- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
iyilik canım sen nasılsın, hoşgeldin?huhuhuhuuh ben geldimmmmmmmmmmm naslsnz güzellerrr
iyilik canım sen nasılsın, hoşgeldin?
kimler var bakalımm
napıyosunn cano nasl gidşiyorrr
yönetici asistanlığı ile ilgi kurs,eğitim almak istiyorummm..neerde ne var önerebilecek olan var mı?
hayırdır tatlım, meraklandım bakiyiyimmm hemde çkkkkkkkk hoşbuldummmmmmmmmm
ben varım, hoşgeldin:80:kimler var bakalımm
hayırdır tatlım, meraklandım bak
ben varım, hoşgeldin:80:
Ayyyy çok mutlu oldum yaa, 1yıldan aşağıya düştük nihayet
Bir de geçen hafta mülakatlar olmuştu, dün haber vermişler askerime, sen seçildin, hazırlan, sabah burdan ayrılıyorsun die...Ama nereye gideceğini ve görevini hala bilmiyoruz. Bakalım gittiği yerden arayabilirse arayacak beni, ama çok heyecanlıyım bugün
ohh ohh ne güzel yaa. Allah tamamına erdirsin tatlımBizim nişan işi kaldı tatilde, zaten bende de heves kalmadı, zaten artık evli gibiyiz, bu saatten sonra nişan yapmaya hevesim kalmadı. Bizimkiler çok isterlerse hazırlasınlar herşeyi, beni ve askerimi öyle çağırsınlar diorum artık
kimler var bakalımm
HOşbulduk canım nasılsınnn
inşallah nilaycım,bide öğrenebilsem nerede olduğunu, hala aramadı, acayip merak ediyorum:18:Canmcım inş rahat bı yer olur askernin gideceği yer.Olsun yap yap hepsı bırer hatıra olarak kalıcak işte çocuklara torunlara gostermemız ıcin
Hoşgeldin yengecciğim:80:
nasıl olabilirim ki artık askerlik yokkkiyiyim canım sen nasılsın?
Hoş buldum canımmm
inşallah nilaycım,bide öğrenebilsem nerede olduğunu, hala aramadı, acayip merak ediyorum:18:
bakalım iznimiz kalırsa belki yaparız nişan. Zaten askerlik bitince düğün olcak, belki gerek kalmayabilir
nasıl olabilirim ki artık askerlik yokkk
ayy yazık sanaaa, ne kadar boşluktasındır sen şimdi. Bak bize ne güzel hergün burada şafak sayıyoruz, çok heyecanlı oluyor
Ahh ahh sapıttım artık, ne dediğimi bile bilmiyorum, kusuruma bakma, daha şafak 362 de
Bir de askerimi başka biyere yolluolar, onun heyecanı korkusu var:18:
Ne güzelllEvet evet baya bi boşluktayım İşlerimi zor yetiştiriyom aynı zamanda yarime vakit ayırmaya çalışıyorum böyle bi boşluk işte
Hayırlısı olsun canım. merak ettim bende şimdi nereye yolluycaklar acep :44:
hoşgeldin cnm :80:günaydın şafak topiğinin gülleriiii
hoşgeldin cnm :80:
hoşgeldin tatlımmmselaam kızlarrr
hayır canım aramadı, hala merakla bekliyorumhoşbuldum canım aradımı askerin haberin geldimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?