hoşgeldin tatlımmm
hayır canım aramadı, hala merakla bekliyorum:18:
geçen hafta seçmeler vardı, mülakata girmişti askerim. Dün gelmişler seçildin demişler, yarın gidiosun toparlan demişler. Ama nereye ve neci olarak gideceğini söylememişler. Haber bekliyorum şimdi canım:18:hoşbulduk tatlım hayırdır neden gönderiolar askerini başka yere
hoşgeldin tatlımmm
hayır canım aramadı, hala merakla bekliyorum:18:
geçen hafta seçmeler vardı, mülakata girmişti askerim. Dün gelmişler seçildin demişler, yarın gidiosun toparlan demişler. Ama nereye ve neci olarak gideceğini söylememişler. Haber bekliyorum şimdi canım:18:
ecm hoşgeldin cnm
deryacım inşallah hayırlı haberler verir askerin seni sevindirir
inşallah canım inşallahhh:26::18:ecm hoşgeldin cnm
deryacım inşallah hayırlı haberler verir askerin seni sevindirir
teşekkür ederiim hoşbulduk nasılsın bugünn
komutan şöförlüğü, inzibat, kazancılık fln vardı galiba, bakalım benimki neci oldu?:18:Allah allah ne için seçme yapıldığını sölememişlermi :44: hayırlısı canım yerinizden memnun değildiniz pek inşallah gideceği yer daha iyidir
hoşgeldin gelin hanım:123: :81::127::124:selam arkadaşlar ben geldimm nasılsınız :125::125:
aaa ne güzel tatlım, gözün aydın, sana iyi yolculuklar:80:iyiyim canım ya heyecanlıyım biraz bu cuma eşimin yanına gideceğim ne giysem ne yapsam nasıl hazırlansam telaşlarım var
hoşgeldin gelin hanım:123: :81:
:127::124:selam arkadaşlar ben geldimm nasılsınız :125::125:
ayy ne güzell canım iyi yolculuklar hazırlanmaya başla tabi şimdiden maskeler falan :86:iyiyim canım ya heyecanlıyım biraz bu cuma eşimin yanına gideceğim ne giysem ne yapsam nasıl hazırlansam telaşlarım var
inşallah canım en azından sesini rahat duyabileceğin bir yer olsunkomutan şöförlüğü, inzibat, kazancılık fln vardı galiba, bakalım benimki neci oldu?:18:
inşallah gittiği yer daha güzel olur, rahat rahat görüşürüz:44:
aa tickerini yeni gördüm ne kadar az kalmış darısı bizim başımızaecm bitti hazırlıklar son günlerimizi sayıyoruz işte size uzun zamandır uğramıyordm bakıyım dedim
ben geldim yaf bu ara kimseler yok dünde geldim bakındım gittim :26:
aa tickerini yeni gördüm ne kadar az kalmış darısı bizim başımıza
hoşgeldin canım gündüzleri kimse olmuyoo ya
aa tickerini yeni gördüm ne kadar az kalmış darısı bizim başımıza[/B]
böyle idare edicez artık kuzumhoşbulduk tatlım bende geceleri olamıorum napalım bu da iyi
amin canım benim sıram 11 gün sonra bitiyor size bırakıyorum yerimi işte.
inşallah canım
amin canım benim sıram 11 gün sonra bitiyor size bırakıyorum yerimi işte.
inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?