kızlar kimin ne kadar kaldığını yazan şafak kağıdını kim yapıyor biliyor musunuz 90/3 lerde ilk önce kavuşacak olan bendim görmek istiyorum onu ama göremiyorum bir gün gelecek bir gün kalacak yazıyordu hani
oda doğru askerleri kendi işlerinde kullanmamı dersin doğru düzgün eğitim vermeden doğuya gönderim aa şehit oldu mu dersin torpille batıyamı yollarsın her bişey var
aynen öyle canım benim askerimin olduğu birlikten doğuya asker göndermişler bir kaç yıl önce ve hepside şehit olmuş hata kimde şimdi burda sonra kalkıp vatan saolsun derler bizim askerlerimiz vatanı korurken baştakilerin oğulları ne yapıyor
canım yolun başında olanları dıptıs arkadaşımız yapıyor plakalara geldiğinde ise benim listeye geçiyor asker bekleyenler
evet yaa eğitim vermeden gönderilirmi eğitimli komandolar gitsin oralara hiç bi işe yaramaz ki ömründe silah görmemiş gencin eline ver silah yolla gerçekten konuşacak çok şey var ama konuşmakla kalıyor herşey.
eee benim gibi yolun yarısını aşanlar nerde peki :))
bir ara kimse üstlenmediği için o liste yapılmıyordu şuan da öyle sanırım aranızdan almak isteyen olursa tekrar yapılabilir tabiki
niye hepsini birden bi kişi yapmıyor önceden öyleydi bi kişi hepsini yapıyordu. ben hergün giremiyorum ve yapmasınıda bilmiyorum ben yapamam yani
kızlar balayınızı nerde yapmak istersinizzzzzzz
kıbrıstaaaaa yada bir gemi turu olabilir bütün adaları gezdiren
tavsiyeleriniz için tşk ederimm kızlarrr tekrar ugrıcam buraya askere bi gitsin hele
boşver kıbrısı ben orada okudumönermem:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?