Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Anladım canım ne güzel en azından gelmek istiyo benimki sadece 10 gün kullanıcak bir daha da gelmicekmiş.Ama tekrardan askere yollamak gerçekten zor oluyo ya sanki ilk defa gidiyormuş gibi hissediyo insan.
benimki beni özlemese bile memleketini evini özler, üniversitedeyken bile sürekli geliomuş
Gelmesi güzel de, göndermesi gerçekten çok zor oluyor, hep o ilk ayrılığı yaşıyor insan:85:
o yüzden istemiyorum gelmesini...

nasıl bir gündür sıkıntıdan patlıccammmmmm yaaaa şu gün bitsinnnnnn başka bişe istemiyorummoffffffffff nasıl şu muhasebelere çalışıcam ben yaaa nasl aklıma gircek o sorularrrr
az kaldı sınava hee, naptın tatilde çalıştın mı barii?:26:

evet canım çok haklısın benimki ondan istemiyor nasıl alışıcam buraya yokluğuna tekrar diyo geride kalıp beklemekte zor off
neyse canım ben kaçıyım okula gitmem lazım çok öpüyorum seni kendine iyi bak

Güle güle canım, iyi dersler

iyim çok şükür canııım senden naber nasılsın??

eh işte canım ya.:44:

2 dersimi bitirdimmm sabahlara kadar çalıştımm uyku düzeni sıfırrrr oldu...aptal gibiyim iş yerinde ya..elim kolum kalmıyor.

2 dersimi bitirdimmm sabahlara kadar çalıştımm uyku düzeni sıfırrrr oldu...aptal gibiyim iş yerinde ya..elim kolum kalmıyor.
canım niye kendini bu kadar harab ettin yaa, sakın sınava da böyle yorgun bitkin gitme, çalıştıkların çabaların boşa gitmesin sonra

canım niye kendini bu kadar harab ettin yaa, sakın sınava da böyle yorgun bitkin gitme, çalıştıkların çabaların boşa gitmesin sonra

öle hırs yaptımki 3 sınıfa geçmek için alttan dersim olmasın diye...
Sınavlara her zaman 1 -2 satlik uykuyla giderim ben canım..

naıslsın canımm
iyiyim tatlım sen nasılsın? nasıl işler yoğun mu yine?

askerden gelsin oda dört elle sarıl canım merak etme..
yok be canım, kısa dönem askerlik yapabilmek için girdi okula, askerlik bittikten sonra hayatta okumaz bu okulu, zaten okumuş mesleğini kazanmış, aöf askerlikten başka bişeye yaramayacaktı, ama belki beni bu söylediklerimden dolayı utandırır

ben demiştim yıkmış güzelim askerlik şubesini fenerbahçe şampiyonluğundan dolayı..bir de demezdim ahh orada olsaydım beraber bağdat caddesine gider bağırır çağırırdık..yuhh dedim ben galatasaraylıyımDyok yok senle zevki çıkıo diooDD !! özledim!

kızlar bende dört dersimi bitirdim çok şükür ve en sevindiğim tarihi bitrmek oldu ara sınavda düşüktü
şimdi çok şükür iyi
inşallah hepimiz çalıştıklarımızn karşılığını alırız

inşallahh canım inşallahhh ve inan bana alırsın okul günlerimi hatırladımm ayy hiç özlemedim

puahaha benimki de sabahın köründe arayıp hadi tebrik et beni diyor, deli yaa
biz de sizin gibi fb-gs'liyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…