısından bakalım beraber rahatla biraz..işi tersine döndürelim mesela diyelim ki türkiyede kaıdnlar askere gidiyo..sen askerdesin çevrende bir sürü kız ..nasıl oldukları belli dğeil hırlısı var hırsızı var kavgacısı var..hepsine tahammül etmek zorundasın ha birde başında sürekli sana emir vermeken zevk alan kadınlar var..yemekler istediğin gibi değil istemediğin halde verilen görevi yapmak zorundasın..birde alıştığın şeyler var mesela bizim için kuaför,alışveriş dedikodu vs hiç biri yok ya düşünsene annen yok..sevdiğini hiç göremiyor ve arıyamıyorsun..yani biri birşey dese patlayacak haldesin..

nazın kime geçer..böyle bir durumda kime naz yaparsın..sevgline..

sana naz yapmış..bir şey sinirini bozmuş belli ama seninle ilgisi yok..içinde patlamış belki komutan ona hakaret etti, belki herkesin içinde rencide etti.. bilemezsin..

sen üstüne alınma..alttan almaya bak emin ol bilinçli seni üzmek istememiştir..

Son düzenleme:

canım söylediklerinde çok haklısın zaten ben bunları düşündüğüm için gittiğinden beri çok çabuk sinirlenebilen biri olmama rağmen hep alttan aldım haklıda olsam üzülmesin diye konu kapansın diye sustum hep yeterki o iyi olsun diye..
Ama izne geldiğinde telefonu yüzüme kapatma sakın bir daha diye uyardım acemide de yaptı çünkü aynısını ve ben tahammül edemiyorum bu duruma çok saygısızca birşey ama yine aynısını yaptı
Birde anlamadığım şey evde oturup beklediğimde daha üzgün olduğumu düşünüyo dışarı çıktığımda çok eğlendiğimi ima ediyo hep hey allahım yaa

o öyle düşünüo işte..senin telefonu kapatınca kalbinin kırılldığını anlamış o sebeple bilerek yapıo hani sen beni kırdın sende kırıl die...olsun sen yine sabret normalde böyle değilse askerde böyle ise orada rahat değildir belkide be tatlım..önemli olan askerlik dışında böyle olup olmaması

evet kaç gündür uykusuz vs ondan olabilir düşünüyorum normalde böyle değil askerde diye böyle ama yinede siniri bozuluyo insanın haksızlık yapılınca kendine

evet kaç gündür uykusuz vs ondan olabilir düşünüyorum normalde böyle değil askerde diye böyle ama yinede siniri bozuluyo insanın haksızlık yapılınca kendine

öyle tabi ama sen üstüne alınma , geniş ol biraz rahatlat kendini daha az sinirlenirsin..kendine yazık etme canım benim

öyle tabi ama sen üstüne alınma , geniş ol biraz rahatlat kendini daha az sinirlenirsin..kendine yazık etme canım benim

saol canım öyle yapmaya çalışıyorum ama çok takıyorum kafama böyle bir sorun çıktımı bu yaşta saçlarım beyazladı ya askere gittiğinden beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…