Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

organik bebem len özledim seni yaa özleden yaz neler olduğunu merak ediorm tatlım az kaldı şafağın hadi az daha sabır kuzumm

HOŞBuldum geldim sonunda canım kimse yok sanıırm

hoşgeldinn nasıl gidiyo hazırlıklar

ayy ne güzell canım iyi yolculuklar hazırlanmaya başla tabi şimdiden maskeler falan :86:

inşallah canım en azından sesini rahat duyabileceğin bir yer olsun

ben geldim yaf bu ara kimseler yok dünde geldim bakındım gittim :26:

hoşbulduk tatlım bende geceleri olamıorum napalım bu da iyi
ben de burdayım:80:

hayırdır tatlım ne oldu ya :44:

aksammaaa anlatırımmm canımmm benimmm şafak sıkıstırıyoo bellıkıı buunuu anlaamadımm gıttıı dedımm benımdee stresım var ama dıyınnceee nese anlatırımm canım benım

tamam kuzum akşama uzun uzun anlatırsın şimdi üzme o tatlı canını elbet düzelir

şafaklar düşüp plaklara gelince bşi oluyo herhalde ama etkisini bnde anlamadım çok mutluydum halbuki
ama şuan sinirli mutsuz yıpranmış hissediyrum artık kendimi bitecek bliyorum ama ne 80 gne nede 40 güne tahammülüm kaldı 8 aydır nefesini dokunuşunu herşeyini özledim günler üstüme üstüme geliyooo

iyiymiş terto yaaa sesim kısıktı noldu sana aşkım faln dio şoka girdi
aman aman iyi olsun tertibim

canım benim, artık hasret yorgunluğu çıkıyor senden, gücün azalıyor, şafak şıkıştırıyor vs. vs.... Ama bence sevinmelisin, en azından ileriye bakınca önünü görebileceğin, eskisi kadar karanlık olmayan bir şafağın var Bunun kıymetini bil... Gücünü tekrar topla ve yoluna kaldığın yerden devam et, tam gaz, veee sevdiceğine kavuş

selam güzellerrrrrrrrrr

ticker ımda ne güzel yazıoo 3 ay 3 hafta 3 gün 333D

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…