begümmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın canım?
benimki beni özlemese bile memleketini evini özler, üniversitedeyken bile sürekli geliomuşAnladım canım ne güzel en azından gelmek istiyo benimki sadece 10 gün kullanıcak bir daha da gelmicekmiş.Ama tekrardan askere yollamak gerçekten zor oluyo ya sanki ilk defa gidiyormuş gibi hissediyo insan.
az kaldı sınava hee, naptın tatilde çalıştın mı barii?:26:nasıl bir gündür sıkıntıdan patlıccammmmmm yaaaa şu gün bitsinnnnnn başka bişe istemiyorummoffffffffff nasıl şu muhasebelere çalışıcam ben yaaa nasl aklıma gircek o sorularrrr
benimki beni özlemese bile memleketini evini özler, üniversitedeyken bile sürekli geliomuş
Gelmesi güzel de, göndermesi gerçekten çok zor oluyor, hep o ilk ayrılığı yaşıyor insan:85:
o yüzden istemiyorum gelmesini...
az kaldı sınava hee, naptın tatilde çalıştın mı barii?:26:
Güle güle canım, iyi derslerevet canım çok haklısın benimki ondan istemiyor nasıl alışıcam buraya yokluğuna tekrar diyo geride kalıp beklemekte zor off
neyse canım ben kaçıyım okula gitmem lazım çok öpüyorum seni kendine iyi bak
iyim çok şükür canııım senden naber nasılsın??
benimki beni özlemese bile memleketini evini özler, üniversitedeyken bile sürekli geliomuş
Gelmesi güzel de, göndermesi gerçekten çok zor oluyor, hep o ilk ayrılığı yaşıyor insan:85:
o yüzden istemiyorum gelmesini...
az kaldı sınava hee, naptın tatilde çalıştın mı barii?:26:
canım niye kendini bu kadar harab ettin yaa, sakın sınava da böyle yorgun bitkin gitme, çalıştıkların çabaların boşa gitmesin sonra2 dersimi bitirdimmm sabahlara kadar çalıştımm uyku düzeni sıfırrrr oldu...aptal gibiyim iş yerinde ya..elim kolum kalmıyor.
canım niye kendini bu kadar harab ettin yaa, sakın sınava da böyle yorgun bitkin gitme, çalıştıkların çabaların boşa gitmesin sonra
selam hoşgeldin filizcim:80:selam kızlarrrrrrrrrrrr
inşallah geçersin canım, senin hırsının yarısı sevgilimde olsaydı bitirirdi şu okulu, ama nerdeeeeöle hırs yaptımki 3 sınıfa geçmek için alttan dersim olmasın diye...
Sınavlara her zaman 1 -2 satlik uykuyla giderim ben canım..
topiğin neşesi geldi yaaaherkeze selam iyi haftalar kızlar
selam hoşgeldin filizcim:80:
inşallah geçersin canım, senin hırsının yarısı sevgilimde olsaydı bitirirdi şu okulu, ama nerdeeee
herkeze selam iyi haftalar kızlar
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah çok mutlu olunslm asker yarenleri.......
dün akşam nişanımız vardı aşkımla..herşey çok güzel geçti...
selam hoşgeldin filizcim:80:
inşallah geçersin canım, senin hırsının yarısı sevgilimde olsaydı bitirirdi şu okulu, ama nerdeeee
iyiyim tatlım sen nasılsın? nasıl işler yoğun mu yine?naıslsın canımm
yok be canım, kısa dönem askerlik yapabilmek için girdi okula, askerlik bittikten sonra hayatta okumaz bu okulu, zaten okumuş mesleğini kazanmış, aöf askerlikten başka bişeye yaramayacaktı, ama belki beni bu söylediklerimden dolayı utandırıraskerden gelsin oda dört elle sarıl canım merak etme..
kızlar bende dört dersimi bitirdim çok şükür ve en sevindiğim tarihi bitrmek oldu ara sınavda düşüktü
şimdi çok şükür iyi
inşallah hepimiz çalıştıklarımızn karşılığını alırız
puahahaben demiştim yıkmış güzelim askerlik şubesini fenerbahçe şampiyonluğundan dolayı..bir de demezdim ahh orada olsaydım beraber bağdat caddesine gider bağırır çağırırdık..yuhh dedim ben galatasaraylıyımDyok yok senle zevki çıkıo dioo DD !! özledim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?