Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

alttan alttan birilerini görüyorum orda
tuana çık ortaya saklanma ebeee nasılsın tatlım
gece gece muhabbetçi arıyorum sıkıldım bütün gün elimde testlerle dolaşmaktan

kuzummm yazını göremeden çıkmışım gece kusuruma bakma görseydim mutlaka kalırdımmm

eee kızlar keyifler nasıl valla ben bugün neşeliyim çünkü eşim aradı çok şükür sesini duyabildimmmm
bide şafak yazayım 280

devrem maşallah şafakları baya azalttık beee
bende artık şu 100ler bitsin istiyorum. teskereci devre olduk yahu şaka gibi

şurup felan mı içiorsun kuzum sen ya.bn mide,baş ağrısı çekiyorum o 2 gün..

YOK BURCUM ben çok kasmıyorum kendimi geçersem geçerim kalırsamda canım saolsun diyorum bu mantıkla giriyorum sınava.. ailemde bu konuda hiç baskı falan yapmıyor e haliyle rahat oluyorumm.. yani sonuçda güzel oluyorrr

devrem maşallah şafakları baya azalttık beee
bende artık şu 100ler bitsin istiyorum. teskereci devre olduk yahu şaka gibi

aynen devrem azaldı.. rüyada gibiyim bende şuan....
evet 100ler çok fenaymış cidden.. neyseki 2haftam kaldı benimmm..
evet teskereci olduk.. Görkemde geçen onu dedi 90/1 kalmadı burda teskereci devreyiz artık didi...görme havasından geçilmiyo... hem teskereciyim hem çavuşum diye artistlik yapıyo banaaa

Kızlar artık mehtap saymak ıstyorum 6 ay 6 gundur ızne gelemedı askerim carsımız da yok cep telle ıdare edıyoruz çok özledimmmmmmmmmmm:2::2::2::2::2:

100ler fenaaaaaaaaaaaaaaaaa mı:84::84::84::84::84: inş cbuk gecer cnm bzm 100lerde bakalım

Gözün aydıınnn 100lere gelmişsin Bende o günleri görebilicekmiyim acaba:86:
Darısı sana olsun cnm tabıkı gelceksin
hevesini kırmak gibi olmasın canım ama 100ler çok zor geçiyoooo:95:

Canım askerım muhtemelen 100ler de izne gelcek belkı hızlı gecer gerçi yanmdyken de hızlı geçmesini pek ıstemıyorum tabı:18::18::18: hayırlsı cnm ama zor gecmesı norml ınsan çift sayıya dusmek ıcın cok sabırsızlanır yahu

amin canım dört gözle bekliyorum o günleri :86:

kaç dersten giriyorsun sınava canım sen inşallah canım off off öle dertliyimki şu sınavlara bir bitsede kurtulsam
canım ya neden dertlisin ki 6 dersten giriyorum sıkma kendini bu kadar
hafta başında bende çok sıktım
baktım gördüm oluyo iyi gidiyo rahatladım
bütünlemeye kalmak istemiyorum sevdiceğim gelecek diye

sorma devrem gürkan'da öyle şimdiden şafak sıkıştırıyor diyo
cuma güne izne gelicek kalan tüm izinleri kullanıcak ondan sonra bi daha biz gidelim diyoruz yanına ya bakalım nasıl olcak?
seninki izne gelmedi dimi ?

100ler fenaaaaaaaaaaaaaaaaa mı:84::84::84::84::84: inş cbuk gecer cnm bzm 100lerde bakalım

maalesef fena canımmm

bak ozaman olabilirr.. biz izin falan kullanmadığımız için bana aşırı zor geldi...
Neyseki çift rakamlara 2haftam kaldı.. bunada şükürr o sabırsızlık bizde şuan hat safhada
sana inşallah çabuk geçer 100ler canım

inşallah tatlım ya sen ızınlerı dusmednmı henuz

bak devrem görüyomusun şunların havasını.. cefalarını biz çekelimm.. havasını yine bize atsınlarrr

oh valla siz ne güzel bol bol izin kullandınız.. özlemeye kalmadı yani seninkini
yok nişnalım gelmedi izne.. kapatıık zaten biz o defteri.. acı çekerek özlüyoruzz.. psikopat mıyız neyiz biz ayoll... haha
ama napim devrem gelip gidince çok beter oluyoruz bizz.. gelsin bidaha bırakmam zaten onu

gözdee maşallah sende baya azalttın şafağı cnm

begümcüm merhaba hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…