Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

inşallah canım benimm nerden çıktı peki orası ?

arjantin ilginç bir yer:) tango nun doğduğu yer.. ve ecleneceğimiz zaman oralar sıcak olacak:) ben tiyatro ve mimari hayranıyımdır orası çok uygun..bizim erim ile en büyük ortak noktamız kültür tanımayı sevmektir..tatil anlayışım benim hiç deniz kum güneş olamadı..ilk ora ile başladık çünkü romantik bir şehir..daha sonra istiyoruz bir çok yer kısmet olursa

süpersinizzz canım kıskandım vallaa

ortak zevklere sahip olmanız ne güzel canım böylelikle gezip tanımak o yerleri daha güzel olur.siz bir başlayın balayı ile devamı gelir zaten :) bende mısırı ve yunanistanı görmeyi çok istiyorum ksımettt

kızlar dersimi çalıştımda geldim
bi yemek tarifi çıkartmıştım internetten
benim akıllı babam altına kendi çapında imzasını atmış
araştırmya göre çoğu türk kadını üst dar alt geniş=armut şeklindeymiş sevgilinizn neden ayı olduğunu şimdi anladınızmı die eklemiş amma babamda bir erkek cinsi değilmi onu anlamadım ki şmdi ben

yunanistan türkiyeye benziyor rahat edersdin:) mısır dersen canım giderken yemek götür çok pis çünkü:)

canımm hoşgeldin :)
bu yazıyı bende dün gazetede okumuştum çok hoşuma gitmişti
baban kendini düşünmeden yazmıştır herhalde

yunanistan türkiyeye benziyor rahat edersdin:) mısır dersen canım giderken yemek götür çok pis çünkü:)

yaa gittinmi canımm,yunanlıların kültürü bize yakın ya ondan bir sıcaklık duyuyorum gidip görmek istiyorum :90: mısır pis demek ayy burdan oraya yemekmi taşınır :86:

nee olsunn yaaa ugrasıyoruum aöf sınavlarına calısmaktan basımı zor kaldırıorum bide askerimlee ugrasıyorum saolsun her gün tartıscak bisey bulur kendiside

ay benimde finallerim başlıycak bende ufak ufak hazırlanmaya başladım benimkide aynı yaa hergün buluyor askerlik süresince katlanıcaz işte şafak kaç senin canım

canımm hoşgeldin :)
bu yazıyı bende dün gazetede okumuştum çok hoşuma gitmişti
baban kendini düşünmeden yazmıştır herhalde
hoşbulduk tatlım
gün anneme doğdu çok alay konusu oldu
bi yazı yazdı pişman oldu kanımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…