anaaaaaaaaaaaaam bizim hatunlar toplanmışşşşşşşşş
şafak 79 Kilis'e selaaaammm
merhabaaa kızlar
kız valla eşin boğa değildir bence kesin yanlış yazdırmışlardır.:)) aslan boğa maşallah size bugünden sonra burçlara inanmıorum
aslında aslanla boğa çok zıt burçlardır maşallah iyi anlaşıyorsanız
ya aynen aynen canım ama engel olamıyorum kaprislerimeailem hep der Altuğa yazık senden çekiceği var diye
yok canım ne kendini beğenmişliği doğru şeyler sonuçta bencede bir insanda olması gereken en önemlii özelliktir dürüstlükhani kendini beğinmişlik yada övmüşlük gibi anlaşılmasında gerçekten öyleyiz boğa burcu olan insanlar bu konuda öyleler eşimde bende ikimizde aşırı derecede güvene dürüstlüğe önem veren insanlarız
kuzummmm belki yükselenleri giriyordur devreye
anaaaaaaaaaaaaam bizim hatunlar toplanmışşşşşşşşş
şafak 79 Kilis'e selaaaammm
canım bu şarkı çok güzel birde bu albümünden yanımda kal parçasını dinlemeni tavsiye ederim çok güzell[video]http://youtu.be/nX89tnwI2ic[/video]
kızlar şu anda bunu dinliyordum sizinlede paylaşmk istedim ama oldumu bilmem
hoşgeldin canımmerhabaaa kızlar
demekki biz istisnayız kızlar
bende plakala istiyorummmmmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:
yok canım ne kendini beğenmişliği doğru şeyler sonuçta bencede bir insanda olması gereken en önemlii özelliktir dürüstlük
hoşgeldin canım maşallah şafağına
canım bu şarkı çok güzel birde bu albümünden yanımda kal parçasını dinlemeni tavsiye ederim çok güzell
naberrr canım naapıonuz
aslında aslanla boğa çok zıt burçlardır maşallah iyi anlaşıyorsanız
ya aynen aynen canım ama engel olamıyorum kaprislerimeailem hep der Altuğa yazık senden çekiceği var diye
kızlar tek tek alıntı yapmak istemedimmm hepiniz hoşgeldinizzzz
mentolcüm dinliyorum şuan çok güzel parça
ecm cim tşkr ederim tatlımmmm
napalımmm canım yaa kız kıza muhabet ediyoruzz bir kahvelerimiz eksik valla:) hoşgeldinn sende muhabbetimizee
az kaldııııııı filizcimmmm azıcık daha sabııırrr nasılsın görüşmeyeli?
hoşbuldum canımmmm
ya cidden azalmış mı benim şafağım biliyo musunuz inanamıyorum
canım ailelerin klasik lafı galiba ben odam için perde halı seçerken inan anneme bıkkınlık getirmiştim dedi ki acıyorum yazık yasine senle nasıl başa çıkıyor
bu arada askerinin ismini çok beğendim ismi gb güzel yaşasın inşallah tabi beraberce
oy oy oyyy ellerineee sağlıkkkkkkkk pek bir maharetli canım kızımızzz tam evlenilecek kız haniiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?