Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet gerçekten zor ama elden gelen birşey yok Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin bakalım seçimden sonra neler olacak çok korkuyorum çok Allah askerlerimizin yardımcısı olsun askerimle birlikte

aşkım çok mutlu şampıyon oldu fenerbahçe dıye :)))) bende çok mutluyum sesı bugun o kadar guzel geldi ki çok sevıyorum çooook

Sevginize nazar değmesin canım benim

testlerimi bitirdim kafam rahatladı vee muhabbetinize ortak olmaya geldim
tuana lalin canım uzun zmandır görüşemiyoruz iyimsin canım
fenerli olan asker ve yarenlerini tebrik ediyorum
vee konuu burçlar ben bir kova o bir yengeç ne dersiniz
yahu kovalara inatçı demşsiniz ama ben galiba pek değilim ama dediğiniz gb biraz fzla rahatım
bide tabi askerimi delirten özgürlüğe fazla düşkünlğüm ve asi olmam var asiliğime engel olamıyorumm

Amin canım benim...

Senin dayanma gücüne gerçekten diyicek hiç birşey yok Ama dediğin gibi Rabbım sabrını verıyo hepımıze...

Sağ sağlım gelsınlerde daha az seslerını duyalım ama yeterkı ıyı olsunlar...

Son düzenleme:

kızz yengeç erkekleri kıskanç ve tutucu olur diye biliyorum ama çokta duygusallardır birde azcık sinrili olurlarmışşşş..kova erkekleride sinirli oluo ama ben kafasına vurursam terlikle görür o siniri o yüzden olamazDD aslan kadınlarıda fettandır haniD:

tatlımmmmm iyiyim sen nasılsınnn fenerli olarak tşkr ederim eşimde kesin tşkr ederdi onun adınada ediyorum burçlar kısmına gelince valla biz karı koca boğa burcuyuz varmı bizim için yorum yapacak olan

hoşgeldin canım benimm demekki sen inatçılık dışında diğer özelliklerini taşıyosun
bende çok huysuzum yaaa itiraf ediyorum bu hangi burcun özelliği acepp :86::86:

tatlımmmmm iyiyim sen nasılsınnn fenerli olarak tşkr ederim eşimde kesin tşkr ederdi onun adınada ediyorum burçlar kısmına gelince valla biz karı koca boğa burcuyuz varmı bizim için yorum yapacak olan

hahayyyy olmazmı boğa erkeği zaten boğa kadınıyla iyi oluoo çünkü boğa erkeğinin sakinliğini boğa kadını anlıo ve ikiside mantıklı oluoo die bilmekteyim

adı üstünde aslann kızım aslannnnn ormanların kralı

ooo siz iki boğa çok inatlaşıyosunuzdur sinirli olur boğalar saman alevi gibi hemen sinirlenir sonra durulurlar

hahayyyy olmazmı boğa erkeği zaten boğa kadınıyla iyi oluoo çünkü boğa erkeğinin sakinliğini boğa kadını anlıo ve ikiside mantıklı oluoo die bilmekteyim

oooo baya iyiymiş gerçekten öyle yafff onun herhalinden anlıyorum aklından neler geçirdiğini ne zaman patlayıp ne zaman sakin kalacağını ehh tabide oda beni anlıyor biz birmirimizi içtik artık bir kaş oynatışı yetiyor anlamaya ama burçların gerçekten insanlar üzerinde çok etkisi var buna acayip inananlardanım

evet evet aynı benim askerim biz yedi yıldır birlikteyiz ama ilk dört sene deli gibiydik o kıskanç ben fazla rahat
ama zaman geçti ilişkimiz oturdu şimdi tam dozunda kıskanç eskisi değil siniri ise herşeye değil az ve öz ben çok frenliyorum onu ve kendi merhamet duygusu sinirini geçiriyor ama romantiklği duygusallğına bşi diyemem gerçkten çok mükemmel o anlarda her şeyi çok ince düşünür
ayyy bu kadar anlattım galiba çok özledim
geçen sene bu zmanlar ayrılığımız yakın die ellermiz kenetlenmiş bir dakika ayrılmazdık offf off

adı üstünde aslann kızım aslannnnn ormanların kralı

ooo siz iki boğa çok inatlaşıyosunuzdur sinirli olur boğalar saman alevi gibi hemen sinirlenir sonra durulurlar

hmm bak buda doğru gerçekten inatlaşmamız çok fazla oluyor yorumlar çok iyi gidiyor kızlar

benim mesela en kötü yanım gururum bazen gurur olayını abartıp kibir boyutuna geçebiliyo, bilincindeyim frenlemeye çalışıyorum:):) birde erim daha sadelikten yanadır bennn allllahhh şatafatt dikkattt çekmek ne ararsan varr

gerçi iş işten geçti çoktaann evlendik ama ben aslan eşim boğa bizim için ne diyeceksiniz çok iyi anlaşırız burçlarda da öyle mi acaba

hoşgeldin canım benimm demekki sen inatçılık dışında diğer özelliklerini taşıyosun
bende çok huysuzum yaaa itiraf ediyorum bu hangi burcun özelliği acepp :86::86:

ecm hoşbulduk canım valla huysuzluk tamamen kişisel burçlara yüklemeyelim kendimden bliliyorum çok kaprisliyim çokkk çok cekecekleri var bizden mi biz mi onlardan orası muamma
tuanacım iyiyim canım askernde mutludur fenerin şampiyon olmasına burç için bence uyumunuz mükemmel canım nazar değmesin

hmm bak buda doğru gerçekten inatlaşmamız çok fazla oluyor yorumlar çok iyi gidiyor kızlar
az çok bildiklerimi paylaşıyorum canım ayrıca boğalar çok güvenilirdirler arkaşımdan biliyorum :)

zıt kutuplar birbirini çeker derler ya canım sizinkide o hesap gurur işini abartınca kötü oluyo bende başlarda haksızsam bile özür dilemezdim ondan beklerdim ahh ahh şimdii süt dökmüş kedi oldum

gerçi iş işten geçti çoktaann evlendik ama ben aslan eşim boğa bizim için ne diyeceksiniz çok iyi anlaşırız burçlarda da öyle mi acaba

kız valla eşin boğa değildir bence kesin yanlış yazdırmışlardır.:)) aslan boğa maşallah size bugünden sonra burçlara inanmıorum

aslında aslanla boğa çok zıt burçlardır maşallah iyi anlaşıyorsanız

ya aynen aynen canım ama engel olamıyorum kaprislerime ailem hep der Altuğa yazık senden çekiceği var diye

az çok bildiklerimi paylaşıyorum canım ayrıca boğalar çok güvenilirdirler arkaşımdan biliyorum :)

hani kendini beğinmişlik yada övmüşlük gibi anlaşılmasında gerçekten öyleyiz boğa burcu olan insanlar bu konuda öyleler eşimde bende ikimizde aşırı derecede güvene dürüstlüğe önem veren insanlarız

kız valla eşin boğa değildir bence kesin yanlış yazdırmışlardır.:)) aslan boğa maşallah size bugünden sonra burçlara inanmıorum
kuzummmm belki yükselenleri giriyordur devreye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…