Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gözdee maşallah sende baya azalttın şafağı cnm

begümcüm merhaba hoşgeldin

Evet edacm yaaaaaaaa senın şafaga da maşşaaaaaaaaaaaaalh

90/1 ler burda ikenn şafağım 7 ay+ küsur ken dedim şafağım 3 ay civarına düştüğünde ticker yapıcam.. şuan öyle görünce sinirim bozluyo demiştimm....
Şuan ticker yapmak hakkım deilmiiiiiiiiiiiii

gözdee maşallah sende baya azalttın şafağı cnm

begümcüm merhaba hoşgeldin

begümmmmmmmmmm hoşgeldin canımmm

yok tatlım düştümm.. biz zaten ilk izinden sonra karar verdik bidaha izin yok diyee.. ozaman düştük kalan izinleri....:97:

hoşbuldum nabersiniz canlarrrıııım, ay nası özlemişim sizlerle muhabbet etmeyi yaa.. nasılsınız iyi misiniz herşey yolunda mı?

kızlar english home nevresim takımlarından kullanan var mı?

bizim evde kullanıyoruz memnunuz, ben de aldım attım kenara :13:

Vallla cnm 200lere geldiğindeeeeee şafagının gercekten azaldıgının farkına varıcaksın umudun cok ama cok artıcak daha rahat gecırceksın

Şafağım 230 olsa daha ne isterimmm ya yarıladım desem içim rahat edicek valla Ama tabi şimdilik o zamana geldiğimde de ağlanırım ben 100 ler gelse diye:86:

hoşbuldum nabersiniz canlarrrıııım, ay nası özlemişim sizlerle muhabbet etmeyi yaa.. nasılsınız iyi misiniz herşey yolunda mı?

ben iyiyim çok şükür canımmmmmmmmmmmmm...senden naber?
bende istiyorumm şafak bitsin kavuşayım nişanlıma ve gelip burda muhabbet edeyimmmmmmmmmmmmm
çokmu şey istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

bizim evde kullanıyoruz memnunuz, ben de aldım attım kenara :13:
ya kimisi çok ince diyor kumaşlarına kimiside güzel diyor.
Sarev'de beğendiğim çiçek desenli bi takım var onu alırsam english home'dan almam artık.
ama kararsızım ne yapsam diye :26:

minik çiçek desenli istiyorum.

kızlar lise arkadaşlarımla buluşma ayarladım süper oldu bugün artık zaten biraz dışarı çıkmak istiyordum
canım aramıza hoşgeldin ama sana tavsiyem bitirdğin günleri sayman yoksa koca 456 gün geçmez diye moralin daha çok bozulur senin yaşadğnı şuan çok iyi anlıyorm gecen sene bu zmanlar yüreğim hoop hopp gitti gidecek nasıl uğurlarım diye

hoşbuldum :) evet geçen günleri saymak daha iyi olacak sanırım.Burada gün sayan,aylar geçirenlerin olduğunu okumak bile moral verdi zaten

1 gün bile moral verecek galiba bana günler çok kısa akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum diye yakınırdım hep bugün ne kadar uzunmuş günler anlıyorum

minnik cnm Allah kavuştursun

askerliğe başlaması en zor kısmı günler geçmeye başladıkça sende hafifleyeceksin. Usta birliğine gidene kadar biraz sıkıntılı oluyor ama sonra alışıyorsun. İnsanoğlu herşeye alıştığı gibi mecbur bu hasretede alışıyor.

Askerin nereye gitti?

ben iyiyim çok şükür canımmmmmmmmmmmmm...senden naber?
bende istiyorumm şafak bitsin kavuşayım nişanlıma ve gelip burda muhabbet edeyimmmmmmmmmmmmm
çokmu şey istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:

olucak tatlım hepinizin o günleri olucak hayırlısıyla bitirip gelicekler tüm sevevnler kavusacak
sonra siz de bizim gibi iş, güç, alışma evresi, evlilik düşünceleriyle mücadele edeceksiniz:)

çok güzel oluyo english homeunda çiçeklileri yaa:) ben sarev de aldım bi takım.. bakalım kısmet inşallah iyi çıkarlar :)

1 gün bile moral verecek galiba bana günler çok kısa akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum diye yakınırdım hep bugün ne kadar uzunmuş günler anlıyorum

zaman böyle yanıltıcı bir kavram işte canım hiç bir zaman istediğimiz gibi hareket etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…