kızlar bende dört dersimi bitirdim çok şükür ve en sevindiğim tarihi bitrmek oldu ara sınavda düşüktü
şimdi çok şükür iyi
inşallah hepimiz çalıştıklarımızn karşılığını alırız
puahahabenimki de sabahın köründe arayıp hadi tebrik et beni diyor, deli yaa
biz de sizin gibi fb-gs'liyiz
iyiyim canım benim sen nasılsıngözün aydın hemşerim benim...
Nasılsın? Bugün pazara gidecek misin?
hehe, iyi onu orada bırakıp çıkmamışsınevet ama ben gs li olduğumu unuttum valla:)) biz erim le ilk çıkmaya başladığımızda maça gittik fb maçına daha adamı tanımıorum çok fazla:)) şidmi bar gibi bir yerdi ama erim içki içmez ard arda nescafe söylüo nescafe içtikçe adam coşuo koltuklar devrildi koca yerde en çok onun sesi duyulduD daha yeniyizşok oldu tanımamazlıktan geldim vallaa:82::82:
hehe, iyi onu orada bırakıp çıkmamışsın
bizde gs-fb maçını izlemiştik beraber, çok romantikti
ben de unuttum walla gsli olduğumu, ama bunda aşkımın suçu yok, bütün suç gs'nin
ama hep ders hep ders olmaz ki mervecim, arada kafa dağıtmak lazımiyiyim canım benim sen nasılsın
hemşom ben 3 haftadır kafamı evden çıkarmadım patlıyorum resmen ama bu haftada böle
haftaya kendimi dışarıya bi atıcam varya deli gb gezeceğim çok sıkıldım ulenn
ki ben acayip fanatiktim yani, sınıftaki erkeklerle oturup maç yorumu yapardım, formamı giyip maç izlemeye giderdim fln...ama soğuttular işte:44:evet eski havaları kalmadıı artıkk maaleseff
ama hep ders hep ders olmaz ki mervecim, arada kafa dağıtmak lazım
ben bugün iş çıkışı gitmeyi düşünüyorum bakalım, fikrim değişmezse.:44:
ehehecanım aslında cok haklısın ama iki hafta üst üste misafir vardı temzlikti misafre ikramdı derken çıkamadım bi yerlere sonrada ders moduna geçtim işte böle
sen git bugün benim yerimede gez yarın da ne var ne yok anlt azcık bana
resmen alışveriş yapmayı özledim ya 1 haziranda açılın merve geliyoo diye açıcam yolu
selam canlarrr iyi akşamlarrrr
selam canlarrr iyi akşamlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?