tatlım uyar sen sevgilini..
o zaman asker kaçağı sayılıyor bakaya kalmış oluyor..
her gün için askerlikte yargılanıp ceza alıyor mesela 15 gün için 500 tl fa
lan ödemen gerekio ödemeyince tsk normal yerel mahkemede dava açıo ve hapis cezası çıkıyo dikkatli olun
bir kaç gün daha sabredicem bakalım aramazsa ben arıycam ne oluyor diye kızıcam biraz
tatlım ben avukatım para cezası milyarları bulur ve hapiste çıkar sen uyar onu
ben aradım öyle askerlik şubesiniD onu istedim meğer telefona çıkan oymuş filiz sen misin yuh yaa dedi
bizi şikayet etmessin demi
ne yapmam gerekiyo ona sölim ama ya gitmezse yinede para yok diye :??
orda bakıyolarmı ne bilim işte
ben aradım öyle askerlik şubesiniD onu istedim meğer telefona çıkan oymuş filiz sen misin yuh yaa dedi
oyy hiç gülesim yoktu yaa amma olur ama hee gülmekten konuşamam ben olsam. Bende yüz vermedim yeter yani kapattım telefonu aramazsa da aramasın arayıncada dicem iyikide aramadın arasaydında açmıycaktım zaten diye uyuz yaa gözlük nedir ki
oyy hiç gülesim yoktu yaa amma olur ama hee gülmekten konuşamam ben olsam. Bende yüz vermedim yeter yani kapattım telefonu aramazsa da aramasın arayıncada dicem iyikide aramadın arasaydında açmıycaktım zaten diye uyuz yaa gözlük nedir ki
yavrucum madem öyle sende ona yaptığın hiç bişeyi anlatma demekki dert edio bunlarıı
bana kalsa anlatmamda herşeyi anlattıtıyor yaabenim sevgilim 180 alıyor maaş :)) ama komando ve doğuda
benimkide komando ama batıda o kadar almıyo
batıda komando olsa ne olur yaa :))) geceleri operasyona çıkıyor daglarda terörist avında yavrum dayanamam psikolojisi bozuldu valla yaa
Adı komando canım işte eğitimi zor okadar.sizin işiniz çok zor Allah yardımıcı olsun
amin yavrum tüm askerlerin yardımcısı olsun kimse doğuya düşmesin yada 7 ay dogu 7 ay batı olsun haksızlık kalksın ortadan degişsin asker yerleri
canım o kadar çok haksızlık var ki onu düşünüceklerini hiç sanmıyorum bile
amin yavrum tüm askerlerin yardımcısı olsun kimse doğuya düşmesin yada 7 ay dogu 7 ay batı olsun haksızlık kalksın ortadan degişsin asker yerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?