hayır tatlım oğlak burcuyumm:86: ilgileniyomusun burçlarla ?
vallla ilgilenmiyorum desem yalan olur:)) bir ara takıntım vardı ama geçti:d ben aslan burcuyum sevgilim kova
hoşgeldin canım aramıza Allah kavuştursun şafak kaç bakalım?
bizde 365 gündür askeriz bi gelsin hemencik evlenicez inşallah bol bol paylaşırız dğün hazırlıklarımızı burdan
Aslan burçlarını severim ben iyi anlaşırımmmbenimki de terazi burcu çok dengeli saolsunn:86: Ama ben yükselenlerinde çok etkilediğini düşünüyorum
benim yükselenler her siteye göre değişiobiri dio başak biri dio terazi anlamadım valla ama yükselenim terazidir benim bence erim de tam kova inattır ama bir o kadarda insancıldır:)
hehe bizim ailede de iki tane kova varr iyi bilirim kovaları yani inatçılar gerçektenn:86:
eğer terazi burcunun özelliklerini de taşıyosan yükselenin terazidir canım
iyi akşamlar kızlar keyifler ne alemde
şafak attırmaya geldim
atarsa 282
şimdi teraziler çok fazla eleştrici olur o bende yok, birde ani sinir olur o da yok ben aslanım yaaaDD
kova burcu rahat oluo valla dünya yansa bişi demez
iyi akşamlar kızlar keyifler ne alemde
şafak attırmaya geldim
atarsa 282
selamlarrr ohh ohhh ne güzel geçio şafaklarrr
ay evett babam böyle gamsızzzz
ozaman sen yükseleni boşver kuzum aslan ol yeter benimde yükselenim yengeçmiş
ama o burçla ilgili hiçbir fikrim yook oğlak burcunun özelliklerini fazlasıyla taşıyorum:86:
kızz babandan bilirsin kovalar iyi koca oluomu
bugün fener şampiyon oldu benim ki coşmuşturr valllaaaaa
onla bir kere bi yere gittikkk maç izlemeye valla gittiğim yer yıkılıoduDD herkesin sesini bastırıo, bir heyecanlanıo sandalyeler yıkılıoo DD allam coşmuştur oralaraa ahh ahh silahlar elinin altında bişi yapmasa barii
kızz babandan bilirsin kovalar iyi koca oluomu
hoşgeldin iyi akşamlar 300ler bitmiş ne güzel darısı başıma
ayy güldürdün beni filiz sağol yaTatlım valla net birşey söyleyemicem senin beklentilerine de bağlı bu ama genel izlenimim iyi tek sorun fazla rahat olmaları benceeee
ben korkuturum onu rahat olamazzzD ama eğlenceli oluo kovalar ve kötü niyetli olmuolarr kızmaları bağırmaları vs leride yokturr mesela ben didiklerimm herşeyii ufacıkk bişi hissedeyimm allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bittti deşerim deşerim deşerim karşımda sabırlı biri lazım
hoşbulduk canımmm. Çok şükür 300 leri ite kaka bitirdik şimdi 200 lerde veriyorum aynı çabayı darısı başına tatlım geçer zaman geçmek zorunda başka yolu yok sizin askerleriniz ne şartlar altında yapıyorum bilmiyorum ama benimkinde zaman geçiyorsa herkesinkinde geçer eşim dağınbaşında haftada bir ararsa arıyor oda en fazla iki dakika konuşabiliyoruz yani tam anlamıyla bir askerlik bizimkisi ama Allah sabrını veriyor
hoşbulduk canımmm. Çok şükür 300 leri ite kaka bitirdik şimdi 200 lerde veriyorum aynı çabayı darısı başına tatlım geçer zaman geçmek zorunda başka yolu yok sizin askerleriniz ne şartlar altında yapıyorum bilmiyorum ama benimkinde zaman geçiyorsa herkesinkinde geçer eşim dağınbaşında haftada bir ararsa arıyor oda en fazla iki dakika konuşabiliyoruz yani tam anlamıyla bir askerlik bizimkisi ama Allah sabrını veriyor
ben korkuturum onu rahat olamazzzD ama eğlenceli oluo kovalar ve kötü niyetli olmuolarr kızmaları bağırmaları vs leride yokturr mesela ben didiklerimm herşeyii ufacıkk bişi hissedeyimm allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bittti deşerim deşerim deşerim karşımda sabırlı biri lazım
oyy kıyamamm maşallah sana yaa allahım nazarlardan korusun sizi sevginizi sabrınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?