selam canım, hoşgeldin, nasılsın?
iyiyim ben de, bugünki mesaimin bitmesine kalan dakikaları sayıyorumiyiyim deryacım saol sen nasılsınnn
iyiyim ben de, bugünki mesaimin bitmesine kalan dakikaları sayıyorum
Bir de askerimden tlf bekliorum, askerimi birliğinden başka biyere gönderdiler bugün, ama hala haber alamadım, nerede olduğunu bilmiyorum yani
mülakata girmişti canım, benim askerimi seçmişler, galiba komutan şöförü olacak, ya da meslekle ilgili birşey... bilmiyoruz ki biz de, sadece seçildin, eşyalarını topla gidiyorsun dediler, nereye ve neci olarak gideceğini söylemediler... Meraktan ölüyorum:18:canım arayamamıştır muhtemelen işlemler vs oluo ya arar ama ..neden gönderdiler ki canım
mülakata girmişti canım, benim askerimi seçmişler, galiba komutan şöförü olacak, ya da meslekle ilgili birşey... bilmiyoruz ki biz de, sadece seçildin, eşyalarını topla gidiyorsun dediler, nereye ve neci olarak gideceğini söylemediler... Meraktan ölüyorum:18:
selam kızlaar nasılsınız??
ayy bugun bi tuhafım kalbim pırpır atmaya başladı sankiii
bugun şafağımız 19
ayyy kızzz inşallahhh yaa, ama askerlerin uyku vakti gelio nerdeyse, hala aramadı benimkişoförse iyi kız rahat rahat konuşursunuz:)
ayyy kızzz inşallahhh yaa, ama askerlerin uyku vakti gelio nerdeyse, hala aramadı benimki
oyy ne güzel darısı başımızaa:)
Amin canıara ara zaman duruyor gıbı olsa da geçiyor tatlım merak etme..:98:
walla di mi yaa, ömrümden ömür gitti dün geceden beri:18:arar yavrucumm ahh bizlerin kıymetini naısl bilecekler onlardan fazla hyecanlıyız:)
walla di mi yaa, ömrümden ömür gitti dün geceden beri:18:
birliği aradım, arkadaşı açtı tlf, orduevine gitmiş aşkım
galiba şöför olduuuuu.... bakalım şimdi heyecanla aramasını bekliorum.
Filizcim ben çıkıorum, görüşürüz, iyi akşamlar:80:
tabi canım zaman ilginç bir kavram..geçme dersin hemen geçer, geç dersin geçmek bilmez
aynen öyle canım çok doğru söylüyorsun :13:
hemen sorayımmmmmmmmm düğün ne zaman
sor canım cevabı bende bılmıyorum kı cevap vereyım
aslında nişanlım aralık gibi istiyor ama ben bahar düğünü istediğim için sanırım benim yüzümden 2012ye kalıcak..gerçi belli de olmaz...
amaaaan boşver ne sen sor ben ne cavep vermeye çalışımm
püfff daralıyorum bu sebepten ötürüü
merhaba asker yarenleri nasılsınız
öyle ilginç bi hava varki
güneş açmış kuşlar cıvıldaşıyo
hoop gökgürüldüyoo ara ara
bi yağsada rahatlasa hava bunaltıcı oldu
sormadım sayalım o zamannnhayırlı olsunda geç erken farketmezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?