Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hoşbulduk tatlım hayırdır neden gönderiolar askerini başka yere
geçen hafta seçmeler vardı, mülakata girmişti askerim. Dün gelmişler seçildin demişler, yarın gidiosun toparlan demişler. Ama nereye ve neci olarak gideceğini söylememişler. Haber bekliyorum şimdi canım:18:

Allah allah ne için seçme yapıldığını sölememişlermi :44: hayırlısı canım yerinizden memnun değildiniz pek inşallah gideceği yer daha iyidir

Allah allah ne için seçme yapıldığını sölememişlermi :44: hayırlısı canım yerinizden memnun değildiniz pek inşallah gideceği yer daha iyidir
komutan şöförlüğü, inzibat, kazancılık fln vardı galiba, bakalım benimki neci oldu?:18:
inşallah gittiği yer daha güzel olur, rahat rahat görüşürüz:44:

:127::124:selam arkadaşlar ben geldimm nasılsınız :125::125:

hoşgeldinn nasıl gidiyo hazırlıklar

iyiyim canım ya heyecanlıyım biraz bu cuma eşimin yanına gideceğim ne giysem ne yapsam nasıl hazırlansam telaşlarım var
ayy ne güzell canım iyi yolculuklar hazırlanmaya başla tabi şimdiden maskeler falan :86:

komutan şöförlüğü, inzibat, kazancılık fln vardı galiba, bakalım benimki neci oldu?:18:
inşallah gittiği yer daha güzel olur, rahat rahat görüşürüz:44:
inşallah canım en azından sesini rahat duyabileceğin bir yer olsun

kızzlarrrrrrrrrrr siziiiii cokkkk özledimmm kaçç gündürrr ölee perişan durumdayımmkı bunaldımm artıkk dunnn cokkk kalabalıkktııı iş ayaklarımm berbattı dırek yatıyodummm ve askımlar kavgalıydım ustune ustluk ara vermeye kara verdıkkk yanii günlerrr benı yorduuu artıkınn
şafak 87 bakalımm az kaldııı oda gelsın de su pskolojisi yerıne gelsiiiiiin:86::86:
sımdııı cıkım tekrardann aksamm gelırım bennn canlarımmm opüyorummm siizüüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…