sanırım burclardan konusuosunuzz benimkide kova ben duygusu haddinden fazla hep kendinin istedigi gibi ister bende akrep inattaa zirve tavan valla
sanırım burclardan konusuosunuzz benimkide kova ben duygusu haddinden fazla hep kendinin istedigi gibi ister bende akrep inattaa zirve tavan valla
azalmış tabi kuzum ne kalmış şurda darısı başımızaaaaa
amin çoook teşekkür ederim canım ya hepimiz için herşeyin en güzeli olsun..
annem bana hep senin gelinliğini almak için 1 sene önceden dolaşmak lazım der kızların özelliği sanırım bu herşeyin en güzeli olsun istediğimiz için ayrıntıcıyız biraz
sizde hemencik gelin inşallah canımm
hoşgeldin canım..
bende kovayım ama akreple geçinmesi biraz zordur kovanın birisinin inadından vazgeçmesi lazım
bak seninkide kova demek ..kendi istediğini istio evet..asla değişmio ama ben onun yolunu buldum sana anlatırımşimdi buraları okur falan die çekiştiremiorum D
bende kovayım ama akreple geçinmesi biraz zordur kovanın birisinin inadından vazgeçmesi lazım
kova aslan nasıı kuzummmmmmmm
hoşbuldumm tuanam nasılsın görüşmeyeli?
sizde hemencik gelin inşallah canımm
hoşgeldin canım..
kovayla aslan zıtlaşır ama çokda güzel anlaşır amaaa kova idare ederse ve eğer alttan alırsa yoksa aslan asla alttan almazzz:87:
canım benim iyiyim Allah'a şükür sen nasılsınnnn
aminn canım amin
eh birde oğlak terazi nasıl onu söyleyiverinnn
şükür canım bende iyiyim plaklara gelmenin heyecanı var çok şükür darısı tez zamanda sizlere inşallah
zor bir ilişki canım yaaa oğlak bazı tabularını yıkar terazinin özgür hayatına ayak uydurursa güzel bir beraberlik
şükür canım bende iyiyim plaklara gelmenin heyecanı var çok şükür darısı tez zamanda sizlere inşallah
yaa aslında hiç özgürlüğüne düşkün değildir hatta tam tersi çok bağımlıdır bana aman dilimi ısırayım nazar değmesin tersine dönmesin:86:
miracle tertibim hadi bakalım tertiplik dışında bir ortak nokta daha bende kova burcuyum canım benim
kesinlikle bizzzD asla alttan alamam ya deniyorum ama yapımda yok benim huyuma gidilirse pamuk gibiyimdir çok anlayışlı olurummm çok tatlı olurum ama azcık bişeye kafam takılsın beni sakinleştirmek lazım sinir değil benim ki o kafamdaki düşüncelerin gitmesi lazımm erim iyidir bu konuda alttan alır, askerde bile alıo çocuk
dipnot: ismi erim ya birde asker oldu tam erim oldu hani:)
dipnot 2: kova sevdiği zaman alttan alır öteki türlü almıolarmış
süper tertibimmm yaaaa
merak etme filizcim er'inseni alttan ala ala istediği hale getirir
özgürlük kısmını bilmiyorumda terazi erkeklerinde ben biraz kapris görüyorum açıkçası..biraz kendini beğenmişlikleri olabilio hafiften sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?