- 17 Nisan 2009
- 6.795
- 2.193
- 373
kızzlarrrrrrrrrrr siziiiii cokkkk özledimmm kaçç gündürrr ölee perişan durumdayımmkıbunaldımm artıkk dunnn cokkk kalabalıkktııı iş ayaklarımm berbattı dırek yatıyodummm ve askımlar kavgalıydım ustune ustluk ara vermeye kara verdıkkk yanii günlerrr benı yorduuu artıkınn
şafak87 bakalımm az kaldııı oda gelsın de su pskolojisi yerıne gelsiiiiiin:86::86:
sımdııı cıkım tekrardann aksamm gelırım bennn canlarımmm opüyorummm siizüüüüüüüüü
canım hayırlı olsun inş. herşey çok güzel olur mükemmel bir dğün ve balayı olurrr darısı bize arttık bitiriosun tezkereni hadi gözün aydın
HOŞBuldum geldim sonunda canım kimse yok sanıırm
hoşgeldinn nasıl gidiyo hazırlıklar
ayy ne güzell canım iyi yolculuklar hazırlanmaya başla tabi şimdiden maskeler falan :86:
inşallah canım en azından sesini rahat duyabileceğin bir yer olsun
ben geldim yaf bu ara kimseler yok dünde geldim bakındım gittim :26:
ben de burdayım:80:hoşbulduk tatlım bende geceleri olamıorum napalım bu da iyi
kızzlarrrrrrrrrrr siziiiii cokkkk özledimmm kaçç gündürrr ölee perişan durumdayımmkıbunaldımm artıkk dunnn cokkk kalabalıkktııı iş ayaklarımm berbattı dırek yatıyodummm ve askımlar kavgalıydım ustune ustluk ara vermeye kara verdıkkk yanii günlerrr benı yorduuu artıkınn
şafak87 bakalımm az kaldııı oda gelsın de su pskolojisi yerıne gelsiiiiiin:86::86:
sımdııı cıkım tekrardann aksamm gelırım bennn canlarımmm opüyorummm siizüüüüüüüüü
yok be tertooom, haber maber yoktertoooo napıonnn haber varmıı
pişttttt
yok be tertooom, haber maber yok:85:
:80: :80:
hayırdır tatlım ne oldu ya :44:
aksammaaa anlatırımmm canımmmbenimmm şafak sıkıstırıyoo bellıkıı buunuu anlaamadımm gıttıı dedımm benımdee stresım var ama dıyınnceee nese anlatırımm canım benım
Aaaaaaa hadi yaa, gözün aydın, nasılmış tertibim?neyse bekleyelim bakalım tertom yaa hayırlısı olsun benide aşkım aradı az önce
İnşallah canım yaa, en çok şu aptal tlflardan kurtulduğumuza seviniyoruminşallah canım en azından sesini rahat duyabileceğin bir yer olsun
Aaaaaaa hadi yaa, gözün aydın, nasılmış tertibim?
aman aman iyi olsun tertibimiyiymiş terto yaaa sesim kısıktı noldu sana aşkım faln dio şoka girdi
canım benim, artık hasret yorgunluğu çıkıyor senden, gücün azalıyor, şafak şıkıştırıyor vs. vs.... Ama bence sevinmelisin, en azından ileriye bakınca önünü görebileceğin, eskisi kadar karanlık olmayan bir şafağın varşafaklar düşüp plaklara gelince bşi oluyo herhalde ama etkisini bnde anlamadım çok mutluydum halbuki
ama şuan sinirli mutsuz yıpranmış hissediyrum artık kendimi bitecek bliyorum ama ne 80 gne nede 40 güne tahammülüm kaldı 8 aydır nefesini dokunuşunu herşeyini özledim günler üstüme üstüme geliyooo
selam canım, hoşgeldin, nasılsın?selam güzellerrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?