OOO kimler varmış kimleeeer nabersiniz canlarııımmm
inşallah tatlım ya sen ızınlerı dusmednmı henuz
SENİNDE 300LERIN BTSN GERISI GELIYO CNM 200LER KOLAY
maalesef fena canımmm
bak ozaman olabilirr.. biz izin falan kullanmadığımız için bana aşırı zor geldi...
Neyseki çift rakamlara 2haftam kaldı.. bunada şükürro sabırsızlık bizde şuan hat safhada
sana inşallah çabuk geçer 100ler canım
gözdee maşallah sende baya azalttın şafağı cnm
begümcüm merhaba hoşgeldin
ayy ağzından bal damlıyo canımm 200ler su gibi akıp gider inşallah
gözdee maşallah sende baya azalttın şafağı cnm
begümcüm merhaba hoşgeldin
begümmmmmmmmmm hoşgeldin canımmm
yok tatlım düştümm.. biz zaten ilk izinden sonra karar verdik bidaha izin yok diyee.. ozaman düştük kalan izinleri....:97:
kızlar english home nevresim takımlarından kullanan var mı?
Vallla cnm 200lere geldiğindeeeeee şafagının gercekten azaldıgının farkına varıcaksın umudun cok ama cok artıcak daha rahat gecırceksın
hoşbuldum nabersiniz canlarrrıııım, ay nası özlemişim sizlerle muhabbet etmeyi yaa..nasılsınız iyi misiniz herşey yolunda mı?
ya kimisi çok ince diyor kumaşlarına kimiside güzel diyor.bizim evde kullanıyoruz memnunuz, ben de aldım attım kenara :13:
457nasıl geçecek bilmiyorum bugünden itibaren bende saymaya başlıyorum
23ü sanırım ondan tam emin değilim de şuan yolda 5 de orada olması gerekiyoryoksa daha 457 gün kalmadı mı daha mı çook
eğer 23üyse silüs tarihi şafak 456 canım
kızlar lise arkadaşlarımla buluşma ayarladım süper oldu bugün artık zaten biraz dışarı çıkmak istiyordum
canım aramıza hoşgeldin ama sana tavsiyem bitirdğin günleri sayman yoksa koca 456 gün geçmez diye moralin daha çok bozulur senin yaşadğnı şuan çok iyi anlıyorm gecen sene bu zmanlar yüreğim hoop hopp gitti gidecek nasıl uğurlarım diye
1 gün bile moral verecek galiba banagünler çok kısa akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum diye yakınırdım hep bugün ne kadar uzunmuş günler anlıyorum
ben iyiyim çok şükür canımmmmmmmmmmmmm...senden naber?
bende istiyorumm şafak bitsin kavuşayım nişanlıma ve gelip burda muhabbet edeyimmmmmmmmmmmmm
çokmu şey istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa:84:
ya kimisi çok ince diyor kumaşlarına kimiside güzel diyor.
Sarev'de beğendiğim çiçek desenli bi takım var onu alırsam english home'dan almam artık.
ama kararsızım ne yapsam diye :26:
minik çiçek desenli istiyorum.
1 gün bile moral verecek galiba banagünler çok kısa akşamın nasıl olduğunu anlamıyorum diye yakınırdım hep bugün ne kadar uzunmuş günler anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?