hoşgeldin cnm nasılsınn
hımm kolay gelsin o zaman sana canımhoşbulduk canım valla bu aralar ev işlerinden pek fırsat bulupta giremiyorumm
hoşgeldin tatlımmm:80:merhabaa hatunlar ben geldimm:80:
hımm kolay gelsin o zaman sana canım
hoşgeldin tatlımmm:80:
ben varım, hoşgeldin:80:
iyiyim canım benim, hatta bomba gibiyim, sen nasılsın?hoşbulduk kuzuuuumm nasılsın bakiyim
Ayy çok sevindim, maşallah, gözünüz aydınselam canııım iyim sen nasılsın???
çok şükür, 3.5 ay sonra nişanlım işe başlıycak, bugün aldık müjdeyi,çok şükür Allahıma
iyiyim canım benim, hatta bomba gibiyim, sen nasılsın?
Ayy çok sevindim, maşallah, gözünüz aydın
aman iyi ol canım sen de.. alışıyorum galiba artık şafak saymaya, bir de geçtiğine inanmaya başlıyorumçok sevindim canım mutlu olmana bende iyiyim işte iç güveysinden hallice
iyiyim canım benim, hatta bomba gibiyim, sen nasılsın?
Ayy çok sevindim, maşallah, gözünüz aydın
aman iyi ol canım sen de.. alışıyorum galiba artık şafak saymaya, bir de geçtiğine inanmaya başlıyorumama sevgilim haftasonu aöf sınavlarına gelirse yine sil baştan olacak herşey.. hem gelsin istiyorum hem de bu yüzden istemiyorum
Aminnnsaol canım beniiim, çok şükür, darısı tüm bekleyenlere
yaa ewet kızıyorum da harcama şu izinlerini die, ama bi yandan da gelsin istiyorum.:26: Şimdi gelmezse zaten bidaha eylüle kadar gelmek yok, eylülde büte gelirse gelir, sonra bidaha başımız sıkışana kadar ya da nişan yaparsak nişana kadar gelmeyeceksiz izinleri 2 3 gün diye diye bitiriceksiniz valla ikiniz içinde zor böyle sürekli sil baştan başlamak
hoşşşgeldinnn:80:Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Teskereci devre bizik uleynnnnnnnnnnnnnerde benim tertiplerimmmmmmmmmmm:26:
hoşgeldin hemşerimmBen geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Teskereci devre bizik uleynnnnnnnnnnnnnerde benim tertiplerimmmmmmmmmmm:26:
Aminnn
yaa ewet kızıyorum da harcama şu izinlerini die, ama bi yandan da gelsin istiyorum.:26: Şimdi gelmezse zaten bidaha eylüle kadar gelmek yok, eylülde büte gelirse gelir, sonra bidaha başımız sıkışana kadar ya da nişan yaparsak nişana kadar gelmeyecek
nasıl bir gündür sıkıntıdan patlıccammmmmm yaaaa şu gün bitsinnnnnn başka bişe istemiyorummoffffffffff nasıl şu muhasebelere çalışıcam ben yaaa nasl aklıma gircek o sorularrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?