minnik cnm Allah kavuştursun
askerliğe başlaması en zor kısmı günler geçmeye başladıkça sende hafifleyeceksin. Usta birliğine gidene kadar biraz sıkıntılı oluyor ama sonra alışıyorsun. İnsanoğlu herşeye alıştığı gibi mecbur bu hasretede alışıyor.
Askerin nereye gitti?
Aminnn inşallah o günler de biran önce gelir.Çanakkale
olucak tatlım hepinizin o günleri olucak hayırlısıyla bitirip gelicekler tüm sevevnler kavusacak
sonra siz de bizim gibi iş, güç, alışma evresi, evlilik düşünceleriyle mücadele edeceksiniz:)
İnşallah canımmmm
ay evet bizi şimdiden sardı o telaş zaten kayınvalidemler benim çeyizimin hazır olduğunu duydukça sürekli bişiler alıyolar evimiz içinn..
Siz bu yıl düşünmüyorsunuz sanırım düğün demi canım?
süper canım pronoviasın 2012 modellerinden bu ben de begenmiştim:)
benimde böyle güpürlü kollu gelinlikler çokkk hoşuma gidiyor fransız danteli gb falan ama alt kısmını hiç düşünmüş değilimm
benimde böyle güpürlü kollu gelinlikler çokkk hoşuma gidiyor fransız danteli gb falan ama alt kısmını hiç düşünmüş değilimm
allah kavuştursun cnm, bak ben de 460 gün tek tek sayanlardanım, 3,5 ay önce kavuştuk çok şükür nişanlımla.. bitmez geçmez gibi geliyordu ama gerçekten geçiyor, işte sana kocaman kanıtıeskiler bilir beni, neler neler yaşadık aah ahh.. allah sabır güç kuvvet versin zaman su gibi geçsin allah kavuştursun tatlım :)
Ne güzel dilekler bunlar çok saol sabır işte sabır inşallah bize de Allah o günleri yaşamayı nasip etsin. Ben çok sabırsız biriyimdir hemen olsun isterim herşeyi ama sabretmeyi de öğrenirim bu sayede.O rahat etsin de ben günleri sayarım ne olacak.Tek o rahat olsun istiyorum işte
Aminnn inşallah o günler de biran önce gelir.Çanakkale
kızlar sevdiceğinin ailesini kıskanan yada iyi geçinemeyen varmı aranızda
yanlış anlaşılmasın kıskanma derken anne oğul ilişkisi fazla olan yda oğluna çok düşkün olupta sizi biraz saf dışı bırakan durumlar
benimkiler tatlı insanlar ve saygım var çünkü oğullarını güzel yetiştirmişler ama yinede ucundan da olsa kıskançlığım varr:26::26:
ben kaçıyorum kızlaaaar görüşmek üzere
aaa benim askerimde çanakkale gelibolu'da
Bizde de var aynı mevzular, anneannelerden babaannelerden kalan antika eşyalar, onların çeyizinden kalan takımlar çıkarttı bizimkiler de hangilerini beğenirseniz alın diye, insan çok duygulanıyo çok heyecanlanıyo yaa, inşallah evimize uygun olurlar da bi köşede hatıra saklarız onları, o günleri de görürüz inş. diye düşünüyorum :)
Biz kır düğünü düşündüğümüz için bahar/yaz olması gerekiyor, nişanlımın iş durumu belli olmadıgı için de bu seneye hiç telaş yapmadık, daha ev bakıcaz döşiycez falan filan 1 senede ancak, acelemiz yok nasılsa hayırlısı ne zamansa olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?