Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

vallla ilgilenmiyorum desem yalan olur:)) bir ara takıntım vardı ama geçti:d ben aslan burcuyum sevgilim kova

Aslan burçlarını severim ben iyi anlaşırımmm benimki de terazi burcu çok dengeli saolsunn:86: Ama ben yükselenlerinde çok etkilediğini düşünüyorum

hoşgeldin canım aramıza Allah kavuştursun şafak kaç bakalım?

bizde 365 gündür askeriz bi gelsin hemencik evlenicez inşallah bol bol paylaşırız dğün hazırlıklarımızı burdan

bizim de şafak 97 aynı sayılırız sizle:) içimde yinede bir umut var 12 hazirandan sonra askerlik bellllki düşer diye:) inşallah miracle07 en kısa zamanda bizlerde hayırlı ve mutlu haberlerimizi buradan paylaşırız..:) askerden gelip evlilik hazırlıklarını paylaşan insanları dıydukça kıpır kıpır oluyor içim :) allahım sen tüm sevenleri kavuştur.................

Aslan burçlarını severim ben iyi anlaşırımmm benimki de terazi burcu çok dengeli saolsunn:86: Ama ben yükselenlerinde çok etkilediğini düşünüyorum

benim yükselenler her siteye göre değişio biri dio başak biri dio terazi anlamadım valla ama yükselenim terazidir benim bence erim de tam kova inattır ama bir o kadarda insancıldır:)

benim yükselenler her siteye göre değişio biri dio başak biri dio terazi anlamadım valla ama yükselenim terazidir benim bence erim de tam kova inattır ama bir o kadarda insancıldır:)

hehe bizim ailede de iki tane kova varr iyi bilirim kovaları yani inatçılar gerçektenn:86:
eğer terazi burcunun özelliklerini de taşıyosan yükselenin terazidir canım

hehe bizim ailede de iki tane kova varr iyi bilirim kovaları yani inatçılar gerçektenn:86:
eğer terazi burcunun özelliklerini de taşıyosan yükselenin terazidir canım

şimdi teraziler çok fazla eleştrici olur o bende yok, birde ani sinir olur o da yok ben aslanım yaaaDD
kova burcu rahat oluo valla dünya yansa bişi demez

şimdi teraziler çok fazla eleştrici olur o bende yok, birde ani sinir olur o da yok ben aslanım yaaaDD
kova burcu rahat oluo valla dünya yansa bişi demez

ay evett babam böyle gamsızzzz
ozaman sen yükseleni boşver kuzum aslan ol yeter benimde yükselenim yengeçmiş
ama o burçla ilgili hiçbir fikrim yook oğlak burcunun özelliklerini fazlasıyla taşıyorum:86:

iyi akşamlar kızlar keyifler ne alemde
şafak attırmaya geldim

atarsa 282

hoşgeldin iyi akşamlar 300ler bitmiş ne güzel darısı başıma

Son düzenleyen: Moderatör:
bugün fener şampiyon oldu benim ki coşmuşturr valllaaaaa

onla bir kere bi yere gittikkk maç izlemeye valla gittiğim yer yıkılıoduDD herkesin sesini bastırıo, bir heyecanlanıo sandalyeler yıkılıooDD allam coşmuştur oralaraa ahh ahh silahlar elinin altında bişi yapmasa barii

kızz babandan bilirsin kovalar iyi koca oluomu

ayy güldürdün beni filiz sağol ya Tatlım valla net birşey söyleyemicem senin beklentilerine de bağlı bu ama genel izlenimim iyi tek sorun fazla rahat olmaları benceeee

hoşgeldin iyi akşamlar 300ler bitmiş ne güzel darısı başıma

hoşbulduk canımmm. Çok şükür 300 leri ite kaka bitirdik şimdi 200 lerde veriyorum aynı çabayı darısı başına tatlım geçer zaman geçmek zorunda başka yolu yok sizin askerleriniz ne şartlar altında yapıyorum bilmiyorum ama benimkinde zaman geçiyorsa herkesinkinde geçer eşim dağınbaşında haftada bir ararsa arıyor oda en fazla iki dakika konuşabiliyoruz yani tam anlamıyla bir askerlik bizimkisi ama Allah sabrını veriyor

oyy kıyamamm maşallah sana yaa allahım nazarlardan korusun sizi sevginizi sabrınızı

evet sizin işiniz daha zor daha önce yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun hem senin hem askerinin sağ salim geri dönerler inşallah.Valla her gece bütün askerler için dua ediyorum lanet olası teröristler başladılar yine..

aşkım çok mutlu şampıyon oldu fenerbahçe dıye :)))) bende çok mutluyum sesı bugun o kadar guzel geldi ki çok sevıyorum çooook

Son düzenleme:

dominatım diyosun yanii bende çok deşerim herşeyi hiç sevmiyorum bu huyumu ama yıpratıyorum kendimi

oyy kıyamamm maşallah sana yaa allahım nazarlardan korusun sizi sevginizi sabrınızı

canım benim tşkr ederim Allah hepimizi nazarlarsan korusun sevgimizi gün geçtikçe katlasın sabır vermeye devam etsin kimsenin huzurunu mutluluğunu bozmasın inş ve buradaki bütün arkadaşlarım sevdiceklerine tez zamanda kavuşsun inş inanki çok içten gelerek yazıyorum bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…