Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

napıyosunn cano nasl gidşiyorrr

yönetici asistanlığı ile ilgi kurs,eğitim almak istiyorummm..neerde ne var önerebilecek olan var mı?

İyiii yavrum nasıl olsunn iş güç işte

Yönetici asistanlığı hımm :44: pek bi bilgim yok ama üniversitelerin verdiği kurslar var onlar daha iyi olur herhalde

Canmcım inş rahat bı yer olur askernin gideceği yer.Olsun yap yap hepsı bırer hatıra olarak kalıcak işte çocuklara torunlara gostermemız ıcin

HOşbulduk canım nasılsınnn
iyiyim canım sen nasılsın?

Canmcım inş rahat bı yer olur askernin gideceği yer.Olsun yap yap hepsı bırer hatıra olarak kalıcak işte çocuklara torunlara gostermemız ıcin
inşallah nilaycım,bide öğrenebilsem nerede olduğunu, hala aramadı, acayip merak ediyorum:18:
bakalım iznimiz kalırsa belki yaparız nişan. Zaten askerlik bitince düğün olcak, belki gerek kalmayabilir

Hoşgeldin yengecciğim:80:

nasıl olabilirim ki artık askerlik yokkk

nasıl olabilirim ki artık askerlik yokkk
ayy yazık sanaaa, ne kadar boşluktasındır sen şimdi. Bak bize ne güzel hergün burada şafak sayıyoruz, çok heyecanlı oluyor
Ahh ahh sapıttım artık, ne dediğimi bile bilmiyorum, kusuruma bakma, daha şafak 362 de
Bir de askerimi başka biyere yolluolar, onun heyecanı korkusu var:18:

Evet evet baya bi boşluktayım İşlerimi zor yetiştiriyom aynı zamanda yarime vakit ayırmaya çalışıyorum böyle bi boşluk işte

Hayırlısı olsun canım. merak ettim bende şimdi nereye yolluycaklar acep :44:

Ne güzelll:85:
Wallahi bilmiyorum, görcez bakalım, ama meraktan ölüyorum:18:
Seçmeler vardı geçen hafta, mülakat yapmışlardı, benim yarimi seçmişler, ama nereye seçmişler bilmiyoruz
Gerçi o şimdi öğrenmiştir, gitmiştir bile belki ama beni henüz arayamadı, tlfnunu bekliyorum bende:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…