Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım yolun başında olanları dıptıs arkadaşımız yapıyor plakalara geldiğinde ise benim listeye geçiyor asker bekleyenler

oda doğru askerleri kendi işlerinde kullanmamı dersin doğru düzgün eğitim vermeden doğuya gönderim aa şehit oldu mu dersin torpille batıyamı yollarsın her bişey var

aynen öyle canım benim askerimin olduğu birlikten doğuya asker göndermişler bir kaç yıl önce ve hepside şehit olmuş hata kimde şimdi burda sonra kalkıp vatan saolsun derler bizim askerlerimiz vatanı korurken baştakilerin oğulları ne yapıyor

evet yaa eğitim vermeden gönderilirmi eğitimli komandolar gitsin oralara hiç bi işe yaramaz ki ömründe silah görmemiş gencin eline ver silah yolla gerçekten konuşacak çok şey var ama konuşmakla kalıyor herşey.

evetcanım bizim konuşmamızla hiçbirşey değişmiyor

bir ara kimse üstlenmediği için o liste yapılmıyordu şuan da öyle sanırım aranızdan almak isteyen olursa tekrar yapılabilir tabiki

niye hepsini birden bi kişi yapmıyor önceden öyleydi bi kişi hepsini yapıyordu. ben hergün giremiyorum ve yapmasınıda bilmiyorum ben yapamam yani

off rabbim herkesi sevdigine tez zamanda kavuştur kamerada bile göremiyorum 5 ay oldu yüzüne hasret kaldım (

Şu canım seninle bir anlam kazandı herşeyimsin benim
Dayanmak çok zormuş alışınca sana Ümidimsin Benim
Kalbime söz geçmiyor yalnız seni istiyor
Sensiz zaman durmuş bekliyor

Seni rüyamda görsem o gün mutlu kalkarım
Sen sevdikçe bende varım
Kalbimde yerin dolmaz seni nasıl atarım

İçimi bir buruk sarınca böyle yalnız geçmez gece
Resmine baktıkça doluyor gözlerim Gözyaşımsın Benim
Kalbime söz geçmiyor yalnız seni istiyor
Sensiz Zaman durmuş Gönlüm Seni Bekliyor....

kızlar balayınızı nerde yapmak istersinizzzzzzz

sessiz sakin doğa içinde güzel bi dağ evinde yapmak ıstıyoruz biz İnşallah :)))) yer olarak hiç düşünmedık daha zaman var bı gelsın de o gunler karar vermek kolay :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…