Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gözün aydın hemşerim benim...
Nasılsın? Bugün pazara gidecek misin?

buda benim ikinci ünv. canım bazen diyorum ki nerden çıkardım başıma bunu diye
iş bulamadığım için bizimkiler dalga geçiyo diplomalı ev kızı die

puahaha benimki de sabahın köründe arayıp hadi tebrik et beni diyor, deli yaa
biz de sizin gibi fb-gs'liyiz

evet ama ben gs li olduğumu unuttum valla:)) biz erim le ilk çıkmaya başladığımızda maça gittik fb maçına daha adamı tanımıorum çok fazla:)) şidmi bar gibi bir yerdi ama erim içki içmez ard arda nescafe söylüo nescafe içtikçe adam coşuo koltuklar devrildi koca yerde en çok onun sesi duyulduD daha yeniyizşok oldu tanımamazlıktan geldim vallaa:82::82:

gözün aydın hemşerim benim...
Nasılsın? Bugün pazara gidecek misin?
iyiyim canım benim sen nasılsın
hemşom ben 3 haftadır kafamı evden çıkarmadım patlıyorum resmen ama bu haftada böle
haftaya kendimi dışarıya bi atıcam varya deli gb gezeceğim çok sıkıldım ulenn

hehe, iyi onu orada bırakıp çıkmamışsın
bizde gs-fb maçını izlemiştik beraber, çok romantikti
ben de unuttum walla gsli olduğumu, ama bunda aşkımın suçu yok, bütün suç gs'nin

Son düzenleme:
ama hep ders hep ders olmaz ki mervecim, arada kafa dağıtmak lazım
ben bugün iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum bakalım, fikrim değişmezse.:44:

ama hep ders hep ders olmaz ki mervecim, arada kafa dağıtmak lazım
ben bugün iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum bakalım, fikrim değişmezse.:44:

canım aslında cok haklısın ama iki hafta üst üste misafir vardı temzlikti misafre ikramdı derken çıkamadım bi yerlere sonrada ders moduna geçtim işte böle
sen git bugün benim yerimede gez yarın da ne var ne yok anlt azcık bana
resmen alışveriş yapmayı özledim ya 1 haziranda açılın merve geliyoo diye açıcam yolu

ehehe tamam ben bugün gidersem senin için piyasa araştırması yaparım tatlım

Yarıııın iş başıı öööffff ne güzeldi tatil ya ama bitti malesef yarın sabah görüşürüz kızlar topiği ben açarım heralde sabah 8de sabah kuşu olarak

Bnde nişan şafağımı saymaya devam edeyim burda şafak saymaya bayağ alışmışm olmuyo şafaksız 26 güncük kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…