Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet canım dediğin doğru bizim kide 3 ay geç gitti takip etmediği için asker kaçağı durumuna düştü eve kağıt geldi hemen teslim olun diye birden bire 3 gün içinde gönderdim kocacığımı

kızlar bakın bu erkeklere pek yüz vermeye gelmez astarını da isterler hiçbir zaman kendinizden taviz vermeyin yoksa arkası gelir gözlük aldın diye yaptığı kıskançlıklar filan çok gereksiz bu devirde artık gözlük takmayan bayan mı var güzelce anlat kabullendir canım kadınlar erkekleri yola getirmesini iyi bilir

bizi şikayet etmessin demi
ne yapmam gerekiyo ona sölim ama ya gitmezse yinede para yok diye :??
orda bakıyolarmı ne bilim işte

tabiki bakıyorlar canım hem birtek telefon kartı için para lazım oluyomuş gecen gün sevgilim bana burda 10 milyonla bile çok zenginsin demişti hatta

bizi şikayet etmessin demi
ne yapmam gerekiyo ona sölim ama ya gitmezse yinede para yok diye :??
orda bakıyolarmı ne bilim işte

keşke tecılı bozdurmasaydı o zaman sevgılın..

askerde bellı bı mıktar para verıllıyo tabı cok cüzi bi mıktar. ama yemek dısında bı ıhtıyacları olmuyo askerıye içinde,yemegıde askerıye veriyo zaten .

ben aradım öyle askerlik şubesiniD onu istedim meğer telefona çıkan oymuş filiz sen misin yuh yaa dedi

oyy hiç gülesim yoktu yaa amma olur ama hee gülmekten konuşamam ben olsam. Bende yüz vermedim yeter yani kapattım telefonu aramazsa da aramasın arayıncada dicem iyikide aramadın arasaydında açmıycaktım zaten diye uyuz yaa gözlük nedir ki

askerlikte normal erlere 17 lira veriyorlar kızlar rütbelere göre 40 liraya kadar çıkabiliyor

yavrucum madem öyle sende ona yaptığın hiç bişeyi anlatma demekki dert edio bunlarıı

yavrucum madem öyle sende ona yaptığın hiç bişeyi anlatma demekki dert edio bunlarıı

batıda komando olsa ne olur yaa :))) geceleri operasyona çıkıyor daglarda terörist avında yavrum dayanamam psikolojisi bozuldu valla yaa

Adı komando canım işte eğitimi zor okadar.sizin işiniz çok zor Allah yardımıcı olsun

kızlar kimin ne kadar kaldığını yazan şafak kağıdını kim yapıyor biliyor musunuz 90/3 lerde ilk önce kavuşacak olan bendim görmek istiyorum onu ama göremiyorum bir gün gelecek bir gün kalacak yazıyordu hani

Adı komando canım işte eğitimi zor okadar.sizin işiniz çok zor Allah yardımıcı olsun

amin yavrum tüm askerlerin yardımcısı olsun kimse doğuya düşmesin yada 7 ay dogu 7 ay batı olsun haksızlık kalksın ortadan degişsin asker yerleri

amin yavrum tüm askerlerin yardımcısı olsun kimse doğuya düşmesin yada 7 ay dogu 7 ay batı olsun haksızlık kalksın ortadan degişsin asker yerleri

canım o kadar çok haksızlık var ki onu düşünüceklerini hiç sanmıyorum bile

canım o kadar çok haksızlık var ki onu düşünüceklerini hiç sanmıyorum bile

oda doğru askerleri kendi işlerinde kullanmamı dersin doğru düzgün eğitim vermeden doğuya gönderim aa şehit oldu mu dersin torpille batıyamı yollarsın her bişey var

bu haksızlığın kalkması için daha yeni hayata atılmış, hayatında silah ve benzeri şeyler görmemiş çocukları doğuya dağlara göndermemeleri lazım..madem terör var terörristler bile bizim askerlerden daha çok eğitim alıyor..aç bir eğitim birimi orada gönüllüleri al ver maaş en azından önden giden piyonlar gibi şehitlerimiz olmasın..allah yanınızda olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…