Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok sevindim canım mutlu olmana bende iyiyim işte iç güveysinden hallice
aman iyi ol canım sen de.. alışıyorum galiba artık şafak saymaya, bir de geçtiğine inanmaya başlıyorum ama sevgilim haftasonu aöf sınavlarına gelirse yine sil baştan olacak herşey.. hem gelsin istiyorum hem de bu yüzden istemiyorum

siz izinleri 2 3 gün diye diye bitiriceksiniz valla ikiniz içinde zor böyle sürekli sil baştan başlamak

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Teskereci devre bizik uleynnnnnnnnnnnn nerde benim tertiplerimmmmmmmmmmm:26:

saol canım beniiim, çok şükür, darısı tüm bekleyenlere
Aminnn

siz izinleri 2 3 gün diye diye bitiriceksiniz valla ikiniz içinde zor böyle sürekli sil baştan başlamak
yaa ewet kızıyorum da harcama şu izinlerini die, ama bi yandan da gelsin istiyorum.:26: Şimdi gelmezse zaten bidaha eylüle kadar gelmek yok, eylülde büte gelirse gelir, sonra bidaha başımız sıkışana kadar ya da nişan yaparsak nişana kadar gelmeyecek

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Teskereci devre bizik uleynnnnnnnnnnnn nerde benim tertiplerimmmmmmmmmmm:26:
hoşgeldin hemşerimm

Anladım canım ne güzel en azından gelmek istiyo benimki sadece 10 gün kullanıcak bir daha da gelmicekmiş.Ama tekrardan askere yollamak gerçekten zor oluyo ya sanki ilk defa gidiyormuş gibi hissediyo insan.

nasıl bir gündür sıkıntıdan patlıccammmmmm yaaaa şu gün bitsinnnnnn başka bişe istemiyorummoffffffffff nasıl şu muhasebelere çalışıcam ben yaaa nasl aklıma gircek o sorularrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…