alttan alttan birilerini görüyorum orda
tuana çık ortaya saklanma ebeee nasılsın tatlım
gece gece muhabbetçi arıyorum sıkıldım bütün gün elimde testlerle dolaşmaktan
anladım cnmm
akşamları pek girmiyorum bende... girdiğimdede dediğin gibi kimse olmuyorr..
uzun zaman oldu görüşmeyeliii
iyi valla çok şükür şafak 115 oldu
2hafta sonra inşallah çift rakamlara düşüyorumm...
ondan 2hafta sonrada seni bekliyorummmm
nişanlımda iyi çok şükürr...
bu aralar onuda benide çok sıkıştırıyor 100lerin son demleriii
senden naber? nasıl gidiyor?
şurup felan mı içiorsun kuzum sen ya.bn mide,baş ağrısı çekiyorum o 2 gün..
devrem maşallah şafakları baya azalttık beee
bende artık şu 100ler bitsin istiyorum. teskereci devre olduk yahu şaka gibi
mrb cnm
200ler de bitdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
YOK BURCUM ben çok kasmıyorum kendimi geçersem geçerim kalırsamda canım saolsun diyorum bu mantıkla giriyorum sınava.. ailemde bu konuda hiç baskı falan yapmıyor e haliyle rahat oluyorumm.. yani sonuçda güzel oluyorrr
aynen devrem azaldı.. rüyada gibiyim bende şuan....
evet 100ler çok fenaymış cidden.. neyseki 2haftam kaldı benimmm..
evet teskereci olduk.. Görkemde geçen onu dedi 90/1 kalmadı burda teskereci devreyiz artık didi...görme havasından geçilmiyo... hem teskereciyim hem çavuşum diye artistlik yapıyo banaaa
Darısı sana olsun cnm tabıkı gelceksinGözün aydıınnn 100lere gelmişsinBende o günleri görebilicekmiyim acaba:86:
hevesini kırmak gibi olmasın canım ama 100ler çok zor geçiyoooo:95:
Darısı sana olsun cnm tabıkı gelceksin
Canım askerım muhtemelen 100ler de izne gelcek belkı hızlı gecer gerçi yanmdyken de hızlı geçmesini pek ıstemıyorum tabı:18::18::18: hayırlsı cnm ama zor gecmesı norml ınsan çift sayıya dusmek ıcın cok sabırsızlanır yahu
canım ya neden dertlisin ki 6 dersten giriyorum sıkma kendini bu kadarkaç dersten giriyorsun sınava canım sen inşallah canım off off öle dertliyimki şu sınavlara bir bitsede kurtulsam
YOK BURCUM ben çok kasmıyorum kendimi geçersem geçerim kalırsamda canım saolsun diyorum bu mantıkla giriyorum sınava.. ailemde bu konuda hiç baskı falan yapmıyor e haliyle rahat oluyorumm.. yani sonuçda güzel oluyorrr
aynen devrem azaldı.. rüyada gibiyim bende şuan....
evet 100ler çok fenaymış cidden.. neyseki 2haftam kaldı benimmm..
evet teskereci olduk.. Görkemde geçen onu dedi 90/1 kalmadı burda teskereci devreyiz artık didi...görme havasından geçilmiyo... hem teskereciyim hem çavuşum diye artistlik yapıyo banaaa
100ler fenaaaaaaaaaaaaaaaaa mı:84::84::84::84::84: inş cbuk gecer cnm bzm 100lerde bakalım
Canım askerım muhtemelen 100ler de izne gelcek belkı hızlı gecer gerçi yanmdyken de hızlı geçmesini pek ıstemıyorum tabı:18::18::18: hayırlsı cnm ama zor gecmesı norml ınsan çift sayıya dusmek ıcın cok sabırsızlanır yahu
maalesef fena canımmm
bak ozaman olabilirr.. Biz izin falan kullanmadığımız için bana aşırı zor geldi...
Neyseki çift rakamlara 2haftam kaldı.. Bunada şükürrO sabırsızlık bizde şuan hat safhada
Sana inşallah çabuk geçer 100ler canım
sorma devrem gürkan'da öyle şimdiden şafak sıkıştırıyor diyo
cuma güne izne gelicek kalan tüm izinleri kullanıcak ondan sonra bi daha biz gidelim diyoruz yanına ya bakalım nasıl olcak?
seninki izne gelmedi dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?