Işte Şafak panonuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Aminnn inşallah o günler de biran önce gelir.Çanakkale

Aminnn inşallah o günler de biran önce gelir.Çanakkale

allah kavuştursun cnm, bak ben de 460 gün tek tek sayanlardanım, 3,5 ay önce kavuştuk çok şükür nişanlımla.. bitmez geçmez gibi geliyordu ama gerçekten geçiyor, işte sana kocaman kanıtı eskiler bilir beni, neler neler yaşadık aah ahh.. allah sabır güç kuvvet versin zaman su gibi geçsin allah kavuştursun tatlım :)

olucak tatlım hepinizin o günleri olucak hayırlısıyla bitirip gelicekler tüm sevevnler kavusacak
sonra siz de bizim gibi iş, güç, alışma evresi, evlilik düşünceleriyle mücadele edeceksiniz:)

İnşallah canımmmm
ay evet bizi şimdiden sardı o telaş zaten kayınvalidemler benim çeyizimin hazır olduğunu duydukça sürekli bişiler alıyolar evimiz içinn..
Siz bu yıl düşünmüyorsunuz sanırım düğün demi canım?

Bizde de var aynı mevzular, anneannelerden babaannelerden kalan antika eşyalar, onların çeyizinden kalan takımlar çıkarttı bizimkiler de hangilerini beğenirseniz alın diye, insan çok duygulanıyo çok heyecanlanıyo yaa, inşallah evimize uygun olurlar da bi köşede hatıra saklarız onları, o günleri de görürüz inş. diye düşünüyorum :)
Biz kır düğünü düşündüğümüz için bahar/yaz olması gerekiyor, nişanlımın iş durumu belli olmadıgı için de bu seneye hiç telaş yapmadık, daha ev bakıcaz döşiycez falan filan 1 senede ancak, acelemiz yok nasılsa hayırlısı ne zamansa olur inşallah :)

Kızlaar sizce bu gelinlik nasılll ?

Eklentiler

• $aglaya.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 17
  • $aglaya2.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 19
benimde böyle güpürlü kollu gelinlikler çokkk hoşuma gidiyor fransız danteli gb falan ama alt kısmını hiç düşünmüş değilimm

Eklentiler

• $164083_123195884415319_122990881102486_144539_336184_n.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 21
  • $mARIEcAVALIER11.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 21
benimde böyle güpürlü kollu gelinlikler çokkk hoşuma gidiyor fransız danteli gb falan ama alt kısmını hiç düşünmüş değilimm

fransız dantelini bende çok beğeniyorum ya romantik bir hava katıyor gelinliğe pronoviasın gelinlikleri çok güzell

Ne güzel dilekler bunlar çok saol sabır işte sabır inşallah bize de Allah o günleri yaşamayı nasip etsin. Ben çok sabırsız biriyimdir hemen olsun isterim herşeyi ama sabretmeyi de öğrenirim bu sayede.O rahat etsin de ben günleri sayarım ne olacak.Tek o rahat olsun istiyorum işte

aynen öyle bi yandan sabretmeyi öğreniyorsun, bi yandan onun hayatındaki yerini öğreniyorsun, bi yandan sevginin&aşkın gücünü test etmiş oluyorsun ve en güzeli bi yandan da kavuştuktan sonra neler yapacagınız planlıyorsun, onunla telefonda paylaşıyorsun :)

Bence bu zamanın kolay geçebilmesi için yapılması gereken en güzel şey bunun bir zorunluluk oldugunu ve mutlaka eninde sonunda yapılacak bişey oldugunu, ne kadar çabuk biterese hayatın o kadar güzel olacagını kendine ve sevdigine kabul ettirmek, yaşanan zorlukları iki tarafın da birbirine taşımaması da öenmli bu süreçte, geldikten sonra konusursunuz herşleyi ;=)

kızlar sevdiceğinin ailesini kıskanan yada iyi geçinemeyen varmı aranızda
yanlış anlaşılmasın kıskanma derken anne oğul ilişkisi fazla olan yda oğluna çok düşkün olupta sizi biraz saf dışı bırakan durumlar
benimkiler tatlı insanlar ve saygım var çünkü oğullarını güzel yetiştirmişler ama yinede ucundan da olsa kıskançlığım varr:26::26:

canımmm neden kıskanıyosun ki sana karşı bi tavır falanmı sezdin ? bizim aramızda nişan falan yok henüz ama ailesiyle iyi anlaşıyorum kıskanma gibi bir durum yaşamadım aksine sevgilim beni annesiden kıskanır birlik oluyoruz diye

hımm.. anladım canımm.. haklısın hakkınızda hayırlısı olsunnn

Tıkırımı yaptımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…